Коментари - Тежка контузия за Ибрахимович слага край на кариерата му? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напоследък стана мода да се пускат стряскащи и непотвърдени, а дори и лъжливи и подвдеждащи заглавия, като в края им се поставя въпросителен знак. В българския език въпросителното изречение има определена структура, съпроводена от въпросителни дум или частици и ако наистина желаете да използвате въпросителни изречения спазвайте граматическите изисквания за тях.

Скъсан ластик на гащите ...

Златан е „куче”. Ще му мине. Дано го погледаме още!!!

Какъвто ще да е, важното не е циганин! Вие плювайте,вижте обаче какво ромско нашествие става в България. Плювайте ги тях бе тъпанари,че още бродят с каруци из столицата.

Трябва да го вземем евтино и ще е с класа над целия сбирщайн! И три крака да имаш, но като нямаш акъл...

Абе хора !!! Не знам кой ги пише тия работи ама хал хабер си няма , каквае разликата между ахилес и бедрен мускул, и дали е мускул или мускулни влакна.

Все някъде на крака е - това е достатъчно за списвача на статии в дира.

Талантлив футболист, но простее доста - като нашия Ицо

Ами ще скъса, той отдавна е за пенсия.

И какъв точно швед е тоя шиптър?

Такъв дето игра за националния отбор на Швеция и дето направи милиони вкарвайки сума голове за елитни клубове по планетата. Ти какъв си.

Викаш СУМА голове. Браво, сельо.

Аз ли? Аз съм Христо Стоичков.

Не прилича май на истински швед,поне едните 50% са малко съмнителни.

има шведско гражданство. Ама и от другото не се е отказал. А ако говорим за етническа принадлежност, ми тогава човекът няма нищо общо с шведите.

Абе и ти си от ромски произход,ама си отваряш устата:) колко си българин само Бог знае?!

Е,те тоя си е чист сръбски циганин

Хей, DIR-аджии, почнете да плащате малко повече на редактрите си, че не стават и за ч#п :) Бива "copy-paste-translate" но вече ставате за смях :) :) :) "...шведския Хамарби, чиито акции закупи наскоро, като си навлече клуба на бившия си клуб Малмьо." Това да не ви е вълка, че да си "навлече" Червената Шапчица?

Е автора е искал да каже "навлече си гнева", а не клуба.

Брат, не се нерви. Поне 3 пъти съм им писал, че точно този редактор от известно време нещо не е в час. Пуска по 2-3 публикации на ден, по 15 реда и в почти всички случаи има "бисерни" грешки. В тази, не е само това. Виж подзаглавието, ш*баното подзаглавие даже не е наред - "Шведът е получил травма по време на тренровка" . Изпуска букви в думи, които са по-големи и се виждат на първо четене. Тренровка, не тренИровка. Не знам, чета ги от около 3 години и преди 1година нямаше никакви проблеми, даже ми беше кеф да чета, че е написано както трябва. Нямаше грешки от какъвто и да е сорт. Явно нещо се е случило или на редактора му е през да не казвам кое, но все си мисля, че, за да работиш това, трябва поне малко да имаш любов към спорта и към хората, до които искаш да достигнеш. Затова моля, ако някой от главните в ДИР-а го прочете да вземе някакви мерки относно този човек. Вече си имат Сотиров,който се справя 100 пъти по-добре.