17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искат да променят футболните правила да не се играе повече с глава защото можело да доведе до деменция А какво да кажем за боксьорчетата, дето всеки ден ги лупат у главата? Тва е най тъпия спорт а пулев е най тъпия боксьор( големия)

Не виждам какво лошо има в това да се биеш с по- слаби съперници, стига това да те доведе до мач за титла. Нарича се тактика. Лошото е че времето не работи в полза на Тервел. Той гони четиридесетте, и ако прави по мач на две години няма да му стигне времето да се докаже на върхът. Спешно се нуждае от договор със сериозен промотор. Също така смятам че подготовките който правят с брат му, не са на ниво елит. Трябва спешно да смени треньора със такъв който никога не е тренирал аматьори. И да забрави веднъж и за винаги базата Белмакен..... не се готви за олимпиада а за здрав бой без отклони, айстепи и други аматьорски простотии.

Няма мира от тези мутропитеци.

И Тервел е като брат си. Търсят си слабаци и накрая като срещнат някой голям в бокса биват пребивани. И всичко това е заради парите.

Тези Пулеви, с телосложения на ресторантски оцетник, се вземат на сериозно! Бокс в Танзания.... Очаквайте скоро и в българската база на Антарктида....

Дума отхлабени няма глагол няма нищо няма, да #"$@&

Рядко прости са тея двамата - опонента бил от Намибия, ама в Танзания бил домакин - нищо, че двете държави са на хиляди километри разстояние и на 2 различни океана... Селски пръчки!

Не си ли наясно, че негрите са най-големите расисти?

Сериозният му противник има 5 ЗАГУБИ в последните си 6 срещи!!!!!!

Да, ама само топ боксьори и то след като са станали топ боксьори. Всичките са в топ10 на федерациите. Няма да ходи на ексукурзия, естествено е би трябвало да победи. Предполагам, че тази година ще пробва да се атакува претенденско място в някоя федерация и догодина ще търси мач за титла. Ако бие сега, би трябвало да е на 1, или максимум 2 мача от претедентско място. Предполагам, че целта на всеки боксьор е да стигне до мач за титла срещайки максимално слаби съперници, тъй като разликата в парите при такъв мач са огромни, а все пак в категорията му са тежички и излишни рискове не им се поемат. След този мач ще се вдигне малко в ранкигите, после ако тресне някои от топ 10 може би ще му дадат мач за титла, особено бие някой от топ5.

От километри се вижда

И на кой му пука?

И ТОЗИ МАЛОУМНИК Е КАТО БРАТ СИ, МЕСТОТО МУ Е В АФРИКА!!!