17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този позорен мафиотски, продажен и корумпиран отбор, който очеизвадно само петни прякора на Васил Иванов Кунчев не заслужаваше и стотинка да му бъде дарена от верните му фенове, които цял живот са се клели в свободата, независимостта и победата! ПФК "Леевски" няма нищо общо с апостола на свободата и аз като един бивш и явно заблуден до този момент "лефскар", се отричам с цялото си самосъзнание от това прокажно ОПГ ! Амин!

Сложиха ли синте чалми от "тръста"? Какво се помайват? И по един ибрик да купят, че деляновата слива е дебела, трябва много вода за нея.

ПАРИТЕ НЕ МИРИШАТ! ПЕЕВСКИ, ДЗАЙ ГИ НА МЕН! АЗ ШЕ ГИ ЗЕМЕМ И ШЕ ДАДЕМ 350 ХИЛКИ НА ЛЕФСКИТО. ЗАКЛЕАМ СЕ.

Yes sir don’t touch it fucking money

ДПС-зацция, ДПС-зация ... поемете и това "дарение", нека един ден се окаже Доган горд собственик, защото за пари същите "фенове" подкрепяха всичко долно, което обаче даваше пари, а футбол бяха заслепени да видят, че нямаше. Ето това фанатизиране уби клуба - по-добре достойно губещи, отколкото проституиращо печеливши. От къде са парите, които Пеевки "дарява" в несвяст последния месец ... това кой ще разрови и разкрие в тази проядена от корупция държава. Та този допреди 5 години декларираше стара кола и под 10000 лева по сметка. Ръководителят на ДАНС, пробуран от храбрия евросоц лидер ... Гаврите на Доган продължават и без да смеят да споменат името му. 1 милион евро комисионна, което безпрецедентна фрапантна корупция и няма сила дори в ЕС да наложи да се прекрати гаврата. Няма такова унижение за цял един народ

Kalin

Ми то е повече от срамно

А на Черепа що не ги върнете милионите? Хвани единия - удари другия.

Браво! Подкрепям! Купети си билети за Левски!

"Браво " ще умрем с чест ,а черепа ни дари на тепсия ,на цска (литекс) . Собственикът защо не си плаща задълженията. Защо има левскари които продължават да му се кефят, защо ?

Той ли е единственият собственик? Божков подари акциите на най-тупащият се в гърдите левскар, за когото е наясно с финансовото му състояние. На него не се ли сърдите или там има друга любов?

нещо засегнат ми изглеждаш. а може би е истина, голата истина. няма чисти пари за футбол - дори и в България.

Много правилно. Перверзно е този , който фалира Левски преди няколко години, чрез Спас Русев да се прави на дарител

Какви левскари сте, бе ? Една журналистка се изцепи по бТВ, че сте 4 милиона привърженици. Ами съберете по едно левче и готово. Бюджета на Славия за една година е 4 милиона, нямат си никакви проблеми и ви духат във врата. п.п. На журналист, разбира се не се вярва.

Това, засега, е най-доброто нещо което сте направили откакто се занимавате с Левски! Зад тази позиция стоим истинските Левскари и ако трябва ще изтърпим няколко години в по- долните групи но от отбора няма да се откажем! И без това през последните години изтърпяхме не малко срамни моменти-дали Левски ще играе в А или Я група през следващите няколко години е без значение, не са малко примерите в Европа когато известни отбори, поради една или друга неуредица, са започвали от по- долни нива, но ги има и сега, и публиката беше с тях и сега е с тях! Загубим ли достойнството-губим всичко! Винаги съм казвал, че Сираков няма място в Левски и той го доказа!

Най после да видя едни хора с морал !

Признавам, че това е една мъжка позиция! Но нищо ново не става. Винаги левски е издръжан от мошеници - грашнов, чорни, батков, русев, божков! Без тиквата сте за никъде! Логистиката на боко тиквата се задейства!

Достойна позиция, ама де да видим!

Тръста са мъже на място. Виж, ММА рекитьорите и дилърите от София-запад не биха отказали, ако някой лев стигне до тях

И защо трябва да се спасява нещо, което не вади парите си ? Фалит и следващия път, умно играйте !

Брей! От Черепа може ама от Пеевски не може. Странни разбирания имат тия акционери.

Много меко галите, обаче. Той не е спорна личност, а безспорна мутра. Същия като божков и останалите

Безспорна гад !!!!

Евала на феновете, но за добро или за лошо това няма да промени нищо. Целия български футбол в момента е в ръцете на спорни личности. И от феновете на никой отбор не зависи нищо.

Браво!

Какъв тръст сте бе смешни цъвули, освен простотии друго не може да се очаква бе тъпаци

Аз пък аплодирам тази реакция. Един от малкото случаи, в които има някакъв морал. Явно за другите тази дума е непозната.

Евала!!!

Като не ги искате дайте от вас...

Или Леевски или фалит

Ха! Че те феновете на Уевски отдавна са в политиката. Много отдавна. Сега какво се правят на ощипани моми?

Хора които си изкарват честно и трудно парите, не могат да правят такива дарения, кое не е ясно ?!? Досега защо вземахте от Божков бе хреми, преди това от Спас, преди това от адвоката на Пеевски и т.н , кой отбор в БГ е издържан с честни пари ?!? Всички клубове са на мутри, до един!

Добър отговор

Абе я напишете тогава от кой бихте взели, щото много ми е любопитно да чуя поне един "честен" бизнесмен дето ще инвестира в губещ проект, трудно спечелените си пари.

точно това щях да напиша, от светия синод ли да очакваме дарения, щото те не са много по даването там...

От ГГ тире!