Тити Папазов спира да говори за "Левски"

Баскетболният треньор обяви важното решение във "Фейсбук"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще мълчи защото идва следващия "ЗАЕМ" от "КОЙ"

"Край. Идвам в Левски. Обади ми се един разплакан и силно емоционален господин. Трогна ме. Ще остана завинаги." - Лионел Андрес Меси Кучитини.

Чорбар

А ще се кандидатира ли пак за кмет на София от партията ДСБ

Никога не е бил кандидат за кмет от ДСБ

Абе на Сираков жена му няма ли най- накрая да избухне по темата с някой парвенюшки коментар и да взриви нет- а както обикновенно....???

Тити явно се уплаши да не го разсъблекат само по цици.

Нема мое, нема твое. Всичко е Берое.

Споко, левскари. Бабикян ще ви приюти.

Левскарчета, и Тити вече не ще да ви споменава.

тити е добре да спре да се показва където и да е извън психиатрични заведения.

Така, тоя компир ще има възможност да говори компетентно за тенденциите на имотния пазар както и за миш-маша в строителството.

Какво да говори, той фъфли.

До кога ще ни занимават с този палячо...и ревлива т..ка

От днес само ще реве !

Разплака ме.

Това важи и за вас, говняри-жОрнаГлисти. Престанете да пишете за мърдите от уецки-спартак-динамо-герена

Тоя да не е станал тенор в операта, та вместо да говори, сега само ще пее за уефски.

Спира да говори и почва да плаче, там му е силата и без това.

Едни малки фирми ще продължават ли да даряват пари ?

Този палячо ме забавлява всеки ден.

му е забранил

Ноу мор тиърс ?

Някой може ли да подскаже смисъла на следното? "Това по никакъв начин няма да ми попречи да бъда безрезервен, какъвто съм бил до днес."

Както на барни ръбъл така и на тити палячото са забранили да говори защото само лъже, иговори глупости и се циври пред камерите! Явно не е добре момчето! Фалира баскетболния левски, след което тулупа му даде лукойл и хоп, пак уефски! Така и аз мога! Сега е на ред да фалира пощенския отбор от ливадата! Не само футбола, да не се мярка въобще пред камерите! Лъжец! Взел пари, щели да купуват земя, ама не купили земяа ами платили заплати! Не така, ама иначе! Пълен шизофреник!

Такъв долен плужек, освен да отврати човек, друго не може ...

"Младежа" пак му е нашокал репата

па не разбрах колко е плакал преди и след като е поднесъл новината

и говори за каквото и да е ! Ще направи едно добро за всички!

Че той каза достатъчно и то в ефир, което ако е вярно, едно че показва "добрите нрави" в българския футбол, друго, че одма двата замесени отбора трябва да им бъде отнет професионалния лиценз. А именно. Собственик на единия клуб, привежда на поставено втора лице целево финансиране на фирма, негова собственост, имаща съвсем различен от футбол бизнес, съвсем случайно коопериран с този на първия, Вторият предоставя парите като заем с лихва за оперативни нужди в клуб, с който няма нищо общо, но същият този клуб сищия уикенд има мач от първенството с клуба на даващия парите. То ясно, че нашата прокуратура ще пасува, но и ако от УЕФА не ги изхвърлят от професионалния футбол, значи не ни броят за част от континента Европа.

Какъв баскетбол...Завлече федерацията с 3 милиона! Тити тренираше в ЦСКА като ученик! НИКОГА не е играл в официален мач за нито една формация защото не може да тупка топката!!! После благодарение на връзките на родителите му се завъртя из казината и незнайно как се трансформира в запален левскар....

Супер нагаждач

Глупавите канари не се поучиха от Левски. Плюй по човека, който ти дава пари, и си мислеха, че те ще управляват клуба. Това става, като се дава на феновете да се бъркат в политиката на клубовете.

Тъжен ден за буфосинхронадата!

Най-сетне тишина. Давам му да издържи три дена, когато на друга символична дата ще се завърне в медийното пространство с някаква друга мега "важна" новина.