Треньорът на Лудогорец: Само шанс ни липсваше

"Зеленият" наставник оправда равенството само с липса на късмет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"ДОБРО СМЕ ИГРАЛИ, АМА СМЕ НЕМАЛИ ШАНС" ..... БАЛКАНСКИ И БЪЛГАРСКИ МАНТАЛИТЕТ .... "НА КРИВА РАКЕТА, КОСМОСА И Е ВИНОВЕН" ..... ОСВЕН ДА СЕ СПУКАШ ОТ СМЯХ ЗА МИСЛЕНЕТО НА РОДНИТЕ НИ ТРЕНЕРИ ...... А И ФУТБАЛЕРИ - ПРИМА БАЛЕРИНИ .....

Смешник

От школата на евроидиотите какви по-различни изцепки могат да се чуят? Подобни неща Тони дробеше и при катастрофата на юношите ни в група, в която с триста зора спасихме предпоследното място с футболни джуджета, които поне в младежката възраст не бяха проблем за младите ни национали. Сега не само са проблем, но и ние не сме им вече такъв. А подобни псевдоразбирачи-треньори като Тони само с това се оправдават - "Играхме по-добре, надиграхме ги, но нямахме късмет, та затова не победихме! Нищо, вдигаме главата и продължаваме напред!" А в същото време регистрираме загуби и тук-там по някой равен за цвят! Победите ги забравихме! И на клубно ниво, и на ниво национални отбори! Добре, че УЕФА направиха тоя смешен турнир на някакви нации, та поне да имаме срещи, защото вече не можем да си намерим спаринг за приятелски срещи!

Евроидиотите малоумнико беха с червени екипи и петолъчка от ляво ( докато ги имаше )

ИгралИ сме дОбро, али немали смО шанс !

Домусче, видя ли че с рушвети и крадени пари футбол не се прави. Даже с голям късмет стигнахте до групите. Но като гледам ти си към края на бизнеса си, а с това и съществуването на това мизерно селско отборче.

Преди години мач с отбор от Кипър беше само тренировка и разходка, а сега у нас не можем да ги бием. Това е нашият футбол.

"Смятам Цюрих за едно ниво с Лудогорец и АЕК", каза още треньорът на разградчани." Честно ли? "Цюрих" е с 9 точки и е на едно ниво с отборите с по 2 точки? Надявам се да го е казал със саркастичен тон, иначе ако работеше за мен да съм го уволнил само заради това изказване.

Само със шанс футболен се играе.Нужно е и футболно майсторство.

Браво Тони!!!Надеждата е в теб да спасиш БГ футбола!Ако Кирето те задържи поне година,голяма услуга ще направи за целият ни футбол.Продължавай в същият дух!!!

Изкарахте голям шанс, че не ви вкараха. Смешници!

Измислен отбор от измислен град!

Точно като цска-софиА...;)