17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отдавна има две сестри такива,или пък братя,незнам как да формулирам

Да въведат и категория "мутант" и всичко ще е ОК. Наистина ще е интересно...

Едно време са лекували психично болните с лоботомия, после отречена като варварска порцедура След 10 години така ще гледат на смяната на пола, особено на хирургическата част, която започва с кастрация...

В Америка това е много модерно, защото така "тия" обират медалите и съответно стипендиите за колежи и университети... момичетата тренирали цял живот да се доберат до стипендия чрез шампионска титла духат супата ...даже се съдят в момента...

Време е да се премахнат отделните категории мъже и жени, след като козите се борят за пълно равноправие, нека им го дадем

искам да видя пръч да фърга топка и да върти обръч и лента

...и да се състезават само по плувки при плуването...

... а за третия и четвъртия пол квоти за олимпиада ?

Пусто дърво... Я дайте на това нещо да бърка бетон от сутрин до вечер и бързо, но с лопата и бързо- бързо ще забрави всички тези извратении.

Ако взема да се избръсна по-внимателно, много ще приличам на тази "женичка"... Е, нямам чак такъв бицепс, ама ако повдигам малко, ще я стигна. Нямам нищо против хората да си се идентифицират както си желаят, стига да не пречат на никого, но участието на човек роден и израснал с биологичен пол мъж просто не е честно спрямо другите участнички, които са израствали като жени, особено в силовите спортове. Каквото и да се говори, каквито и феминистки глупости да се разпространяват последно време, мъжете просто са значително по-силни от жените и дори да вземат женски хормони след пубертета, това не се променя значително. Всички състезателки трябва да се опълчат срещу участието на транс жени в тяхната категория, включително с пълен бойкот, защото иначе до 10 години реално няма да има нито една родена жена в женския спорт. Дори в спортове, където силата не е толкова пряко свързана с победата, мъжете имат непреодолимо предимство. През 1998 сестрите Уилиамс нещо си бяха повярвали и заявиха, че могат да бият всеки мъж извън топ 200 без проблем. Карстен Брааш, общо взето посредствен играч, при това преминал 30-годишна възраст и 203 в света по онова време прие мача и направо ги смаза - играха общо два сета - едната загуби 6-1, другата с 6-2.

... даже на почивките е пушел и пийвал бира.....

Ако влезем в подробности, сутринта преди мача чукнал и една игра на голф... толкова сериозно е гледал на "предизвикателството".

Няма проблем стига да участва при мъжете, а не както иска то при жените. Иначе никакъв проблем стига да не взима тестостеронн и стероиди.

не виждаме толкова много желаещи транссексуални мъже да участват в дисциплини за мъже?

Изродите да си направят своя олимпиада.

Мъж, който не е бил много успешен щангист казва че е жена, започва да се състезава при жените и чупи всички рекорди. Това се случва вече в доста спортове, тъй като толерантният "развит" свят признава не физическия пол, а този, с който се определяш. Така че на печелившите - честито, жените просто ще спрат да участват постепенно в спортовете, а ако имате нещо против знайте, че сте трансфоби и мислите с езика на омразата.

Сложих ти +, но трябва да се отбележи, че в действителност е по-сложно. Има медицински случаи, при които както външните така и вътрешните полови белези са сбъркани и медицински комисии не могат да дадат еднозначен отговор от какъв пол е индивида. Това са редки хромозомни аномалии, които винаги са съществували, но преди време много от тези хора са убивани, след това са се криели, а сега решиха да спечелят от недъзите си!

Това го пеят на запад, но го използват като параван. Интерсекс хората и транс-сексуалните са различни, просто едните са оправданието за глупостите на другите. Хилядите, които си сменят пола (и една част после искат да си го сменят обратно) го правят защото е модерно, а не защото имат каквито и да е аномалии.

И колко такива случаи има в професионалния спорт на световно ниво, че заслужава да се отбележи? Може би нула?

Да направят клон в дисциплините специално за трансексуални! Ще има отделни състезания за мъже, жени и транссексуални. Може да направят и подразделение - транссексуални преминали от мъже към жени и за транс сексуални преминали от жени към мъже. да сме покрили всички ъгли от проблема вкл. да сме политкоректни

PEYTSCH

Има олимпиада за инвалиди, защо да няма и за третополови или хомосбърканяци? Но не и заедно с нормалните !

че както са тръгнали нещата, скоро "нормалните" ще попаднат в категория "ненормални" :))

"Тя"