Трето гостуване в Рим и пак швейцарци на пътя на ЦСКА

Румънците от Клуж, Рома и Йънг Бойс са в групата на "червените" в Лига Европа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото и да стане, играха като отбор, раздадоха се и постигнаха нещо, което е безспорен пореден голям успех! Жалко, че не съм им фен, но се радвам за победата. Ако първенството ни е честно и съдиите не правят тенденциозни грешки ще имаме пак успехи във футбола.

Като изключим тъпоумните коментари по-долу, сравнително равностойна група... Рома не са това, което бяха и, честно казано, повече ме притесняват швейцарците... Каквото и да е крайното класиране - няма да се изненадам... Само ЦСКА!

Мъжки, кое е по тъпоумно от това да викаш на черното бяло и да припознаваш литекс като сесека...???!!!

Омръзна ми да отговарям на очевидни глупости, извинявай...

И Лиска и разградското отборче,пропито с корупция и мръсотия са анти-български отбори,чиято цел е да държат на повърхността два смърдящи помяра,а именно Домусчиев и Григор Ганчев. Тези два отбора никога нямаше да стигнат до групите на ЛЕ ,ако не беше политическата криза в Беларус и ако не бяха подкрепяни НОН стоп от съдиите и политиците в България.Нито единия отбор- фекал , нито другия отбор-фекал има нивото да играе на тази фаза от европейските турнири.Затова прогнозата ми е,че и двете антибългарски дрисни ще завършат последни в групите си. Изобщо някой от купените фенове на тия антибългарски отбори осъзнава ли,че хората в Европа ще ги запомнят не като отбори влезли в групите на Лига Европа(ооо,какъв нечуван успех,направо,никой никога не е влизал в групите на ЛЕ,страшно постижение ,думи нямам),а като изтривалките за крака в групите,завършили на последно място.Кенефи - разградски и оранжеви КЕНЕФИ.

щеше да е, ако беше Левски, според тебе, нали?

Еее, друго си е да отпаднеш от футболен колос като Вадуц... :))))))

Малоумнико, само да те светна, че предпоследния кръг в Швейцария Вадуц прави 2:2 с базел като гост, озлобен малоумнико

Това на снимката червените ли са или черните ?

жребий за Литекс

Не петнете славната история на ЦСКА с това измислено микренско ГМО! Литекс никога няма да бъде ЦСКА!

Гоше, Подуяне ти е любФта, Гоше!

Дроби, не знам коя му е "любФта" ама ти казва кристалната истина в заслепените припошки очици

Емблема се купува, но история и статистика -

И си се объркал за Подуене. Но за разлика от курвите микренски, левскарите няма да припознаят.

Това НЕ е ЦСКА, а някаква КАРИКАТУРА, подигравка с ЦСКА. Гриша Ганчев се подиграва с ЦСКА и домъкнал някакви маймуни на мястото на българите.

Защо е тази злоба,бе братя българи? ЦСКА доказа,че е ЦСКА. Ще отидем до Рим и ще видим папата. На пук на злобарите.

осирате се насред Рим, със сигурност; по-добре да не се бяхте класираи, за да не срамите Б-я отново

А майстор Тричко що го забрави?

Стоянчо мамин, айде да ми обясниш мамин как точно преместения ловешки литекс ти доказа, че е покойното сесека, а мамин ? ? ? !!!

Ццка то си е цска.Сега нищо че фалирахмее,той г-н Ганчев се съгласи,нали после това Чардафон ли беше го прекръсти иииии.....,но нека сега да поздравим вратарчето и оня другия.Най после можем към нашта червена история обединена с успехите на Лите'кс и цскато руското и други червени одбори разбираш ли да пставим рекорд по европейски участия

Ти Гледай Лесна как да спасиш!

Дроби, ние Левски ще го спасим ама ти що припознаваш покойник...дроби...???!!!

Правим уточнение.... Споменатата информация е на старото ЦСКА. Сегашното за първи път ще играе в Италия и Румъния. Ндявам се да ни извините, просто ни платиха да го напишем по този начин.

говедата пак реват и реваат

"Говедата" ти казват тъжната истина ( дето дребните ви припошки душици не щат да приемат ), припок недоклатен

Няма ново и старо. Има си ЦСКА. В европа има още една камара отбори минали през фалит и никой не ги дели на стари и нови. Нещо друго да кажеш?

Бай Семе, толко сте празноглави, че не можете ( по скоро не искате ) да фанете разликата...в оня случай отборите си извървят пътя от Голгота...а в тоя случай едно маломерно микренско мафиотче докара литекс от Ловеч, прекръсти го и го насади в една измислена "висша лига"...кво ше кажеш припок...???!!!

От поста ти се долавя мучене и лъха на обор. Напомням ти, че подкрепяният от теб отбор се бори за влизане в шестицата под вещото ръководство на НСПП и ревящия джигит.

zizus

Говедата от снощи пикаят кръв

От снощи, не просто пикаят кръв, те и с*т злоба, страшно се забавлявам! :)))))))

Два кръга от квалификациите Лиска игра срещу непрофесионални квартални отбори от Файорски острови и други подобни и почти отпадна още първия кръг.След това играха срещу осакатени отбори,единия от държава в почти гражданска война (Бате Борисов) ,а другия им игра с юношите. При такива условия преименувани в Литекс влиза в Лига Европа групи. Е как да не се изсмя с глас на жалкото ви съществуване - МУАХАХАХА.

ама гъза ти кърви... Марш да те оноди бико, подуенско черношарено..

говедата нещо много злобеете, собствената си история не знаете, скоро време ще фалирате дори. жалки сте...