17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей богу! Не лъжи бе нещастник! Кажи кой ти даде парите?

Борат пак се опитва да заблуди публиката! Той парите особено ако не са негови за нищо ги няма!Бил вложил 46 млн смях в залата ! По достойно щеше да прозвучи ,че е изпрал въпросната сума харизана му от небезизвестния далавераджия М. Чорни

чували ли сте някога нещо добро да са казали за някой спонсор, вечно негативизъм и плюене по хората и искане за още пари, не знам как някой се навива 2 стотинки да им дава

Което Батков говори си е лично негово мнение и НЯМА никаква правна стойност.Ако искат да имат яснота по въпроса от Левски трябва да искат решение на съда.Дсли ще го направят си е техен проблем.

Редно е да се пречистят и ако не от Зоните поне от "В" група. Това спокойно може да се направи, но тук изниква въпроса: може ли Левски да влезе след 3 години в "А" група, ще има ли сили или ще стане като Локо Сф. , и какви ще са фенските настройки. Аз съм от ЦСКА и макар че трябва да мразя лекетата от Левски заради това което ни причиниха то мисля че абонатите ни от Левски трябва да тръгнат по села и паланки където да радват хората и да видят и да видят дали наистина са "Отбора на народа" в което се силно съмнявам.

А защо тогава Левски е с най много фенове? Второ, отборът в Първа лига наречен ЦСКА, реално е Литекс. Не ЦСКА!!

С много бандити, с малко фашаги - във В група! И тити палячото няма да ви помогне! На подуенската мъка от ливадата идва края!

Такъв брилянтен гол му заби Божков на Баце, че го насади на пачи яйца;) И то благодарение на собствените думи на вожда - сменете собственика и ще помогна;) Е,"смениха" го, а Баце явно не е чувал китайското проклятие "внимавай какво си пожелаваш, че може и да се сбъдне";)

То и Левски си пожелаваха на други отбори и затова сега са така

Едно време ми беше любим отбор. Сега вече български футбол не гледам...

Божков не го насади на пачи яйца,той просто показа това което се знае за Бойко,че е един страхливец и един празнословец обичащ парите без да носи отговорност за действията си.

редно е да се спомене, че Батков може да е провален президент на футболен клуб но е адвокат-милионер, което би следвало да загатва, че познава достатъчно добре законите...

странно , аз мисля че акциите са на един от Банкя....

Не ме интересува кой кого е прецакал преди, но ако Левски бъде унищожен както ЦСКА, да гният в ада всички интриганти!!!

Скапан комунист и доносник.. защо давате трибуна на такива боклуци, бе?!

Божков е майстор манипулатор. Лъга, маза и накрая си ги премести от единия джоб в другия, от едната калинка на другата. Неговият интерес е да има проблеми в Левски и да изнудва държавата. Той това го прави от години. Не на последно място е добре да се знае към кой са дълговете на Левски защото той пари на Левски не е дал, само го е кредитирал. Браво на феновете, че не му се вързаха на манипулациите.

Има лесно решение, Баце джиросва на Тити, Тити джиросва на майката на Делян П. и Баце почва щедро да помага, разбира се с нашите пари

Ей Богу, а скачахте срещу мен.

Тодоре, не са почтени такива инсинуации. Казваш че Черепа не може вече да финансира, а удобно пропускаш че Каскета му блокира сметките.

Ако спечеля, печеля за цял народ - ако загубя, губя само себе си. Ама кой ще плаща ?

Абсолютно не е вярно, че са ничии акциите и това ми било адвокат, нямам думи.Има задължителна практика на Върховния касационен съд по отношение на това, че с факта на самото джиросване се променя собствеността, а вписването на акциите в поименната книга на акционерите има само декларативно действие спрямо дружеството, за да е наясно то кои са акционерите и какъв е обема на акциите им и оттам на проистичащите им права,а не че вписването е условие за да се промени собствеността.Всеки може да прочете в интеренет Решение № 159/12.12.2017г. по дело № 357/2016г. на ВКС и да се убеди в това, няма нужда да се филосфства.Собствеността се променя по силата на самото джиро и нищо повече.Така, че да бъдат така добри да не угодничат на Борисов и да го изкарват, че не е собственик.

Проблемът е в името , ако беше 'Бистришките тигри' вече щяхме да сме забравили , ама то некакъв си "Левски"!?

Глупости. Не може да направиш някой собственик без съгласието му. Напълно сте изкуфяли.

някакви говеда от Гейарена са най-важният проблем за България сега? Има само едно решение и то е - говедата фалират, слизат в зоните, там се доказват срещу Устрем от Горно Надолнище, Буря от Долно Нагорнище и Ураган от средно Надолнище... И се приключва тази ненужна порнография с Гейарена. Точно сега, в тази жестока криза, да се търсят безумни начини за безсмислено финансиране на клуб с над 30 млн дълг, който никога няма да се върне, е подигравка с държавата! А и да даваш надежди за такова спасяване е чисто престъпление! Тъкмо ще има и отдих за дивотиите на дрогираните хулигани, фенове от Гейарена.

ЗАЩО БАЦЕ НЕ ПРИЕМА ПОДАРЪКА ОТ ЧЕРЕПА след като всички знаем колко е алчен Баце ине е гнуслив ? Може би иска сделката да се ПРЕПЕРЕ 4-5 пъти за да се изчисти и тогава? Тити Плачливия е шматарок, но Баце е обигра, от стара коза яре е !!!!

Интересно, че почеркът на ръкописните документи е еднакъв. Да не би да е на истинският собственик? :) п.п.: Имаше интересно изречение от интервюто на Божков: Ще ги върнем там откъдето сме ги взели. :) Чия е тази кипърската компания представлявана от Батков? :)))

Закривай...

Да те.....в измисления адвокат !!! Акциите не са ничии ,а в алонжа си пише името ,на което са джиросани: Бойко Методиев Борисов !!! Дали ще ги вземе или не ,това си е негов проблем !! А ти Батков ,как така даде 40-46 млн.лева за отбора в продължение на 11 год. ,а заема от Тити в размер на около 100 хил.евро го връщаш 5 години ??? По-добре си признай, кой е истинския собственик ,на който прехвърли акциите навремето !!! И друго: ФК Левски е акционерно ,а не командитно дружество ,разбра ли бе измислен адвокат е !!!

футбол по тези земи отдавна няма!

Левски никога няма да се умре като комунистическия клуб, просто защото винаги е бил обичан от всички прослойки на обществото и то във всички времена. Точно заради това е наречен отбор на народа, защото винаги ще се намерят политици, общественици, бизнесмени, влиятелни хора или стотици хиляди верни привърженици, които са готови да помагат с цялото си сърце, душа и средства.

Лозето не ще молитва, а мотика! С добри пожелания няма как да стане! За да има футбол, трябва да има футбол, трябва да има футболисти, трябва да има фенове (семейства, а не лумпени и ултрас), трябва да има мениджъри, трябва да има икономисти, трябва да има школи, трябва да има ред, дисциплина и закони!

, толкова ви обичат,че даже нито една банка не ви даде кредит Както винаги чакате държавна помощ.Само,че Джиросания се скри.Палaчи,дете.

За какво се заяждате още с цска? Аз съм левскар, но ме беше супер яд на тая тъпа игра, която изиграха и Ловеч и Чавдар ... простотия пълна и сега е същото. 2016та умря единия отбор, 2020-та ще умре и другия защото тиквун го беше харизал на черепа...

и той акъл,взе да дава...

Вложих 45-46 милиона лева съм вложил в клуба за 11 години. Браво , от къде ли ги има тези огромни суми и да ги подарява за Синята идея.............

А защо не обясни как така просто даде акциите на три физически лица и то близки на управляващите ?

Всеки второкласник знае, как се финансира футбола: 1. Билети 2. Телевизионни права 3. Реклами 4. Спонсорство 5. Членски такси 6. Отдаване на площи под наем НЯМА КАК футболът в България да спечели и 5 лева от билети, от телевизионни права, от реклами и спонсори, след като футбол в България НЯМА! По стадионите 50 полуграмотни лумпена, по терена 12 хамалина, които са ги взели да ритат топка, щото няма други кандидати... Няма футбол, няма фенове, няма да има и пари за футбол.. Една фирма, която от години е на загуба и продължава да произвежда боклуци, няма как да съществува

0. Пране на пари..

Славен отбор навремето сега отврат! Стига занимавайте правителството -имат си работа!!!

Тези нелепо обсебени от спортни клубове имена на велики наши революционери и национални герои да бъдат премахнати ? В края на краищата борбата за национална независимост и свобода не е била спорт , за да сложиш на спортен клуб името на революционер , та едните да го хвалят , а дугите да го плюят !

Ами Ботев ПЛОВДИВ, БОТЕВ ВРАЦА?

PEYTSCH

Малко назад, моля...ЗАЩО се стигна дотук? Защото харчихте не според нуждата и възможностите си. Получавахте от някого пари и запълвахте стари дупки-дългове...Сега искат да „сложите шапката“ на Борисов. Е, ако вземе акциите и плати, то ще е с пари от бюджета, нали? Не е червив с пари като Божков...Ще похарчите парите и след година-две ще иската още. Ега си „футбола...Намерете си Абрамович, но и той поумня, така да се каже...Саудите купуват футболни отбори, но такова махленско „сборная“ не се котира...Фалит и да изчезне. Да спре манията да сеползват имената на Ботев, Левски и Раковски !

Да, това само като че ли в България го има - да кръщаваш отбори на национални герои. Например пословутото "КЗЛ" някакси рефлектира и върху образа на Апостола.

Фактът, че "Дир.бг" написа десет статии по темата вчера до обяд е красноречив. Импресиите и кликовете са им показали небивал интерес, което ги принуждава да бълват статия след статия за Левски. Това се отнася и за останалите медии. Очевидно нищо друго в държавата не може да предизвика такъв зверски интерес освен ФК Левски.

Ами не. Не е така. Просто поредната пропагандна кампания за отвличане на вниманието. Написал си "Очевидно нищо друго в държавата не може да предизвика такъв зверски интерес освен ФК Левски." Не е така, по-скоро се опитват да ни (те) накарат да си мислиш, че това е най-важното в България в момента - няма пандемия, няма рецесия, няма социална криза, няма все по-очевидно изразяваща се диктатура... Най-важното е ПФК - Левски, ЦСКА, Лудогорец, Ботев... Все тая кой. Те са най-важните ижизнено небходими на българите търговски дружества.

Е бе стига с тия акции! Те само едни хартийни. С тях или без тях МЪНГИЗИ трябват на левскарите.

може и да е юрист, но изобщо не е в час ... Акции могат да бъдат джиросани безвъзмездно, но не могат да бъдат джиросани на адрес "ничии"...! То затова е "акция". т.е. "актив" и във всеки един момент някой го притежава.Това всеки начинаещ юрист по имотни дела го знае като азбука ! Така че, акциите са си в собственост на Боко, освен ако той официално не ги откаже и те излязат на борсата,обяви ги за продан,или ги джироса на някой друг ! До тогава той е притежателят им ! Но те и юристите , кръжащи и пърхащи около Боко са същият хал като Батков, така че няма нищо за чудене, защо всички се чудят кой сега притежава тези акции!?

Джирото е формалната обвивка на една търговска сделка. Ако няма сделка между страните, джирото е нищожно и няма действие. Иначе Тошката Батков в един момент може да се превърне в собственик на Кремиковци, Полимери и т.н. без да е сънувал преди това, че става длъжник в милиони!

Всички научиха, че Баце има акциите на Левски. Така че Баце ще не ще трябва да играе шаха. Най лесно е да ги джироса на друг и да се "извини", че като премиер не е редно да държи акциите. Дали ще са фенове, дали ще е Тити и т.н., мераклии има. Баце се изложи като кифладжия и то благодарение на неграмотниците около него. "Разправиите" с Божков, са си разправии, можеше да "придвижи" акциите и всичко щеше да е ОК. Сега Божков постигна това което целеше - направи за смях Баце пред цяла България и му води условно с 1:0 !!!

Есента възловото дерби ще е Левски - ЦСКА 1948 ...

са джиросани на Борисов. Топката е у него. Да ги джироса на който си иска. Токата е у него. Браво на Божков, насади го на пачи яйца

Откакто ЦСКА фалира не се интересувам от футбол.

Батков подарил 40 милиона ей тъй зарад идеята....Да даде още 5 и да спаси идеята!!!

Батков даде пример със завещание. Там след като разбереш волята на завещателя, можеш да се откажеш или да приемеш. Не съм юрист, но знам, че отказа се прави писмено и в определен срок от установяването. В противен случай се счита, че си го приел. За времето до отказа обаче ти си собственика. Така че в случая засега Баце е собственик на Левски и най-смисления коментар го даде Герджиков. Всички останали го "усукват" от страх както от Божков, така и от Баце.

Какво ни занимават с тези говеда. Години наред калпаво управление и накрая фалит. Какво толкова страшно има. Фалираш и започваш отново това е. България не е Шефски и никога няма да бъде. Вземете се кротне те и се изчистете от наркоманчетата.

Стига с тая фирма за ритане на топка.... Васил Левски е трепал араби и негри да я има България, а тия Мошеници дават пари и работа на Враговете- негри... Фалит и разтуряне на тая фирма. Маймуните да бягат към Африка.

Точно така е - Борисов е собственик на ПФК ЛЕвски, но няма право да гласува на Общото събрание, докато не е вписан в книгата на акционерите. Една гола собственост. Свиква се Общо събрание, на което Борисов не участва, взима се решение от останалите акционери акциите на Борисов да се изкупят обратно за един лев, увеличава се на последващо ОС капитала и това е. Но за историята Борисов ще остане като един от собствниците на Левски, наред с Божков, Батков, Чорни и т.н.

Далаверджии неграмотни свърши ващо лапане.И този батков никога не е сънувал живота ,който живее на гърба на народа .Бок.ци омразни.

бАТКОВ, ти от къде ги взе тези пари бре, и защо цяла България се занимава с един мафиотски отбор по футбол, нима няма други по сериозни теми за размисъл......Да оставим въпроса че този тъй наречен "отбор на народа'' до преди няколко години беше спонсориран от ДЪРЖАВАТА, от нашите пари..........два отбора, единия от МВР, другия МО, и двата да се закрият със закон. Да започнат от НУЛА. Никъде по света няма такъв прецидент, със спортен клуб да се занимава цяла държавна машина. Били няй великия отбор, най стария отбор, с най големи традиции.......смях, смях, смях на буци.

От Чьорни откъде...

Тези усмърдяха орталъка... Черепа си направи гаргара с Тулупа и сега този няма да се покаже поне 1 седмица! Да ги джироса напред и това е....! Драмата е,че сега след като Черепа раздуха случая никой няма да се хване на играта на Боко да го играе бащица срещу облагодетелстване...

Всичко е ръцете на Бога Слънце Амон-Борисов - идва благодат за отбора

"Левски" беше използван като довод за празните приказки на хвалипръц.

Призивът ми към всички замесени - проявете разум- Разтурвай кравефермата - Сини крави няма