17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко ли са заложили за първи сет 6-0 ?

Може би този път 2 300 000 евро трябвало да отидат при Надал,възрастен е вече,пък и финалиста Джокович не е на сухо...???

Всеки който разбира от тенис...

Щом и "оглу" разбират от тенис, значи тениса умира!

Общо взето е прав. И аз не можах да позная Ноле в този мач. Сякаш негов двойник играеше. Не вярвам и да е било черно тото. На такова високо ниво и номер едно едва ли ще рискува толкова нелепо. По-скоро беше уморен, нямаше ден, а Надъл пък напротив - имаше ден.

На Джокович много повече неща са му на главата... А и бълха го ухапала, нали.

Какво го интересува Муратоглу?

Е, да де - той Муратоглу, откъде да разбира, колкото тукашните "разбирачи", ама друг път.

топката отскача бавно и за бърз, печеливш удар, трябва повече сила, тука насреща е нАдал, с анаболните, културистки мускули.

След US Open го е страх да удари по-силно топката, че ако вземе да влезе в шортите на Надал ше падне едно вадене... Като виж дисквалифицирали и двамата...

пари и слава от повечето тенисисти, като е лъгал, че се "лекува" с допинг. Това с разрешението на мазната ВАДА.

абе тия дали не се разбират - аз ще спечеля този турнир, ти другия..и така:-)

Тук са главно, разбирачи! То черно тото, то глупости! Истината е простичка - Рафа си играе играта, а Джокович си повярва, че е голям и като див селянин, се набърка в глупости - турнири срещу Ковид, политика, взема позиция за Косово, за Хърватска.... Остава си един див Балкански субект! Нищо общо със Сампрас, Федерер и Надал, та дори и Вавринка! Жалко, поредното леке!

Едно нелеке не би нарекъл друг леке...

С тези комплексарски изказвания - щом е от Балканите и не бил на ниво. Да, лошо игра в този мач, да, не винаги е постоянен в играта, но е много по- приятен и харизматичен от Надал. Няма тикове, не се потш така ужасно, говори няколко езика, английският му е чудесен за разлика от Надал. Безкрайно по- комуникативен и интелигентен. Стига с това преклонение пред западнярите.