17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поправете името на треньора. Пиер Паганини

Много ми е жал за Федерер. След такава кариера трябваше да има шанс за достойно сбогуване с публиката. Вместо това - година безвремие и проблеми със здравето ...

Когато човек е супер Алчен и дърт се превръща в посмешище като Федерер. За да Налапат всичките 300 милиона долара от 5 годишният си договор с Уникло, Федерер накара АТП да Променят Регламента си заради него!? Така Федерер който не играе от повече от година ...не е загубил нито една точка,заради неучастие турнирите!!

Ни мой сън да ма фане. Да знаете. Така е, парите изпиват акъла, ако не се спре човек.. Жалка работа.

Това са 3000000000. Същата мотивация има и Серина, нищо че има още да плаче на пресконференциите.

Утре пак ще мачка , защо го погребвате?

На 40 години явно не е толкова лесно да е топ тенесист.

Аре махай се вече от кортовете, бе дрът пергиш! Алчен, базелски пор, едвам ходи вече, тръгнал тенис да играе?!?! Същото куцо магаре като Винъс У. на тазгодишния АО. От алчност ше се задавиш и току виж си пукнал на некой корт. Дрът, куц кон, Фердинанд дъртака. Земи си патерици и бастун за турнира в Доха, ненаял се тлъст пластосер. Швейцарски, гибердясал проектопенсионер. Алцхаймер.

Не иска да предава короната "титли от шлема" на Над(д)ал... Разбирам го... Но в спорта е така - грубата сила винаги взима връх над интелекта... На РГ Наддал вече ще е с 21 титли от шлема. А Федерер полека-лека си отива...

ДО НЕРЕГИСТРИРАНИЯ ХЕЙТЪР : АБСОЛЮТЕН МАЛОУМНИК СИ! КОЛКО ТИ ПЛАТИХА ДА ПИШЕШ СРЕЩУ БОГА В ТАЗИ ИГРА!

Не гледай само бицепси за да добиеш представа за сила особено в тениса! А да кажеш, че Рафа и Ноле играят без мисъл значи не разбираш тази игра!

Федерер ги е бил и пак ще го бие.Проблема тук са вече годините.Няма вече същата издръжливост.Способен е да бие всеки.Обаче на голям шлем ,да изиграе толкова мачове и ако по пътя му се падне някой от топа и изиграят дълъг мач 5 сета с продължителност 5-6 часа, за следващия мач няма да има сили.И мога да се обзаложа със всеки тук ,че на единични мачове ,Федерер ще бие всеки.

Джокович може да е номер едно в ранглистата, но БОГЪТ на тениса е Федерер!! А БОГ е един единствен!! Схващате ли бе тикви, непризнаващи Роджър!!?? Богохулствата!!!

Тоя " хейтър", който като страхлив миризлив плъх крие името си,трябва да знае,че Федерер е МИЛИАРДЕР!! Може да го купи с парцалите него и 10 негови селяндурски поколения!! А защо още играе?? За да радва милионите си фенове по света!! Само че тоя " хейтър" няма сиво мозъчно вещество да го осъзнае!!

Ало! Какво значи " достойно сбогуване"?? Защо нашият Гришо ПАКПАДНАЛОВ не направи " достойно сбогуване",вместо непрекъснато да излага себе си,Лолитка и България??!!

Маестрото е един Роджър Федерер

Федерер е класа стил като Мерцедес Бенц а Рафаел надал е като Ферари агресивен брутален новак Джокович бих мо сложил лада пали гасне продалжава до Григор бих мо сложил един куц кон циркаджия ходи по турнирите като цветарка те броят по 20 титли от голям шлем а тои неможе да премине 8 финали те и бил много добър пълен тенис инвалид отиваш с мисълта за титлата не да правиш циркове пред камерите

Явно,имате СПЕШНА нужда от психиатър,.г-н комплексар .Федерер отдавна играе не за пари,а от потребност и любов към спорта,който обича.Само в BG се говори за старост, алчност ,обиди и злобни коментари...Много си зле, г-н простако.Съжалявам ,Ви!!