Треньорът на "Левски" преговаря с друг клуб

Словенски тим може да отмъкне наставника на "сините"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мене, той изобщо не би трябвало да се чуди... Какво има да избираш между Левски и отбор в хубава, европейска дръжава като Словения??? Какво го привлича в Левски - заплащане ли, отношение ли, перспектива за развитие ли...? А освен това, в Словения си е вкъщи! Направо да се спасява... Аз не знам как изобщо се е излъгал да дойде тук!

За жалост Левски в момента е такъв батак, че никой сериозен треньор не би се хванал с него. Завесата която е спусната само забавя гилотината която вероятно скоро ще падне върху него. Изглежда няма никакви спонсори и той е на командно дишане, а не обявяват смъртта му за да не предизвикат обществен хаос!

Следващият треньор е певеца Петър Чернев с песента Не умирай мъко моя....

Четете тази книга. Лишените от духовност български издателства отказват да я издадат. Не искат да лъсне истината. https://drive.google.com/file/d/1iIAZvKfvxbSe85KydIySUIOFM41cF0M/view?fbclid=IwAR1CEXiXFQoRfUIBpZIPu54C4D-x05OHsAnDDxDGscuIY7ERTY1ektP5as

Любиша не е никакъв тренер, а аферист и измекяр. "Левски" няма пари за опитни футболисти и треньори и трябва да се закрие, защото тази продължителна агония идва в повече за всички. По добре ужасен край, отколкото ужас без край.

Докато "Левски" е собственост на самонадеяните глупаци Наско Сираков Раев и Тити Папазов, няма да се измъкне от блатото. "Геройте" от 94та година е.аха мамата на футбола у нас.

Ако си спомняш, другите варианти за собственик, които предложи Черепа бях Цола Драгойчева и Глория :). Всеки ден си оправям настроението като чета статии за телетата.

То има ли отбор-анонимник, който да не е бил кощмар за Евроидиотите? А, вярно - това географско откритие ги шиба две години - 1994 и 1996.

Епа, да хванат да го затварят този клуб вече. Да открият на него място аматьорски и да пуснат да играя феновете. Може би ще започнат да печелят мачове тогава.

Този треньор много набързо приключи с Левски, няма даже един изигран мач.

Видял е тъжната действителност: "Пари нема - действай!"

Що така бе, нали всичко е пазарно и демократично във футбола ни. Частни клубове, трансфери на воля, спонсори, реклами, телевизйонни права. Проблема е в тъпоумните мутри, изявчващи се като собственици. Те са свикнали да рекетирата и крадът, не ги бива в управлението.

Няма страшно, Овчата глава, Жадното и други подобни сини "легенди" са на разположение. В краен случай главния акционер да облича анцунга и да почва да ги тренира. Ще му помага Тити, с много рев

Голям кеф, като им го хакат на говедата. Не остана дупка, дето да не им напълниха. Му ха ха ха

6 месеца минаха ли вече???

Как се изтърколи времето...

Що не хванете изгорелият си рейс да ходите в онзи голям град Етрополе

Наско, ще събирате ли пак пари? Да му правите изпращане

Раева ще ги тренира.

Страхотна идея! Тогава и аз ще ходя на стадиона. А и май няма да бъда само аз. Ако не друго ще си повишат доходите от билети.

Стига бе Насо. Разпускай говедата, затваряй кочината и се скрий по полата на женати

Ами аз? Ще плача!!!

Мъката на пощенци няма край! ЗАКРИВАЙ !

Абе простите подхуенски говеда не разбрахя че са един фалирал отбор. Да викат черепчето да ги спасява нали той им е главния кредитор. А те мучат ли мучат завалиите.

От мъчителен край, вървим към мъка без край.

Ще сгреши ако смени. Да тренираш един отбор два месеца после друг, после друг, после друг и все за по два месеца не е изградило нито един треньор и нито един отбор.

Поздравявам всички лефскари с песента " Мъко моя " !

Източници-нокът на ляв палец .Класическо интригантство!Много ясно че човека ще изчака отбора направо за лагера вместо да бие път за два дена.

Тоя нашият футбол ще хванат да го закрият. Няма такъв цирк.

Що футбола? Само говедата от Герена

И Гмо, дето е на Армията!