17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сига ши бием блядовете

Лично за мен като българин най-срамната загуба на български отбор е тази на Слабия с/у Партизан. Паднаха там с 5ца, но и тук отнесоха толкова. Такава голова разлика от 2 мача никой не е правил. По онова време имаха много приличен състав и по спомен май бяха 4ти в крайното класиране след Тракия и преди ДокоСф. Загубите от Вадуц, Зимбру и други подобни са си срамни, но да те почупят с 10:0 и то средняци си е престъпление. Домакинството го даваха пряко, но гостуването в Белград мисля, че го нямаше в ефира.

Отбора от ловедж и цесека веча са едно, та може да им съберете резилите!

Като се замисли човек, не знам отбор който да не е претърпявал подобна загуба. Няма ученик без двойка - знае го дори и великият Реал Мадрид, ако щете.

Стармно е да загубиш с много, но мач може да се развие тотално неприятно и да се загуби с 4,5 или дори 6 гола. Още по-срамно е обаче да си с огромни претенции и да загубиш от изключително слаби отбори, полуаматьорски тимове и то след позорна игра. Лудогорец играха зле, нещата се развиха още по-зле, но най-лошото беше подготовката на отбора от треньорите преди срещата - повярваха си в повече и отрезвяването е болезнено.

Веднага оправдаваме с другите,загубата си е загуба,на всички се случва.Голямо въздигане на изкуствения отбор,голямо нещо

Това не е като в България - селяните да купуват съдиите. Там тези номера не минават и се вижда колко струва селското отборче.

Столичните клубове, викаш, вече са на осминафинали в ЛЕ, а?

Що? Рязанград, е ли? Повече точки нема да видят тия негери!

Тези всички загуби, които сте изредили...при колко случая сме били с 9 играчи на терена?

Лошото е че гелосания не може в международните срещи да влияе на съдиите и те хич не го бръснат какъв е в България.Няма го и Боби да му крепи топките с памук.Далаверите се въртят само на определени места и не минават навсякъде.Резултата се видя.В България да покажат две червени картона на делиорманското отборче не се слечва, също така да се даде дузпа срещу това отборче си е направо пристъпление.Това е истинското ниво на отборчето с купени титли.

Статията е написана от "адвокат " на Лудогорец и е в стил "Не сакам язека да съм добре, а сакам Вуте да е зле"! Тя не прави по-малко срамна загубата на този "международен и позлатен" отбор. Всякакво сравнение с минали години, когато играеха само БЪЛГАРСКИ е неподходящо.

Защо публикувате статии без името на автора, а за коментарите е "и тако и вако", според случаят.

Ма с тая статийка какво? Да не се опитвате да оправдаете рязанград? Тежък бой? Аааа, нИееее, това си беше тежко нахлуване в задния двор от предпоследния в Испания. Да си ги напишем нещата с истинските им имена. Чакам изтриването и засичам колко сте бързи.

Гела не си вдига тлф-на. Чуди се дали да уволнява треньора или да закрива менажерията. Той е вече заслужил американец, или поне заслужил инвеститор в америка... за какво му е тука някакъв си селски отбор?