17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на всички фенове на Подуенец ТодорБатково.. Водете си бележки как се пише история! Пък, кой знае, някой ден... след 88 години слънце може да огрее и синята мъгла.. Наздраве, Евроидиотчета... МУУУУУУУУУ

Пената е много прав при футбол в държавата който е все по зле, да биеш Рома. Трябва да си кажа, че не е дори реално. С резерви или не пак си е нереално. Както и да е видяхте снощи и в Разград кво стана. Ами бихме е вярно на тях победата не им беше задължителна. И все пак който си мисли че може да ги бие някога да опита. На фона на слабото първенство, а и слабия национален отбор това си е подвиг.

Епа Литекс –Микре си играха прилично !!! Очаквано са последни !!! Та те са клубче с 4–години история !!! Леко фалшиви....с фенчета кварталните голтаци и клошари...постигнаха първият си по–сериозен успех !!! А и тези ИТАЛИАНЦИ ВЪОБЩЕ НЕ ИГРАЯТ ТОТО !!! АМА ВЪОБЩЕ НЕ ИГРАЯТ !! Браво на Микренските Армеици !! Ако Цеката ги купи ––ще станат истински чорбарчета !! ЦСКА1948 !! Без тирета и с история зад себе си !!!

хилядолетните Евроидиоти на кое място са? И къде играят?

Абе, говедата снощи с кого в Европа играха? Дано не е с Гибралтар или Сан Марино, че пак ще има осиране... Гейарена - тишина... Оборът с говеда притихнал... Радост - никаква. Дълг - над 40 млн лева... Ами, кой ще каже защо законите не важат за говедата???

С Вадуц с Вадуц

Ей, много дребни душици има в България. В Барселона, ПСЖ и т.н. , процента чисти испанци или французи да не е по-различен. Трябва да се развиват българските таланти, съгласен съм, но всичко с времето си. Играли сме били срещу 6-тите резерви на Рома. Тези резерви са с визитка и обща цена в пъти по голяма от момчетата на ЦСКА. Пък и какво значение има. Кога за последно се радвахме на победа над отбор от серия А. Май минаха 6-7 години от тогава. И то не кой да е отбор, а Рома. Ние сме единствения отбор в групата, който не загуби точка от тях, а напротив. Прав е Пената, пишете ЦСКА с по-големи букви, не се пише лесно нова история, а всички имаме нужда от нея. Завряли сме се, като мишки без самочувствие в малките си хралупки и само мразим и негодуваме. По-лошото е, че негодуваме от успехите на съседчето. Поздрави на всички армейци и само ЦСКА.

Сетила се Мара...

Италиянците играха с юношите.

Според transfermarket: Кумбула-2 000 000евро Жезус-3,5млн. Перес3млн. Диавара-20млн. Педро-7.5млн. Майорал-10млн. Общо итбора-107,05млн. Да им имаме резервите.

Браво на африканските армейци, показаха на нашите абдали как се рита.

ЧЕСТИТО !!!!