Треньорът на ЦСКА пое отговорност за загубата, но подкани и играчите да си направят сметка

Даниел Моралес говори при завръщането от Швейцария, където "червените" отстъпиха на Йънг Бойс

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може три мача да не вкараш гол . Как да съберат точки . Те имат една Лудогорец нула но Разград вкараха колко не знам 4-5 гола вече . Няма качество на тази игра в Бг за съжаление .

Къв е тоя ? Стамен Белчев защо не дава интервюта?

С тоз състав не можете да биете в България,къде сте тръгнали из Европа !

Соу е майстор на изпуснати 100% -ви положения !

Бледоликите армейци изядоха битер швейцарския шоколад.Интересно какви чинове им е раздало микренското джудже на тази спортна рота от Африка.

С това недоразумение Матей в защита, най-вече нападението да си прави сметката. Головете да си ги брои от 3 нагоре...

тия с три мача у европата ша задминат левски по дивотия

малиииии къ мъ боли дръга за тия

Тия са на път да бият негативните рекорди на Левски. В момента са единствените в Лига Европа без без гол в противниковата врата! :-)

Вижте си головата разлика! Стамен Белчев ли беше виновен за нея? Сега Моралес ли е виновен за нея? Преди това кой беше.. и те ли бяха виновни? Върнете Стамен Белчев и го задръжте през следващите 5 години. По-подходящ засега няма да намерите Просто му дайте голаджия и читава защита. Ако не намерите голаджия и читава защита, треньора с какво ще е виновен? Иначе .. и тая година ще гледаме отдалече първото място в БГ. Е не Ви ли омръзна - всеки път нова година, нови надежди и хоп - няма голаджия, няма защита....

Ама, играчите наистина не са виновни. Това си е африкански манталитет, когато не им е кеф, изобщо не се помръдват, па било то и за някаква си европейска лига

Братче,играете без всякаква защита ! Цалата защита трябва да бъде изгонена,начело с оная муха без глава Антов !