17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От коя Африка е този?Т.е.държавата де там!Сигурно са забравили да му напишат акт за раждане навреме и са стъкмисали някакъв по-късно.Никак,ама никак не прилича на 16 години.Въпреки уверенията на статията.Дано да стане нещо от този Мукоко.

В ранна възраст 2-3 години са от огромно значение... А ако пуснеш един 18-годишен да играе при 14-годишните той (ако има някакъв талант разбира се) ще мачка! Ако си спомняте легендарния Нжонго Присо (който уж беше на 23 години) или "звездата" на ЦСКА в момента Али Соу(за който всички с изключение на шефовете на ЦСКА знаят, че е на 32, а не на 26 години) ще разберете за какво става дума... И тук не става въпрос за расизъм! Едва ли има истински любител на футбола, който да не харесваше или да не харесва играчи като Ето'О, Дидие Дрогба, Ромело Лукако, Стърлинг, Рашфорд и т.н. (а и легендарния Пеле!) само затова, че са черни...

и министър може да стане

Много сте прости бе всички, една или две години по-голям няма значение!!! Играе като змей!!! Е, не ебе миски и не е по вашият вкус!!!!!

такова е бъдещето на германия, черно и мургаво!

и на Европа ....

За двайсетина години в района ми е до болка ясно как се издават там документите, но това не пречи да има талант - истината за възрастта му ще излезе наяве при следващото му развитие като футболист.

Юсуфа Мукоко - бъдещето на Германия !?!?!? О бедни ми Адолф ! Добре , че не виждаш това.

Гледал съм му отдавна видео. Определено се отличава много и ти пълни душата да го гледаш. Ако стане следващият Меси или Роналдо, ще се говори друго тук.

Българите са масово расисти. И? Как проработи това за вас? Чистата раса ви направи номер едно??

Мултикултурния модел унищожи Европа за пет десетилетия. Един ден и умниците като теб ще го видят, но ще е късно.

Празни думи на малоумен атакист. Реалността е, че ние сме последни, а Германия е супер!

Те и в Англия наскоро пропищяха в едно училище заради някъв дето уж бил тийнейджър, а децата и родителите им викат че той е на 30 и нагоре. "Вижте, че вече оплешивява!" викаха на директора.

Обаче и германците не са за завиждане с тия чернилки-Меркел да живей!

Айде пак коленичете ! Те ще ви раскажат играта след време !

Абе, излъгали за възрастта, назобали едно черничко и търсят балами, да им се връзват, за "превъзходството на черната раса".

Абе той хубаво вкарва по 2 на мач ама май забравя че германците получават по 6 на мач. Да им е жив и здрав ама май големите немски амбиции отдавна са без резултат!!

Сега този афрогерманец като докара една сюрия рода в Германия,напълниха едно село ! Познайте след 100 години какъв ще е цветът на германците !

неква маймуна била бъдещето на Германия...?!? чудесно бъдеще очаква цяла Европа!

Мошото е,че футболът почерня ! На белите им се живее,не им се блъска,черните се възползват от мързела на белите и станаха хора !

Бъдещето на Германия е черно :)

Най вероятно си е по голям.Какъв акт за раждане е предоставил...кой го знае.Веднъж видях дата на раждане в документ в Африка само с година без месец и ден.питам го е как така?Казва ние живеехме далеч и татко веднъж годишно ходеше до града и не си спомняше датата и писа само година....та така.

Ариец?

Чист,при това

Няма спор бъдещето на Германия са маймуните,....е докато се появи (а той ще се появи такава е обективната реалност, просто в даден исторически момент палачинката се обръща) един чичко може и без мустачки и тогава маймуните ще отлетят към небесните селения като дим през едни поистинали комини,...ха,ха,ха така де дойчовците имат исторически опит!

Поредният не бял германец, който ще продължи да носи срама от загуби! Германия беше страшилище, защото носеше германския дух и воля за победа до последните секунди!

църна маца, ама немска вече... Те и мерцедесите са черни, ама никой не се оплаква.

Я е на 16, я на 26, иди виж архивите в Яунде..

И изглежда като германец от новото време