17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам защо Пеле въобще е в спора за най-велик играч на всички времена.Единствено Гаринча и Марадона са правили своя отбор световни шампиони благодарение на невероятния си талант.През 1968 Пеле не упаства на Световното и Гаринча сам се справя с тежката задача да направи Бразилия световни и го прави.През 1986 Марадона прави същото. Моите уважения към Пеле, но Гаринча е класи над него. Гледах Ел Махико в клипчето.Да той е от класата на Марадона и Гаринча.Това е. Шапки долу.

Всички големи футболисти залитат по нощния живот, жените, алкохола и забранените субстанции! Джордж Бест, Денис Лоу, Марио Кемпес, Греъм Сунес, Джими Грийвс, Пол Гаскойн и мн други! В Англия тъй ли иначе всички поркат яко от време оно! Юнайтед на Рон Аткинсън от 80те и Арсенал на Джордж Греъм от началото на 90те са все известни алкохолици! Разликата обаче е че онези и пияни като мотики са били в пъти по добри от нашите трезви ритнитопковци!

Чичо ми живя в Кадис 4 години през 80те, разказвал ми е за Магико Гонзалез, наистина е бил феноменален футболист! Гледал е и Марадона на Сан Паоло в зенита му в края на 80те, и по негово мнение салвадореца е класа над Диего!

Общото е, че те първи започнаха да спят на терена, та и до ден днешен още си я карат така. Каквото можаха - проспаха. Да им е за много години след тежките "тренировки около празниците 3 по 100 на место върху масата! За "спортната диета" от село в чиниите да не говорим. С остатъците пък само сбират "малките котета".Затова този спорт се превърна в лелеяна мечта за всичко живо местно или пъстроцветно, придошло по тези ширини.

не е така. Нашите са леваци, а Марадона и пича от статията са изключителни футболни таланти. Няма никаква база за сравнение. Откъде ти е хрумнало изобщо да правиш такива сравнения, само ти си знаеш.

Гледах клиповете, наистина голям талант.

Какъвто идола,такъв и поклонника !

Такива пияндета ги има много.Във В група основно играят ''икони'' като този които са пияни всяка вечер.Статистиката му показва че не е бил кой знае колко добър-200 мача и 50 гола и е играл за посредствен отбор.Пресилена статия.

Май в случая мнението на Марадона тежи повече от статистиката, а и по твоята логика може да сравняваме самия Марадона със футболистите от В група, а всъщност Марафона е класа на Роналдо и меси примерно, въпреки че са тежко допингарани и двамата.

има във футбола и извън гола, а освен това да правиш голове в посредствен отбор е много по трудно. Освен това тук се говори за талант , а не за ефективност.

Гледай клиповете и после си давай мнението

А защо пропускаш и 50-те асистенции? А наясно ли си, че номер 10 по негово време е плеймейкър и не му е работа да вкара голове? Ама много тъпо парче си.

Помня го от световното в Испания. За съжаление, една птичка пролет не прави. Като отбор, Салвадор беше един от най-слабите на световното

Всички аржнтинци ли са ниски и трътлести?

Забравих да добава. Неграмотни и грозни. С излъчване наа първобитни хора.

Що е то аржентинец? Местните индианци ли имаш предвид, латиносите, белите, черните? Доста си тъп.

неграмотен маломник, Ел Салвадор и Аржентина са 2 различни държави.

Ел Салвадор е в Северна Америка, макар там да казват Латинска Америка. Аржентина в долният си край е близо до Антарктида.

с прости ритнитопковци ли трябва ада ни занимавате на Нова година?!

льохман, в статия за футбол от спортната рубрика философски дискусии ли очакваш да прочетеш? От цял сайт с новини от сферите политика, икономика, култура, авто-мото, общество, свят и куп други ти отваряш спортна новина за футболист и си възмутен, като че ли някой насила те е карал да я четеш. Ей това малоумниците нямате нито край, нито почивен ден.

Добра статия

Яка статия! Браво. Неизвестен за мене ама интересно. Браво.