17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така ще е докато се намират още глупци да работят за един олигарх!

Измислен отбор от измислен град с измислен "бизнесмен"! Резултат - въздух под налягане с съдийски аванти!

"Стоев не е любимец на "старите кучета" в отбора ......" Стана като във вица - наказаха невинните, наградиха не взелите участие .................

Абе как се намират пари в Делиормна да се подържат тия ретнитопковци

Като си имаш Перуката, съдиите и бфс, няма особено значение кой е треньор...

Сега разбира се ще дойде пак Дерменджиев!

който върти подарени му парици...и именно защото е ограничен не знае,че ритайки един след друг треньори всъщност рита...себе си...и на богатия си е малко тъпанар...

Не беприето ..??

градът е на мястото на римския град Абритус и не е измислен. Като си толкова мисловен, вземи измисли нещо друго освен това да си бъркаш в носа с пръстите на краката си.

Факт е, че последните 8 години Лудогорец е доминант в българското първенство и е горе долу единственият ни "евробоец".

Мъри е свободен! Да му звъннат, да го видим. Като откаже бат Гошо ще дойде...

ЧЕСТИТО!!! ..., а сега и Марибор да му го отпере на Домуса у ...

Абе как, БМФ - държавен, Антибиотика Разград - ХювеФарма - държавна и т.н. - държавни пари, за държавен отбор с държавен стадион....

Чичо Гошо най- добре го води този отбор. Не знам как и какво им говори, ама на терена изглеждат по съвсен различен начин.

Когато там е имало град, София е била пасище, така че нещата стоят разлчино. Пък и толкова поредни титли май никой не е имал. А-а-а съдията бил виновен :D

Само че Мъри не го уволняват! Той уволнява или напуска!

Да се разберем, не Стойчо добута до титлата Лудогорец а Али Соу.Супер купата беше на косъм спечелена за което Стоев нямаше заслуга.Отпадането от Ференцварош беше плод на безидейна игра ,тактика и стил.Индивидуалната класа не струва пет пари ако насреща си имаш отбор който се защитава смислено и колективно.Доказа се в мачовете с Локо и Славия.

Домузчиев в час по физическо събличал ли се е по шорти ?

Здравко Здравко можеше направо Здравко на квадрат да го напишете ! :)

Малките деца в София не са виждали в живота си шампионска купа на България. В последните 8 години купата е в ръцете на делиорманските деца.

С милиони спечелени по един или друг начин от държавата...

Да, всичките 5 потуранковци я стискат здраво

Нямат отношение! Точка! Не ми харесват за това! Искам да се скапят барабар с циганите в отбора си, власите и вкички останали чикиджии... А за това, че манипулират съдийството - възмездие ще получат рано или късно!!! :))) От съдбата - разбира се! Тя си знае работата!

Заплатата му за един месец е колкото на други за цял живот...

Не знам колко е несигурна професията тренер на Луноходец, но едно е повече от сигурно: от целия проект за бг футбола позитивите са минимални, а за националния отбор - никакви. И е смехотворно отбор като разградския да е пред вековни отбори с традиции и хиляди фенове като Ботев Или Локо по брой титли само щото мегаломанският куфарен "бизнесмен" е избрал там да си чеше крастата. Дори собственикът им не е местен, та кой ли ще си спомня за тва ГМО, когато кранчето спре ....

Забелязвам нотка завист у т.н Столични грандове. Тези грандове титлата на БГ е гледат по ТВ-то. Така, че колкото и да лаят, Лудогорец е винаги пред тях.

Не разбирам тия хора, които се връзват по 2 пъти на Зализания от Разград. Що за достойнство трябва да имаш, та да му уйдисват на кокошия мозък на тоя и не един, а два пъти ? Нещата са прости и ясни, особено тука - сядате на масата, договаряте се и всеки си гледа работата до достигане (или не достигане) на резултата, за който сте се договорили? И след това се вземат съответните решения. Щях да разбера подобно уволнение, ако беше станало веднага след отпадането от групите за ШЛ, сега е идиотски нелогично, поне да беше станало след мача с Марибор ( ако ще се отпаднали), ако целта е била или в ШЛ, или в ЛЕ. Абе, Гелосаният си е повярвал прекалено много,но тая година май ще духа супата и ще му залезе безславно селското тимче, а предполагам и мераците да се прави на българския Флорентино Перес или арабски шейх. Въобще - противен човек!

Ако беше се поинтересувал поне малко, щеше да разбереш, че си написал голяма глупост за поредните титли. Или пък нямаше...? Щото се иска и четене, но и разбиране на прочетеното, в което се съмнявам, че е приложимо за теб.