Топ треньор: Майк Тайсън може да издържи 2-3 рунда

"Шоуто би продължило околo 9 минути" смята Робърт Гарсия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изброените приключват до 3-ти рунд т.е на Майк повече не му трябва да издържа. Важното е 3 рунда да удря, както само ТОЙ умее. СЛАВА за най-добрият

3 рунда са много време, но тялото когато е било вече на дадено място му е по лесно да се доближи до тази форма ако изобщо не е било там някога. Бокса има много страни и едната е издръжливост. Ако искаш да я заобиколиш ти трябва здрава брада и мощност за 2 мин. Другото е надиграване.

Абе, експерт ли си, тъп ли си, спорно е! Безмислено е да вляза в спорове и да обяснявам на някакъв, който се е затворил в тях, понеже света му е крив и решил да хейтва тук-там, не за друго, а просто да разнообрази безмислените си дни на планетата... Запомни, като Тайсън друг такъв няма да има... И понеже си разбирач, я сподели кой е твоя човек? Да видим какво можем да кажем за него.

КАКТО МЛАД СЛЕД ТРЕТИЯ РУНД КАТАЛЯСВАШЕ А СЕГА ТРЯБВА ДА ИГРАЯТ ПО 30 СЕКУНДИ И ПЕТ МИНУТИ ПОЧИВКА

ВАЙ ВАЙ ЧОВЕК КАТО СЕ НАТРЯСКА С НАРКОТИЦИ НЕ ЗНАЕ КЪДЕ Е И ЧАК СЕ ФОРСИРА ЗА БИТКИ КАТО МИСЛИ ЧЕ СЪРЦЕТО МУ Е ОТ СТОМАНА , ТОЙ СЕ НАКЪЛВАЛ С МАРИХУАНА И ЩЯЛ ДА СЕ БИЕ А КАТО БЕШЕ МЛАД ЕДВАМ ИЗДЪРЖАШЕ ТРИ РУНДА

НА ТЕЗИ ГОДИНИ ДА СИ ФОРСИРАЩ СЪРЧИЦЕТО С НАРКОТИЦИ И МАРИХУАНА И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДА ТРЕНИРАШ МОЖЕ ДА СЕ ПРЪСНЕ ПО НЯКОЕ ВРЕМЕ

КОЕ Е ТУЙ НАРКОМАНЧЕ ЧЕ ТОЛКОЗ ГО ХВАЛЯТ ИЗ МЕДИИТЕ, ПРЕДИ ИМАШЕ ЕДНО ТАКОВА НАРКОМАНЧЕ КЪДЕТО ИЗЛИЗАШЕ ДОПИНГИРАН И НИКОЙ НЕ ЗНАЕШЕ СЪЩО КАКТО КЛИЧКО

Ако Тайсън беше 10г по-млад никой сегашен световен шампион или кандидат за такъв нямаше да издържи и до 3тия рудн срещу него ... но на 53 ... Но цялата статия и изказването на "топ треньора" са само медиен шум - Тайсън си каза, че го прави за благотворителност .

А да попитам!Сегашните световни щампиони колко рунда биха изкарали срещу Майк, в един истински боксов мач, както само Тайсън го може????

2-3 рунда само ама може да решат мача?!

По боре 2 - 3 рунда истински бокс , отколкото нескопосана смесица между балет и кеч. А иначе , Тайсън говори за демонстративни мачове с благотворителна цел.

Всичко, което му е необходимо, е да пласира един добър удар. За 3-4 рунда има достатъчно време да го направи.

Ако му бяга някой както Джошуа във втория мач с Руиз? И като го измори е лесна плячка.

На тайсън трудно му бягат!

Един добър удар за 2-3 рунда би решил мача в негова полза, само ако през това време противникът му е заспал. А може би, докато чака за един добър удар, той ще получи 20 още по-добри удара.

Може инда е прав. Ама на Тайсън обикновено му трябват 2-3 рунда за да смачка почти всеки! :)

Що не пробват наш Пулев колко рунда ще издържи срещу него :)

tonk11

Да де ама ако изкара тези 3 рунда както го правеше преди 25 години, повече не му трябва. Този за 1 рунд удряше повече пъти от сегашни 2 мача по 12 рунда. Сега като гледам за 1 рунд я се ударят 10 пъти, я не.

Не мога само да разбера защо сульо и пульо злупотребяват с името на Тайсън. Той никога не е казвал, че се връща като истински боксьор. Идеята му е да изиграе няколко демонстративни мача от по 3-4 рунда и събраните пари да са за благотворителност. В такива мачове не се бият истински, ами играят леко, нещо като кеча ... майтап да става ... Тайсън през 2006 година е играл един такъв мач с Кори Сандърс -- треньор по бокс, който иска да го види в тубата.

Противниците на Майк Тайсън рядко стигат до 4 ти рунд! Не е проблем! Той е нокаутьор и бияч! Правеше по 2 мача на месец! Сегашните примадони по 1 път в годината зорлем ги изкарват да се прегръщат и галят на ринга!

Не го знам колко ще издържи, но Мйак Тайсън е идол в този спорт, тези маркетинг сополи, за който говори гисподина не му знам името даже не съм чувал за тях ....