17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затваряй перачката

Първо, тази пародия БГ футбол е най-добре за всички да изчезне тотално, а средствата, които се наливат там, да отидат за всичко друго обществено-полезно, но не и БГ футбол... Второ, наистина ли някой си мисли, че тия австралопитеци ултраси могат да бъдат държани на примерно 20 метра един от друг? Въобще някой наистина ли смята, че тези "хора" могат да бъдат контролирани или да им се каже какво да правят?

За Бг. Футбола средства се даваха преди 25-30 години през многострадалния и лош Комунизъм, когато имахме Футболист номер едно от всички в света, който спречели златна топка. Сега не се дават никакви средства за футбола, а само едни чичковци с ПРАВИТЕЛСТВЕН чадар си перат парите ,чрез футболните клубове! От инвестиция в футбола и пране на пари,чрез него има разлика от тук до небето. Не си ти човека, който да определяш, какво да го има и какво да го няма. Най добре ще е да изчезнат чуждите шпиони от България и да станем една независима страна...-..Респективно и спорта ще си вънем на нивото което е бил !

че е така така е,ама по въпроса за шпионите май трябва да закриеме едно задокеанско посолство дето ни посочва кои уж шпиони да гониме,а прането на пари чрез спорт ние не сме го измислили,това точно западен патент

Аз не напразно съм написал "Чужди шпиони", защото Руснаците от 20 години нямат никакво влияние тук, а шпионите за гонене са точно Американските такива ! Идеал за суверенна страна имам предвид !