Треньорът на ЦСКА ухапа "Лудогорец": Някои играят волейбол, хандбал...

Имаме нужда от още един нападател, каза Нестор Ел Маестро след 2:0 над "Локо" (Пд)

Обратно в новината

Коментари - Треньорът на ЦСКА ухапа "Лудогорец": Някои играят волейбол, хандбал... | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лудогорец и да ги подпират и да не ги подпират няма кой да ги стигне.Просто са класа над останалите отбори в България.

За втори път триете коментар в който няма нито спам , нито е извън темата.Какво искате по-точно ?

Каква Българщина, какъв Български отбор? Името му само е Българско и 2-3-ма играчи в него. И най - странно ми е на кого скандират Българи юнаци, като то има 2-3 Българи там!

А в ЦСКА и Левски колко българи има ? За Лудогорец мога да ти изброя повече от двама трима.Владислав Стоянов , Дяков , Денислав Ангелов , Цветомир Панов , Димо Бакалов , Антон Недялков колко станаха дотук ? Вижте си сега вие вашите играчи на Левски и ЦСКА колко са българи.Понеже треската в чуждото око виждате ама гредата във вашето не ви е удобно.

Китанов, Чорбаджийски, Бодуров, Манолев, Антов, Дюлгеров, Лясков, Десподов, Атанасов, Йорданов, Гълъбов, Малинов, Слави Петров... само тези са картотирани в първия отбор на ЦСКА...

Е добре ще добавим тогава и още двама към Лудогорец Георги Терзиев , Даниел Наумов и Доминик Янков.Дотук са 9 човека , а на ЦСКА са 14.Това прави ли небългарски отбора на Лудогорец и прави ли ги двама трима там ? Като искате да сте запетайкаджии.

Ами аз ще го напиша пак.Слагаме още трима към Лудогорец - Терзиев , Доминик Янков и Даниел Наумов и стават общо девет.На ЦСКА са 14.В този случай как може да се обявява , че Лудогорец не бил български отбор като 40 процента от състава е с български играчи.

Левски изобщо не е подпиран от съдиите в последните години! Не можете да сравните авантите към Лудогорец със съдийството на срещите на Левски. И в последния мач, съдията свири набързо жълтите картони срещу Левски, още в първите минути, те се трупат! Последните години Левски е ощетяван в сравнение с Лудогорец и то очевидно! Освен от съдиите Лудогорец е прекалено фаворизиран и от коментаторите и журналистите! предишната година отпадна безславно от датчаните, без да отбележи гол! Последната годинина беше разбит от слабия отбор на Милан! Ако това се беше случило на Левски, през силните им години, щяха да бъдат разбити от журналистите! Очевидно е, че всички са клекнали на гелосания комсомолец!

Чувал ли си приказката : Нашето гардже най-хубаво ? Важи в пълна степен за изказването ти.Особено след гола от засада срещу Ботев.

Е да наистина да отпааднеш от великата сила Вадуц е доста по-достойно от това да отпаднеш от Милан и то след като си излязъл от групите на УЕФА.Много е важно , че преди това трябва да влезеш , но Левски не успява и не успява и не успява.

Малоумните фенчета на Домус ага не искат да погледнат истината в очите! Че сте подобри от другите спор няма, че ви подпират всячески също е факт. А дузпата е кристална, спира топката с ръка, движението е с ръката нагоре в посока топката. Не ми пука нито за сините, нито за червените просто спечелете честно титлите и купите.

Топката удря ръката му между лакътя и рамото , а не я удря горе в китката за да е търсена играта с ръка.Вие толкова не пищяхте когато на Левски не беше дадена чиста дузпа срещу Вадуц на Обертан.Толкова ви е българщината .... докарвате го само на злобата и завистта.Това е истината.

Истината е, че Лудогорец, ЦСКА и Левски са най-често подпираните отбори в БГ. Лудогорец е с класа над останалите и е очевидно, че печели с лекота първенството. ЦСКА бяха тръгнали добре мин. година, но необяснимо се сринаха в края. В Левски тотално не мога да си обясня какво се случва, дават се уж мн пари, а резултат нулев.

Очевадно е за всички че лудогорец се крепи на парите на един изтънчен бандит и мафиот домусчиев! И поради какви причини цяла България трябва да издържа един измислен отбор от един измислен град! Пълна ннусотия е да се ходи по капризите на този свинаров! Ясни е, че рано или късно тази пародия ще отиде в историята и на стадиона ще пасат капанските патки и овце! лудогорец е срам за България!

А ЦСКА на чии пари се крепи ? А Левски на чии пари се крепи ? Да не би да получават нещо от Европа ? Лудогорец се крепи на парите , които взимат всяка година от евротурнирите и от добрите си продажби.ЦСКА и Левски да се стегнат в кръста и да ги догонят ако им е по силите.

ВИЕ ОТ ЛОВЕЧ НА КАКВО СЕ КРЕПИТЕ ? В БЪЛГАРИЯ НЯМА ИЗМИСЛЕНИ ГРАДОВЕ,НО ХОРА ДАЛ ГОСПОД !

То и подуене не беше в София ама!

Тоя като дойде в Разград, на какъв език да споменем майка му ????

На майчин...

Може ли да обясните кое не е по темата в поста до запалянко ? Не се говори за футбола и отборите ли ?

Колкото повече "трофеи" отиват към Разград, толкова повече фенове са отвратени от отбора... не е парадокс... всички виждат за каква гнусотия става дума... да са им честити купите, ама все повече ще им се налага да раздават безплатни билети и кренвирши, пък на Мокета - дреме му, нали пускат Преслава...

Отвратените са само софиянци , които пищят като девойки на заколение , че не могат да вземат титлата и , че не могат да победят Лудогорец.Ако са големи майстори нека ги победят в срещите един срещу друг , а не да плачат после как все са ощетени.Софийските отбори и техните фенове са просто едни ревли и се държат като ощипани девойки вместо да си стегнат отборите и да играят смислен футбо.Лудогорец затова е шампион , защото играе бърз , агресивен и приятен за окото футбол.

Ако им даваха толкова съдийски и всякакви аванти, колкото на Делиормана, вероятно даже Бистрица щяха да станат шампиони... :)))))))) и говорех за футболните фенове, а не за глори хънтъри, дето сега за един отбор, после са за друг, "щото биели"... всеки с приоритетите си

През години и двата велики " гранда " получаваха не само съдийски подпирания в изобилие , но и медиен комфорт , както и измъкваха най-добрите играчи на провинциалните отбори за да се кипрят после ТЕ с добрите резултати.Нека сега да има и един отбор извън столицата , който хората да харесват , който да печели титли и да играе добре е Европа.Писнахте на всички с изкараните си от нафталина победи от преди 56 години , които вече не топлят никого.

ДОКОГА ЩЕ СЕ БУТАТ ЛУДОГОРЕЦ ОТ СЪДИИТЕ И ДАЛИ ИМАТ НУЖДА ОТ ТОВА.ДОКАТО ГЕЛОСАНИЯ Е ЧЛЕН НА ИЗПЪЛКОМА И ДОРИ БОЙКО СЕ СТРАХУВА ОТ НЕГО ТАКА ЩЕ БЪДЕ.ПРАВ Е ЧОВЕКА , ЧЕ ИГРАЯТ ВОЛЕЙБОЛ В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ НО КАКВО ОТ ТОВА .ДА СЕ ДАДЕ ДУЗПА СРЕЩУ ЛЕДОГОРЕЦ И РАВНО НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО НАКАЗАТЕЛНИЕЯ КОДЕКС.ЗАТОВА ЩЕ ГЛЕДАМЕ ЕВРОПАЙСКО И СВЕТОВНО САМО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И БЕЗ УЧАСТИЕ НА ДЪРЖАВИЦАТА НИ.НЯМАМЕ НИКАКВО НАЦИОНАЛНО ДОСТОЙНСТВО.

Как се дава дузпа защото някой не може да си махне ръката отскачайки и предпазвайки се ? Не видя ли , че топката го удря между рамото и лакътя ? Това какво ти говори ? Кажете си истината и не се крийте зад подобни поводи .... , а истината е , че софийските отбори не могат да се докопат до титлата и не могат да направят стойностни мачове в Европа , което им удря по фалшиво създадения имидж.Играчите им пълни с чужденци , но те гледат чужденците на Лудогорец , топката удря и техните ръце , но те вдигат шумотевица тогава когато става дума за Лудогорец.Мрънкат за феновете , а не могат да докарат своите до стадиона.Мачкай Лудогорец , мачкай шопите.

кой професионалист ще скача с ръка нагоре в наказателното? Аз не съм виждал скоро в друг мач подобно скачане. Ясно е на всички, че съдиите са платени от Домуса. Да ви е честита и новата титла, ще има да ядете много кренвирши

Ами аз няма да ям никакви кремвирши , защото съм много далече от Разград , но симпатизирам и на този български отбор защото играят хубав , приятен за окото футбол с много голове и се представят много добре в евротурнирите.Не падат от отбори - джуджета , както и не се лигавят срещу отбори , които не могат и два паса да си направят / визирам Рига / .Опитай се ти да отскочиш пазейки си главата и ще видиш ръката ти в какво положение ще бъде.Тази дузпа няма как да бъде свирена , защото играта с ръка не е умишлена и не се спира голова атака.

Има доста магазини за оптика.Продават се и очила.Гледай на забавен каданс/ако знаеш какво и това/ , че футболиста си вдига ръката и по този начин намалява силата на удара на топката която е изстреляна към вратата.Ако това не е чиста дузпа ми кажи какво е.Колко дузпи са свирени срещу Лудогорец от българските съдии.След това няма да имат наряди по нареждане на гелосания.Интересно от какво се предпазва при отскока та си вдига ръката.Това не е волейбол а футбол.Само не пиши , че топката го е ударила по рамото.Този го изкара като скачач на висок скок.

Нйа- сте ми забавни етй такива като теб , които кажат нещо елементарно и вмъкнат думите " ако знаеш какво е това ".С една дума видиш ли ТЕ са големите умници и знаят две и двеста , но опонента им не разбира и елементарните неща.Всъщност се мъчат да оригиналничат и не разбират колко са жалки.Опитай се ти да отскочиш и си предпази лицето и тогава го коментирай.Ако искаш пробвай да си запазиш задника тогава със сигурност може и да не те удари по ръката.Ти си пусни и гледай къде удря топката ръката му и виж , че е в частта между лакътя и рамото.Там където би трябвало да бъде ударена когато човек си вдига ръката да си запази лицето и отскача леко настрани.Колкото дузпи не са свирени за Лудогорец точно толкова не са свирени и в жалките в момента " грандове ".Нали не искаш да вкараш екзотичната идея , че за тях не си свири никой и , че те са света вода ненапита.Нещата са много простички и няма нужда да се правите на ударени.Когато положението е спорно и е в полза на Лудогорец се започва неистиво виене по форумите , че това е подпиране , мафия , уреждане на шампиона и тн.Когато положението е спорно , но е в ущърб на Лудогорец се започва неистова радост , че ето убихме лошия дракон , така му се пада , защитава се от софийските фенове другия отбор и точка по въпроса.Това се прави само и единствено защото софийските отбори страдат по това , че не могат вземат титла , че не могат да направят един свестен сезон и припознават като враг отбора , който печели титлата.Няма значение Лудогорец ли ще е , Ботев ли ще е , Калиакра ли ще е .Врагът е ясен , който отнеме титлата е враг.До такава степен бяха свикнали само ТЕ да се въртят с титлата , че сега се държат като ревнива съпруга на която са отнели мъжа и тя беснее срещу другата / по - красивата , по- можещата и с по-правилния подход /. Няма да си седнат на задниците и да си погледнат кривините , а се занимават нон стоп с кривините на другите.Ей това е истината.Ти си смени очилата и махни пристрастните , а сложи обективните и ще видиш , че в това положение по-скоро няма дузпа отколкото има.

Треньорът на ЦСКА да не забравя , че в тази игра на всеки може да се случи да бъде ударен с топката в ръката и това не изключва неговия отбор.Да не се окаже тогава , че волейболистите са се увеличили.Освен това ако се свири подобна дузпа ако аз съм футболист умишлено ще гледам да ударя противниковият играч в ръката за да си изкарам дузпа.Много ми дреме , че той няма да може да реагира или може да се предпазва.Ще се дава дузпа и толкова.