17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... ами да се съберат всички левскари - твърдят че са милиони...?!? - И ДА СЕ БРЪКНАТ ВСИЧКИТЕ И ДА ПЛАТЯТ ЗА ДА СА НАЧИСТО, КАТО ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА...!!!!!! Сметката е проста - 1 000 000 левскаро Х 1 000,00 лв. = 1 000 000 000 000,00 лв., колкото ще стигнат на Левски София поне за 20 години... Това е истината, защото и на Божков не са му достатъчно "дълги" парите - това е истината левскари...!!!!!!

Трибуната Тонев! А това, че са глупави и с еповедоха по Газпром да си я бутнат говори само за българската тъпотия на родните безмозъчни. Даже много хубаво, че я бутнаха белким поне два процента запомнят какво им се спретна от рашаните с големите обещания. Направо тъжна история. А сега се говори за "дълги пари" или неизчерпаем източник на лапачка за хрантутниците от родния футбол, които ще заговорят за селекция, за успехи, за шампионска титла и какви ли не харчове. Футболът ни е долнопробен фарс за идиоти, които вярват, че е игра или спорт или което и да е там, но със сигурност не е вярно...

Тошо, ти знаеш моето име,както се казваше в песента "You know my name".Аз обаче знам кой е твоя човек , онзи с "дългите пари".Той беше преди време опасен за националната ни сигурност, но може вече и да не е.Хубаво е да провериш тази работа."Дължината" на парите му е всеизвестна, а произходът им може пък и да не интересува вече никого.