От лагера на Лудогорец: ЦСКА бе по-добър, заслужена победа

Треньорът прие спокойно провала и заключи, че "животът продължава"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

важното е, че се започна да ги трескат ония! Сега да се мобилизират и останалите един-два клуба, които могат да го направят, и да ги изхвърлят, че опорочиха и ерозираха футбола откакто са ги пръкнали изкуствено. За сведение само - на сърце ми е друг отбор, не така прочут, но момчетата се борят здраво и скоро ще ги чуете.

Ти нормален ли си? Какво се започна? Остави "купата", погледни класирането в първенството. Вече 10 години Лудогорец е хегемон в българското първенство. Печели титла след титла, и то с разлика в точките. И тази година, още от пролетта, се знаеше кой ще е шампион. А турнира за купата на страната, Лудогорец го ползва за обиграване на различни варианти. Ами нали в този турнир участват същите отбори, които от десет години "мачка". Ако си постави за цел, какъв им е проблема, след 10 шампионски купи, да вземат и 10 купи на страната? Ама..., нали трябва да има трохи и за другите отбори!

По-голяма простотия не бях чел! С такива безумни глупости се самозалъгвате в Делиормана? Или хапчетата на Киро ви идват много силни? На всички им е ясно, че титлите са ви купени. А за купата могат да станат изненади!

На вниманието на човека писал тази статия. Слушай приятел - става въпрос за футболен мач а резултата го не пише никъде!

Още един треньор ще си ходи.

Взимайте пример как се губи мръсни припоци!!!

Само ЦСКА!