Тежка загуба за България от волейболен аутсайдер

Португалия спечели първа победа в Лигата на нациите срещу нашите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... некадърните дебили Данчо Лазаров и Любо Ганев веднага вън от федерацията и Радостин Стойчев и Матей Казийски да поемат нещата в свои ръце - ТОВА Е РЕШЕНИЕТО ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА ВОЛЕЙБОЛА НИ...!!!!!!

С ГЕЙОВЕ В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР, БИЛО ПО ВОЛЕЙБОЛ, ФУТБОЛ, БАСКЕТБОЛ ИЛИ КАКЪВТО И ДА Е СПОРТ, РЕЗУЛТАТИ И ИГРА НЕ СЕ ПОСТИГА ..... ТИЯ СПОРТИСТЧЕТА ВСЕ МЕКИ КИТКИ, КАКЪВ ВОЛЙБОЛ ДА ИГРАЯТ ... АКО БЯХА МЪЖЕ СИ ОСТАВЯХА ДУШАТА, СЪРЦЕТО И ТЯЛОТО НА ТЕРЕНА, НО БИЕХА БРАЗИЛИЯ, ИТАЛИЯ, РУСИЯ, ПОЛША, ФРАНЦИЯ, САЩ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ... ТО КАТО НЕ ИМ СЕ ИГРАЕ И НЯМАТ ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ РАЗДАВАТ ЗА ЧЕСТА СИ И ЗА РОДИНАТА СИ, ЧАКАЙ ТИ ОТ ТЯХ ПОБЕДИ ДОРИ СРЕЩУ АМАТЬОРИ, МЛАДЕЖИ, ЮНОШИ, ЧЕ И БЕБЕТА .... ГЕЙОВЕ СПОРТИСТИ - МЕКИ КИТКИ, ТО ОСВЕН ДА СЕ ЕПИЛИРАТ, ДА СИ НАПРАВЯТ ТАТУИРОВКИ И ДА СИ НАПРАВЯТ ПЪРСИНГ, ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТ И НЕ ГИ ТЪРСИ .... УМРЯ ВСЯКАКЪВ СПОРТ В БЪЛГАРИЯ ... ДА ЖИВЕЕ ДАНЧО ЛАЗАРОВ И КЛИКАТА ОКОЛО НЕГО .... ЗАЩОТО ВОЛЕЙБОЛ НЯМАМЕ И НЯМА ДА ИМАМЕ ....

Е кво пък толкова? Виновни са ония предатели Матей и Стойчев! Както винаги!

Явно проблемът не е бил в Пламен Константинов , няма ли желание , който и да дойде ще сме трагедия...

Мале,как ще се пада от полша и франция и Пранди си отива Няма мотивация при нас. Без Казийски,а с Ганев

Отдавна клубните договори изместиха мотивацията да се играе за националния отбор! Отбиват номера, Ала-бала. ....

Не може да се нагледам на Соколов в Италия, той е един от виновниците за шампионската им клубна титла, но тук в национала ни му е все едно, нито другите от отбора - грешки след грешки...а бе не знам от какъв синдром страда българина по принцип, НО ПОГЛЕДНЕТЕ ГРИШО, ПОГЛЕДНЕТЕ И ДРУГИТЕ НИ НАЦИОНАЛИ В ДРУГИ СПОРТОВЕ !! Джошуа излезе срещу "омазнения" мексиканец, без хъс и заряд, подцени го и оня го прати със 7-8 крошета в 4-ти нокдаун ?! Португалия била аутсайдер - ще ги "размажеме" ?! КОЙТО ИСКА ДА Е НА ВЪРХА ТРЯБВА ВИНАГИ ДА БЪДЕ СЕБЕ СИ, ДА Е ОТГОВОРЕН ЗА ВСЕКИ МАЧ !!

От 2014 г., подобно на футбола, след 94 г., нещата вървят програмирано надолу и ще стигнат точно там, където е и футболът ни. Тогава беше последния шанс за здравословна промяна, при все още съществуваща инфраструктура от играчи, специалисти, школи и клубове (не фиктивните, които преизбират инж.). Като се пропуснат шансовете, ще се "радваме" на резултатите - и при мъжете и при жените - важното е "усмивки да има" и да се ходи на купон в чалготеки. Който и треньор да дойде - все това ще е.

Ами,като гледам, май вече трябва да спира.Повече от позорна загуба

Ако някой може да ме откаже от волейбола, да гледам, това е нашия български отбор. По-бездарни волейболисти не съм виждала. Те просто не искат да играят за България.Толкова разочароващо играят, че чак е плашещо. И Господ да слезе, те никога няма да могат да играят.

Ко? Не!!!

Опазил Господ от такива "фенове" като теб! Като не ти харесва избери си друг спорт или друга държава!

О ГЕЙЧЕ

Гола вода или тото !