17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво значение има дали Лайногорец ще спечели или не? Пак никой няма са им се радва, защото Домуса създаде един тумор в родния футбол и това доведе до тежка криза в този спорт. Да опитваш насила да правиш футбол, където не му е мястото, с чужди наемници и нито един местен... Вижда се очевадно, че Делиормана не е за футбол. Имаше толкова страхотна школа по борба...с евро, олимпийски и световни шампиони

му трябваше на Домуса да развали всичко това и да си чеше крастата с футбол. Местните трудови хора не познават този спорт. Ходят по стотина зрители на мач. Само срещу говедата и армейците отиват повече фенове, но не от Делиормана... Всичко там е една Пунта Мара за каприза на Домуса...

Е,уверен,иска му се !

По скромно. Те имат 7 точки , а вие сте единствения футболен отбор в Европа с 0 точки. Абсолютно последни сте и при победа, но ви желая поне равен. Ужасно е да си постояно от губещата страна!Вие харчите парите не на Домусчиев, а на България/ Той е само един упълномощен разпоредител.

за разлика от други, вкарвате барем голове.

всеки трябва да уважава противниците си (в спорта), а не да се изразява като теб. И защо тумор и как това доведе до криза в българския футбол. Просто доведе едни можещи и знаещи играчи и се видя че нашата българска школа за нищо не струва. Всички трябва да гонят това равнище, а не тези от Лудогорието да се принизяват към родното равнище. И как може един отбор да доведе в криза родния футбол - другите отбори какъв материал произвеждат за възхода на футбола. Преди ЦСКА-София и Левски ревяха срещу Лудогорец, че има много чужденци. Сега не им се чува гласа - там също преобладават чужди играчи. По твоите приказки те също ли са "тумор и водят до тежки кризи в в спорта".

как ги виждаш тези пари на България. Президента или Министър-председателя са му ги подарили. Как се подаряват пари. И аз искам - подари ми малко!

Лесно. Получил е държавни предприятия на стойност милиони левове на безценица. Това, че управлява добре футболния отбор е вярно, но колко българи са загубили работните си места заради това не е ясно. Като всичко в живота - има и плюсове и минуси.

Аз бих изчакал да взема 3-те точки и после да призная, че съм бил уверен. Иначе звучи малко като на гол гъз чифте пищови.