Тити Папазов призна, че той е човекът, дал заем на "Левски"

Парите е получил месец по-рано от бизнес партньора си Стойне Манолов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плешивия ревлио одавна трябваше да е клиент на прокуратурата ....... Вместо това продължава да подскача Здраво в говн ата.

Това е нагледен пример за бизнес по български. Дебилна наглост. Шефа дава заем на фирмата си с който да се изплатят заплати, т. е. Дава заплати назаем.

Онзи ден, когато почина Стоян АЛександров се надпреварваха да споменават, че е разследван за нерегламентирано отпускане на заеми. Сега, когато Папазов прави това всичко е наред. Когато фирма произвеждаща и даваща работа не плаща осигуровки е разследвана затваряна, а когато футболни клубове с милионери президенти не плащат с месеци и дори години осигуровки не е проблем на същата администрация и държава? Защо и докога с тези двойни стандарти? Има ли смисъл в това и от това?

Ха ха ха.....шизофреник!

Ой котьо! А бате Венци Стефанов също ли ти е приятел? Ако да ще падаме с хонбален резултат сигурно.

Нов транш от шиши за пощенци! Фъфлещият ревлю тити палячото съвсем се оплете!

Абе, палячо нагъл, и децата знаят, че транш от банка веднага излиза на светло. Проверихме заема и няма нищо обща с теб и с твоя фирма. Лъжеш като дърт циганин, за да прикриваш далаверите на Гейарена.

Патологичният лъжец Тити си бил признал. Това за новина ли го броите?

Аз ги дадох на един,той на друг,а другия на Стойнето,той пък на Ревлата......да не мрънкат другите че пак сме задкулисни говеда ....останалото го знаете !

Тити....браТчед, казвай ги по-рано тия работи, щях да заложа повече кинти на този мач.

Ужас.

Че си ти, ти си. Ама, кой ти даде парите да ги дадеш от свое име. А, тоя кой от кой ги е взел, не се знае.

За следващите заплати на "Левски" да се разберат ЦСКА и Ботев Пловдив (може да си ги поделят), а Октомврийските се падат на Славия :)

,,гимнастиките ,,започнаха. Кой човек с мозък ще вкара ревльото в сериозно начинание!Че и Насо. Само ще гадаем колко е заложил насо за този резултат срещу Царско село. Пропаднали хора ще ръководят и спасяват футболният Левски,няма как. Черепът здраво се избъзика

"гимнасти4ките" cBъpшuxa...

Почна черното тото...

И на децата е ясно, че цялата врътка е направена, за да няма директно дарение от Стойнето, тъй като той е собственик на друг футболен отбор в А група и това е забранено. Но схемата е толкова плоска, че направо е смешна. Какъв е тоя общ бизнес? Вече резултатът срещу Царско Село 0:1 изглежда съвсем "логичен", май така е бил покрит заема"

Този полуидиот е мафиот и престъпник отвсякъде.

е заровен кокала при загубата от Царско село : Папазов освен това призна, че въпросните 199 999 лева са му били предоставени месец по-рано от собственика на Царско село Стойне Манолов.

Грешиш! Дет съ вика кокъла е заровен в това, че пощенското отборче от ливадата без главния логистик боко тиквата и непрекъснатите съдийски аванти е гола вода! В група и Своге ви очакват, не боли!

Няма ги Чорни и Грашнов да наливат народна пара.....М-тел монополист,2лв.минутата ...дерат кожата на народа и не им пука....?

zizus

Ех Богу. До един сте все кандидати за затвора. Един спонсорира половината клубове и името на фирмата му е навсякъде, чак и А група си кръсти на нея. Да стане интересно и клуб си направи и кръсти го ЦСКА. Друг си държи телевизионите права и си прави квото иска. Трети си менкат заеми и после “историческа победа за отбора на царско село на гейрена”

Трябва да изхвърли Царско село и "Левски" за манипулиране на мачове и черно тото.

В една нормална държава това би се разследвало за посредничество за уговаряне на мачове и конфликт на интереси.

Тити Сопола пак е във вихъра си - блещи се, пали се и плюе слюнка. И едва му се разбира. Още по-ммалко мможе да мму хванеш логиката.

Собственика на Царско Село дава на Левски (чрез Тити Папазов) заем И после изненада - Левски пада от Царско Село на Герена :) Хаха :) Ехооо?

Не ве....те говедата са честни и почтени.....ама всички били срещу тях !

Дай..а и говедата, не стига, че човека им дал пари да прескачат трапа, пък и недоволни.

Време НАП да влезе в тази "малка"фирма?

Ще има доста бити и съблечени...До ноември има малко време

Тити го имах за мъжко момче, но се овъртя и той здраво в ла.ната. Сега и да реве и да не реве вече никой вяра му няма.

Това,че си имал Тити за мъжко момче е твой проблем.А всъщност е безскрупулен мошеник ,правещ се на палячо.

Тити.......мъжко момче .......ти от Луната ли падаш....тоя мошеник правещ се на идиот ?))))

Ех,Тити!!! Колко лъжеш само ти си знаеш!!! Ама недей баламосва хората

Пране на пари в най-чистата му форма