17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не бе човек, никой от никъде не се е намесвал. Просто "Левски " си имаха Михайлов на вратата, а малтийците не! Я да беше той на вратата им, щяха ли да спечелят? Щяха, ама друг път!

право е треньорчето - дойде им свише, още 2 минути да бяхме удържали и си бяха стегнали куфарчетата, но не било писано следващия път :)

Е, как отгоре, бе? Те наш'те евроидиоти са си долу на земята. И все такива ги творят. Списъкът е дълъг!

Камбаните звънят, говедата реват: виновен пак е целий божи свят

Първия мач победа с гол в 91-ва минута. Стадиона ври и кипи..... Реванша гол в 91-ва минута, който класира отбора напред . ....и съдбата на Евроидиота си каза думата....., след център защитата спи , а Ники Михайлов излязъл напред. ИДИОТИИИИИИ...., дори теорията на вероятностите,счита това за невъзможно... . :))))

Точно някой отгоре от БФС се е намесил.

Малтийската сбирщина направи снощи мача на живота си срещу синята сбирщина, която много фантазираше и летеше в облаците. Да се насереш по такъв начин насред Герена и насред София го могат само подуенци. В интерес на истината исках да продължат и бях сигурен, че ще продължат, но сякаш направиха всичко възможно да преебат мача и да отпаднат. Никито камион може да му вкарат между краката, явно взима уроци от Свирколета. Тоя Кръстев не изпусна ли дузпа и в началото на предния мач? Въобще сините мечти и блянове се сринаха с голяма сила. Другата седмица това ще стане и с червените, а зелените вече се сринаха. Мечтите за качествен БГ футбол отново се сгромолясват със страшна сила, но важното е че Перукан е начело на БФС и пак ще има кинти за ядене и пиене пък за футбола на кой му пука. Скоро ще изпаднем и от най-долните урни и ще сме направо извън всички урни и жребии, но всичко е точно.

Само да те светна: Зелените продължават в Лига Европа... Само дето приходите им ще са по-малко.

Преди Лига Европа имат два мача с наглед по-слаб отбор ама след толкова продадени, контузени и наказани футболисти нищо не се знае тъй, че не бързай да се радваш и ходи да се молите с ходжата и Гела и да правите курбан.

Малтийци, спокойно, никой не се е намесвал, отгоре, отдолу, отляво или отдясно, просто сте по- добри от говедариума!

така се прави, това е божи дар

Наистина има сериозна намеса, ама не е свише, а по-скоро сниже! Суперчерно тото в действие! А некадърната Малка перука отдавна трябваше да е в пенсия - май точно това си заработи този мач!

На кофти отборче черничкото му виновно. Черно тото е победата като гост.