17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано се възстанови напълно момичето и се занимава с любимия с спорт без повече сериозни травми!!!

България не заслужава шампионите си от турски произход като Наим Сюлейманов и Тайбе Юсеин.

По-скоро Българо-мохамедани, отколкото от Турски произход, но иначе съм напълно съгласен, важното е Трибагреника да е на най-високото место!

Абсолютно! Ние феновете на ЦСКА сме горди, че наши едноверци представят България!

Дано има повече късмет от Ели

Както се знае , коментиращите нацита в ДИР са една малка, но за сметка на това много проста извадка от българската народност. Коментарите, относно името на българската шампионка го доказват. Дръж се момиче, нормалните хора хора ти пожелават скорошно оздравяване и много спортни успехи.

Значи и престъпниците с турски имена внезапно спряха да бъдат от "етноса" и станаха българи, а?

Ти неукий нацисте, правиш разлика между етнос, народност и нация? Я кажи какъв ти е етноса и можеш ли да го докажеш. Аман от тъпанари!

Говори за себе си, долна утайко!

ne zabravihime olimpiyski sampion borba KAMBEROV.

Тайбе Юсеин прославя България по света, дано да не й сменят името принудително както направиха с Наим Сюлейманов.

Спокойно няма да и сменят името, по-скоро Ердоган ако претупа в България, да не смени нашите!

Ние феновете на ЦСКА също се надяваме да има повече шампиони с имена Тайбе, Ахмед и Юсеин!

Осман казал на Мусайбе: Ахмед да Тайбе

Тайбе вероятно ще бъде заместена от Несейбе.

За съжаление това е страничен ефект от Ковид! Стискам палци да се възстанови бързо и на 100% и да ни представя достойно и занапред!

Някои хора като че ли са заостанали в 1865...

Български злобили нямс зна4ение името. Вижте вашите български момочета одвен курваджълък за,друго не стсват. А между другото имирам от кеф като ви гледам смешните птотести с които нищо не постигате. Нищо чудно че си имсте тиква,за министър. Не е нужно да си умен да,водиш едно стадо

Затвори си устата, че се осмърдя на коч.

Името на тая, е ПОДИГРАВКА с България.. И би трябвало да и заличат, изтрият българските документи, ако не си смени това име... В България може да си сложиш име- ""Куршум за турци и негри Иванов Петров"" или "" Кама за араби Иванова Петрова"". Но ако искаш да си слагаш такива имена- ""Тайбе Хюсеин", бягай с Разпран гъъз към Турция както бягаше Осман Ага през 1865 г.

Когато ти донесеш медал за България, тогава имаш право да коментираш. Иначе беш да те няма. България няма нужда от отрепки които само говорят, но нищо не правят.

Абсолютно! Тука явно е пълно с европедали и не го разбират това. Как може да се радват за някаква с име Тайбе?! Табита Джонсън да се казваше пак щеше да е обидно да се съзтезава за БЪЛГАРИЯ, защото БЪЛГАРИН СЕ РАЖДАШ, А НЕ СТАВАШ! Но това мръсно, небългарско име?! Долна паплач.

Дано се излекува по-бързо Тайбето! Че като имаме мързеливи българи, да не стават спортисти, поне етническите турци да ни представят в този спорт! Всякакво сравнение с Наим е неуместно, той избяга заради смяната на имената.....

Малоумник! Какво те прави по-добър БЪЛГАРИН от Тайбе? Името ти или паспортът ти, или може би фактът, че се казваш Иван или Петкан? България винаги е била кръстопът и ще остане такава. Относно това в кой бог вярваш не би трябвало да те прави по-БЪЛГАРИН от било когото и да е. Тайбе гордо носи Българското знаме и би трябвало да се радваш на това. Такива като тебе се наричат расисти!

" ... се наричат ш о в и н и с т и " , а не расисти, щото Тайбе е от същата раса като всички живеещи в Бг .

Дано се отърве от тази беля и да ни представи в Токио.Имам и доверие.А след това и пожелавам успех в живота!

Всеки който играе за България и носи българското знаме след победа е БЪЛГАРИН! Ама хич не ме интересува какво име има и на кой Господ се кланя! Като изключиме че това момиче има страхотно излъчване на честен и свестен човек (рядкост в България), тя няма нищо общо с Наим. Наим избягал през едно време, през което всеки който можеше, бягаше. Лъскавото по капиталистическите държави беше неударжимо за много хора. Днеска това не е така. Освен ако не й предложат повече пари някъде (примерно тюркие), тогава тя няма за какво да ходи там. А дори и да и предложат и да иде, с какво е ще е по различна от милионите имигрирали българи които завиват гайки по Германия или мият тоалетни в Англия за по една немска или английска минимална/средна заплата? Национализма трябва да бъде въз основа на реалноста а не на идеология. Това означава че като националист, поддържаш хората които са полезни за твоята държава и общество, без значение как се казват, каква религия изповядват и какъв им е цвета на кожата.

Абе не е точно така - не знам дали помниш Ставийски, но докато печелеше медали беше български златен медалист, а като уби 2-3-ма на пътя стана руски пиян убиец (не че не съм на мнение, че трябваше да лежи, но когато ни носят ползи са българи, а след това се сещаме, че не са).

В своя защита ще кажа, че за мен винаги е бил пиян, руски боклук! Как някой с мръсна, небългарска кръв във вените ще носи трибагреника? Това е лична обида!

Тайбе Юсеин е родена на 4 май 1991 година в разградското село Мъдрево. Mъдрево е едно от малкото села в България, в което живеят само алевии, изповядващи неортодоксален ислям. В България и по света алевиите са известни по-скоро с названието „Къзълбаши“. Понеже носят турско-арабски имена, държавната администрация ги категоризира като турци. Принципно донякъде и те имат турско самосъзнание.

Бе, не така. Казълбашите в миналото са тормозени доста от османците. Заселени са от тях принудително в райони на днешна България, защото са се бунтували против султана.

А л е в и т и, не е алевии, но това нищо лошо не означава...

Вие двамата с претенции сте идиоти

Българка или българска гражданка?

Най-голямата надежда за медал на Турция ли?

Аууууууу ужас.