17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Pfff

За какъв морал в америка говорите,бе хора,след като един президент превърна моралния стожер на америка -овалния кабинет в орален?

"Той плащаше да имам покрив над главата. " Винаги трябва да знаете, че докато имат изгода жените всичко ще е ок. Затова трябва да ги държите настрани и като съквартиранти.

Аууу, таз е искала, някой да я храни, пои, облича, да и даде подслон, а тя нищо в замяна??? За хапчета против забременяване не е ли чувала?

Чуках една приятелка(сега на 45г),която забременяла и правила аборт от треньора си по шахмат на 16 г.За България става въпрос,за София.

Стига бе, това не може да се е случило в Щатите! СИГУРНО Е БИЛО в Русия, някъде в Бобруйск...

в БГ?

Баща й е най-виновен. Когато изхвърлиш детето си на улицата, задължително ще му се случи нещо подобно. Той в каква приказка си мисли, че живее?

Мамина златна тя. Била на 17, отишла да живее при него, живяла с него години и все я изнасилвали през това време. Трябва да се прави разлика между изнасилване и секс по сметка. Тя е била приета при това в престижен университет, живяла е в друг град, но се върнала при треньора си за деня на благодарността. Е, като те изнасилват остани си в общежитието. Обещали ли и олимпийски игри и си живеела при него, ама като не се получило, след 30 години решила, че е изнасилвана. То ясно че има стокхолмски синдром, ама тук изобщо не става дума за насилие. Може и да я е излъгал на 17 (трудно е да се нарече дете), ама след 1-2 години в университета все трябва да и е дошъл акъла. Това вече е прекалено, като онази шведка, която каза че била изнасилена от Асандж, защото по време на акта по някое време и омръзнало и му казала да спре, а той продължил още малко.

То ясно че има стокхолмски синдром, казваш, ами точно това е насилието! Като видиш уязвимо човешко същество гледай да му помогнеш, а не да се възползваш от него. За съжаление и в БГ е трудно да се помага,,,

Sara

Само няколко изтървани подробности. 17 годишни деца няма! Отива доброволно в апартаментче с 1 спалня, приема всички плащания и се оправдава с безизходица? Да се е обърнала към учители, към институции? След това изрежда няколко аборта. Все насила ли? Или в името на кариерата? Сега за какво точно обезщетение съди треньора си? Не се разбра от текста. meToo, ако обича, да не си присвоява правото да говори от името на всички жени! Не сме ги упълномощили, не са ни питали и като така си е вид насилие!

Що за примитивно мислене имате? Я се върнете на 17 и си спомнете колко лесно е да бъдеш маниполиран и лъган, заплашван и уплашен. На 17 може да изглеждате като жена, но психиката и умът са незрели. Години наред тези хора се борят с демоните и са нещастни, само защото някой се е възползвал грубо от тях заради незрялостта им. Бъдете човеци...

Може да сте манипулиран.

Ако съдя по болшинството от коментарите, повечето форумци са или педофили или изнасилвачи или и двете. Как можело да не каже по-рано? Ами ако един ден Господ ви завърти да сте в нейната ситуация ще разберете набързо как. Вие богове ли сте? Не сте ли имали някой с голямо влияние над себе си, който ви мачка? И ако сте имали, колко от вас са се преборили с този авторитет на момента и колко са мълчали или гъзолизничели, за да излязат от ситуацията? То не че аз съм имал такава смелост, но поне не се пиша на герой и не осъждам чуждите трагедии като измислени.

Не съм педофил. Но работя с американци, в Америка. И? Била е глупава, толкова ги възпитават там.

Разбира се, треньорът е същия глупак като нея. Долни хора.

Майка и е умряла на 13, баща и се оженил за друга, кой да я възпитава?

Не Димитър, хора, кпито не могат да си представят нейния свят.

Открай време мъжете изнасилват жените, това не е нещо ново, сега просто жените живеят сами до 40 години, после се сещат за деца, за това кой ги е изнасилил и има пари в момента. Едно време са се вземали млади, за да те пази някой мъж, не че е било много приятно ама поне е бил само един. Сега се клатят с десетки мъже, после се чудят защо не могат да забременеят лесно. Но нещата ще се върнат обратно по местата си. Справка гарата в Кьолн на Нова година пълна с бежанци и липса на полиция.

Недоклатен ли си? Много злостно нареждаш...

Добре бе, що ми се струва, че на 17 съм имал капацитета да се обърна към полицията, ако считам, че някой прави нещо нередно...... Че и сама можеше да иде при социалните, вместо да спи с треньора си.

Ние сега защо трябва да вярваме на тази история без доказателства ? Защо не са взети мерки навреме за да се осъди изнасилвачът ? Прави ми впечатление, че на последък се появиха доста изнасилвани жени преди много години. Това дали е случайно или е тенденция поредена от факта, че обществата на запад заемат страната на жертвата без доказателства ? Прави ми също впечатление, че дори и жертвата да си прознае, че лъже или пък в съдът да се докаже, че тя е лъгала, срещу нея не се взимат никакви мерки. Напротив, обвиненията за мнимият изнасилвач остават, кариерата му се съсипва и този човек никога не е същият. Всичко това заради една лъжа. Поставете се на мястото на един такъв човек и ми кажете как ще се почувствате и какво ще направите за да изчистите името си. Мисля, че това последното не се тиражира много в медиите.

Гледам, че хората искрено се възмущават и разбира се, са прави при положение че историята е правдива... само че, има ли действително доказателства? Ако няма, тогава извинявайте, може и да не е вярно. Тогава треньорът е жертвата, а не бившата състезателка.

Никой не би си измислил нещо такова след толкова години! Нагласени и набедени в изнасилване случаи има обикновено от лична ненавист към някого, това са импулсивни действия, а не нещо което се е случило преди повече от 20 години

Защо да не си измисли ако става въпрос за пари ?

Тук бъркаш и то много. В САЩ набра сила едно движение, наречено "И мен също". Е да, но по мнението на специалисти (повечето от тях жени) голям процент от тези, които твърдят, че са ги изнасилвали, освен че нямат доказателства, с голяма вероятност не са били изнасилвани, а го правят за публичност, привличане на медиен интерес и т.н. Така че да, случва се да си измислят си и то как!

Всичко в живота се обърква на ниво семейство! Забележете какъв баща-боклук-п?тка е имала!

Отврат... такива хора трябва да се кастрират. Няма значение какъв треньор е... щом се възползва от невръстни деца е за кастрация. От друга страна и тази спортистка не е цвете за мирисане... изгонена (или избягала) от вкъщи на 17. И нейната история я представя в много положителна светлина... но не може един спорти с дисциплина да си позволи да има ниски оценки.....

17-18 г. ли са невръстни деца?

Ми хубаво, обаче ние имаме по-сериозни проблеми с оцеляването и борба с националните предатели. На фона на смъртта на нашите сънародници, в мизерия и демографската криза създадена изкуствено тази с нейните я изнасилена, а не, не е интересна.

Гледах документален филм за Холивуд. Имаше ужасно много подобни случки. Отначало гледах с зяпнала уста, към края вече ми се повръщаше. Една актриса, чието име вече забравих, от времето на черно белите филми. Майка й я кара (непълнолетна) на интервюто и я чака в колата, докато онези горе я изнасилват, за да й дадат ролята.

е на там сме се засилили, они акъл и опит да ни дават. Не че болшевиките с "Тихия дон" "пътят на зулейха" "разораната целина" са по различни, но поне са по-близо до нас по манталитет. А ония на запад какво само за заприте ни мачкат и ни правят разногледи .... е не е ли подобре да си оправим кочината и да ни дишат праха?

Всички знаем за диванът на който се наемат актрисите в Холивуд. Онова което не мога да разбера е, как точно тези хора ни учат на морал и как точно те се противопоставят на изнасилвания при условие, че голяма част от тях доброволно са взимали участие в разни случки. Защо това се криеше с години от всички ? Това не ги ли прави съучастници ? Тези въпроси никой не задава.

Така приемаха и във ВИТИЗ навремето, особено в кино специалностите, не си мислете. че сме били островче на морала ...

Ехееее счупили и прозореца на 17 .....аз Айшето на 13 години 2 дица и напраих ....не си актуална

Умственото съзряване при жените е доста по-късно от физическото! На 17 години последното нещо, за което нормалните момичета мислят е секс. Желание за секс при някои жени се появява доста по-късно - може би късните 20 години. Това е самата истина, такива престъпления трябва да се наказват много жестоко!

Бих казал, че е доста индивидуално.

Да бе,кажи го това на сегашните 17-годишни,които не си знаят вече бройките,включително и платените!За бърза свирка в тоалетната на училището през междучасието даже и не говорим.

Егати псевдомъжествеността се лее в тези коментари, включително обявилите се мъжлета с женски имена. Много комплекси, бе пичове, много нещо. Самотни ли сте, некоя фуста ви е била шута, що ли? Или ви се привижда нещо след като сте се напушили? Един познавал не знам си колко майки, дето духали на труньори, за да си запишат момчетата. Откъде ги познаваш бе? Треньорите ли ти разказаха? Ако си мъж, ухажвай жена, спечели я и, ако е влюбена ще ти изпълни всички фантазии. Мъж, който обявява жените за курви просто вее знамето колко дълго е на сухо или няма друго освен кинти и забърсва боклука из чалга дискотеките.

Винаги се чудя на такива, ако дойде момента тяхната дъщеря или син да е в тая роля....дали ще им се се подиграват така?

Тука такива неща не стават,демокрасия.Освен ако не си дебел тенисист-некадърник и искаш да спиш с тенисистката Сесил Каратанчева

Че плювкините могат ли да забременяват и кога, при преобръщането след 50-те метра ли? Да дойде тук, хем ще я насилват доброволно и демократично /т.е. целия демос наоколо/, хем ще си прави кефа на пилон и след това. А накрая може и да пропее, ако не се пропие.

А колко сами се набутват на треньорите не е истина . Тая на 17 сърби я та и се плаче , треньора пич плувец на 30 , който се дрържи по-добре от родният и баща с нея , па после я бил изнасилил .

"Тая е на 17",на 17!!!! И ако си баща ще разбереш,че точно там е проблемът и драмата на това момиче.А и на всички на тази възраст.С физика на жени,но с психика и опит на деца,изкушени от света на възрастните.Толкова е лесно да се възползваш....

Тя е на 17 , той на 30 съдейки по лични наблюдения девойките на 17 са по-зрели от "мъжете " на 30

Да се държиш добре не ти дава право да я евро, като не иска неандертал!

И ако беше послушала баща си , немаше да има пробелми ,

Па футболистките са лесбийки почти всички

В пансиона чакаха на опашка за да ме имат .Не се мисля за курва,сега съм порядъчна майка и не правя такива неща.

Още едно доказателство, че от професионалния спорт няма полза.

70 процента от секретарките се чукат с шефовете или остават без работа.

А некой като Банева , секретрака - развод и първа дама

Цецка ли?Че тя е по грозна от моето магаре.

Евгения

Освен талант се иска и отзивчивост.Който не пуска на тренира не играе.

Тъй, тъй, ех, мъка като няма парички, всичко може да се измисли.Колко удобно, станало било преди десетки години.

Как пък един нормален човек вече не остана в коментарите..

И мен ме ебаха повечето момчета от пансиона,не съм си изтъркала вагината.Като бях готина давах на всеки.Грозните умираха от завист и злоба.

Ще давам на всеки един само да съм млада и красива.Жива рана има между краката.

Аз курва и известна порно актриса.Българите не знаят за 1180 филма за възрастни защото са тъпи.

Познавам най-малко 7 майки,които духаха на треньорите по футбол за да запишат момчетата си.

На която се изреди целият отбор Родопа. По едно и също време. И после имаше безочието да нарича други жени курви.

Аз пък си спомням за 7 играчи на Пирин, които помпеха 7 часа две норвежки в Шведския хотел край Варна след мач на Пирин загубен с 4:0 от Спартак Вн, Мурлев, Моравов, Бербатов - старши... Вратарят им Христов национал не могъл да ги спре, Де по онова време бедни македончета, рунтави са виждали на живо руси скандинавски. Ее после пандиз, разводи за някои, ноо... Споменът остава

tonk11

Всъщност това се случваше и при нас. Ама има и обратна страна на медала - познавам гребкиня дето беше плеживяла нещо подобно ама решила да си го върне на тренера - в "страстта си" кано го гепи за бузите на задника и като "загребе"......! Не помня колко шева му бяха нанизали в Пирогов ама казваше, че повече не посмял да барне никоя от тях.

Всички млади тенисистки дават на треньорите. Аз съм давала на няколко треньора. Какво толкова

Абе сега е модерно застаряващи звезди да се "сещат" след години и да искат "малки" обезщетения и 10 минути слава. Лошото е, че в тази област, на практика мъжете са виновни до доказване на противното.

Така е, защото ни заличиха половете, и в законите ни третират като безполови същества. Не е редно мъж да тренира момичета .... На времето и манастирите са били смесени, но император Константин ги е раделил на мъжки и женски, поради развратните действия в тях! Даже и в народните ни хора в миналото, не е имало смесени хора, а само мъжки и женски! Жените да не се оплакват, те получиха свойте граждански права и равноправие с мъжете! Сега да сърбат попарата, сготвена от предшественичките им! Не е за подценяване и факта, че законите и правото ни, не са съобразени с редица детайли от реалния живот!

А бурки не искаш ли да носят за да не изкушават нерезите ?!? Марш в анадола !

АБЕ СЪЖАЛЯВАМ НО ДА СЕ КАЖЕ НЕЩО ПОДОБНО СЛЕД 20 ГОДИНИ ЧЕ И ПОВЕЧЕ Е ЗА МЕН ОПИТ ЗА ЦИЦне на ПАРИ... ДАЛА СИ Е П... ПОСЛЕ СЕ СЕЩА.. АЙДЕ СТИГА... РАЗБИРАМ ТРЕНЬОРА,ПАРЧЕ Е ХАХАХА

айде отивай да те шибат негрите.

сетила се Мара

А в България е традиция в пансионите на спортните училища борците да изнасилват гимнастичките. Американците са много невинни пред нас.

Аз бях щангистка и нямаше кой да ме изнасили ,а толкова чаках

Напомняш ми за далечното минало ... преди 25 години някъде бях студент и веднъж пътувах в едно купе във влака с три момичета от НСА ... едната беше щангистка - габарити около 1,50/1,20/1,20m (H/W/D), другата беше боркиня - габарити около 1,60/1,00/0,70m (H/W/D), третата май беше кинезитерапия - тя беше с най-нормално телосложение. И трите бяха мнооого забавни, ама да не са ти в къщата :)

Бивша волейболистка съм и след първа тренировка дадох секс на треньора.Ако не му дам щеше да ме изхвърли . За съжаление трябва да му пускам месеци. Беше ад

Курва или проститутка. Кажи си го в прав текст.

Ако беше добра, щеше да те тренира и без секс. А обслужвайки го сексуално, си тренирала на мястото на някоя девойка с истински талант. Никой треньор няма да изпусне талантлива спортиска, която да го прослави, заради отказ от тяхна страна. А некадърните спортистки използват секса, за да просперират. И след като получат, каквото искат и нямат повече ангажименти, се сещат да се оплакват(похвалят).

противоречиш- никой треньор няма да изтърве талантлива спортистка заради свиркаджийка, казваш, ама таз ииграла вместо талантливата. Просто това са млади и впечатлителни момичета, чиято амбиция и неопитност дъртите изроди използват.

Човека ти казва, че ако спортистката е талантлива няма да я изпусне затова, че не му е пуснала. А ако е посредствена и след първата тренировка смята да я изгони, но тя му пусне, той я оставя в отбора и после месеци наред я ползва.

Бях изправена пред подобен избор,но не като спортистка,а като студентка. И знам,че не е лесно,особено ако си мллад и неопитен.Не се поддадох на изнудването,но беше трудно и супер неприятно,въпреки че близките ми бяха до мен..А в тази история става дума за дете..

Явно си се сетила, че ако си знаеш материала за висока оценка, няма как да те изнудват с късане на изпит. Като не може с междуушие, се пробва с междукрачие.

Дибре че американските спортни федерации не стоят за мръсни работи с допинг като Руските.

това за да се промени жените трябва да се усещат малко по-навреме, а не след десетки години. Щото както са ѝ казали на тая девойка - съвсем не е единствен случай.

ама когато е било по-навреме тя е живяла в жилището му и той ѝ е плащал всичките разходи. Тя, детето на 17 годинки, се нанесла в жилището на самотен мъж, ама защо другите наоколо не видели и не реагирали.Преди по-малко от век на 17 г вече са били женени и деца са имали / не казвам, че е правилно/ , а тя на 17 г дете, което не може да се сети какво ще се случи когато се нанесе да живее при 30 годишен мъж.

Твърде нормално за западните общества. А "върхът на сладоледа" са католическите свещеници-педофили. Но за нашите родни чуждопоклонници те са най-добрите, а ние пълни нищожества.

за "западните", а? хммм...

Да, оттам идва и боклука. В буквален смисъл. Но го внасят същите тия чуждопоклонници за пари, нормалните хора не го искат.

А по "източноте "какво е хахахахах да те ева и русофила смотан

Не си уникален, всички фоби сте смотаняци, да ви еба в потурнаците тъпи.

Много късно се е сетила малката дрисла. Такива “жертви” вече не са модерни

Не си чела внимателно!

Ти няма как да си жена. А пък ако си мъж и се пишеш с женско име, няма какво повече да коментирам.