Трето гостуване в Рим и пак швейцарци на пътя на ЦСКА

Румънците от Клуж, Рома и Йънг Бойс са в групата на "червените" в Лига Европа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Два кръга от квалификациите Лиска игра срещу непрофесионални квартални отбори от Файорски острови и други подобни и почти отпадна още първия кръг.След това играха срещу осакатени отбори,единия от държава в почти гражданска война (Бате Борисов) ,а другия им игра с юношите. При такива условия преименувани в Литекс влиза в Лига Европа групи. Е как да не се изсмя с глас на жалкото ви съществуване - МУАХАХАХА.

Правим уточнение.... Споменатата информация е на старото ЦСКА. Сегашното за първи път ще играе в Италия и Румъния. Ндявам се да ни извините, просто ни платиха да го напишем по този начин.

ама гъза ти кърви... Марш да те оноди бико, подуенско черношарено..

говедата пак реват и реваат

говедата нещо много злобеете, собствената си история не знаете, скоро време ще фалирате дори. жалки сте...

Ццка то си е цска.Сега нищо че фалирахмее,той г-н Ганчев се съгласи,нали после това Чардафон ли беше го прекръсти иииии.....,но нека сега да поздравим вратарчето и оня другия.Най после можем към нашта червена история обединена с успехите на Лите'кс и цскато руското и други червени одбори разбираш ли да пставим рекорд по европейски участия

Няма ново и старо. Има си ЦСКА. В европа има още една камара отбори минали през фалит и никой не ги дели на стари и нови. Нещо друго да кажеш?

От поста ти се долавя мучене и лъха на обор. Напомням ти, че подкрепяният от теб отбор се бори за влизане в шестицата под вещото ръководство на НСПП и ревящия джигит.

zizus

Говедата от снощи пикаят кръв

Защо е тази злоба,бе братя българи? ЦСКА доказа,че е ЦСКА. Ще отидем до Рим и ще видим папата. На пук на злобарите.

Това НЕ е ЦСКА, а някаква КАРИКАТУРА, подигравка с ЦСКА. Гриша Ганчев се подиграва с ЦСКА и домъкнал някакви маймуни на мястото на българите.

осирате се насред Рим, със сигурност; по-добре да не се бяхте класираи, за да не срамите Б-я отново

Не петнете славната история на ЦСКА с това измислено микренско ГМО! Литекс никога няма да бъде ЦСКА!

Гоше, Подуяне ти е любФта, Гоше!

жребий за Литекс

Ти Гледай Лесна как да спасиш!

Това на снимката червените ли са или черните ?

Дроби, не знам коя му е "любФта" ама ти казва кристалната истина в заслепените припошки очици

И Лиска и разградското отборче,пропито с корупция и мръсотия са анти-български отбори,чиято цел е да държат на повърхността два смърдящи помяра,а именно Домусчиев и Григор Ганчев. Тези два отбора никога нямаше да стигнат до групите на ЛЕ ,ако не беше политическата криза в Беларус и ако не бяха подкрепяни НОН стоп от съдиите и политиците в България.Нито единия отбор- фекал , нито другия отбор-фекал има нивото да играе на тази фаза от европейските турнири.Затова прогнозата ми е,че и двете антибългарски дрисни ще завършат последни в групите си. Изобщо някой от купените фенове на тия антибългарски отбори осъзнава ли,че хората в Европа ще ги запомнят не като отбори влезли в групите на Лига Европа(ооо,какъв нечуван успех,направо,никой никога не е влизал в групите на ЛЕ,страшно постижение ,думи нямам),а като изтривалките за крака в групите,завършили на последно място.Кенефи - разградски и оранжеви КЕНЕФИ.

щеше да е, ако беше Левски, според тебе, нали?

Еее, друго си е да отпаднеш от футболен колос като Вадуц... :))))))

А майстор Тричко що го забрави?

Стоянчо мамин, айде да ми обясниш мамин как точно преместения ловешки литекс ти доказа, че е покойното сесека, а мамин ? ? ? !!!

Малоумнико, само да те светна, че предпоследния кръг в Швейцария Вадуц прави 2:2 с базел като гост, озлобен малоумнико

От снощи, не просто пикаят кръв, те и с*т злоба, страшно се забавлявам! :)))))))

Дроби, ние Левски ще го спасим ама ти що припознаваш покойник...дроби...???!!!

Все си мислех, че 3:1 значи повече от 2:2, ама вие в Подуяне сте свикнали на други мерки.... Хахахахахахахахахаха... :))))))))

"Говедата" ти казват тъжната истина ( дето дребните ви припошки душици не щат да приемат ), припок недоклатен

Като изключим тъпоумните коментари по-долу, сравнително равностойна група... Рома не са това, което бяха и, честно казано, повече ме притесняват швейцарците... Каквото и да е крайното класиране - няма да се изненадам... Само ЦСКА!

Смотан, ти ловеч с Вадуц ли ги сравняваш, нали са "колос"...

Като ви "такозяха" бяха във Втора швейцарска, бе, смешник... Не че ви е сефте, ако не се лъжа и Ст Гален от Втора са ви опрашвали... :))))))))

Мъжки, кое е по тъпоумно от това да викаш на черното бяло и да припознаваш литекс като сесека...???!!!

Нема смисъл...припокът си е припок...и като манталитет, и като интелектуален капацитет, и като специфика на характера...нема смисъл...дано микренското джудже откачи некой лев и за теб жалкар

Омръзна ми да отговарям на очевидни глупости, извинявай...

Е, аз каква вина имам, че навсякъде опъват подуянци като най-долнопробната на околовръстното за без пари, че даже им харесва? :))))))))))

Мъжки, фактите не са глупости...когато говорят знаеш и кой мълчи...глупост ( направо шизофрения ) е да викаш на черното бело...

Вината ти е, че си безхарактерен припок с всичките характерни особености...ма тва е по рождение...нищо не можеш да направиш...освен да припознаваш...

Бай Семе, толко сте празноглави, че не можете ( по скоро не искате ) да фанете разликата...в оня случай отборите си извървят пътя от Голгота...а в тоя случай едно маломерно микренско мафиотче докара литекс от Ловеч, прекръсти го и го насади в една измислена "висша лига"...кво ше кажеш припок...???!!!

Емблема се купува, но история и статистика -

И си се объркал за Подуене. Но за разлика от курвите микренски, левскарите няма да припознаят.

Каквото и да стане, играха като отбор, раздадоха се и постигнаха нещо, което е безспорен пореден голям успех! Жалко, че не съм им фен, но се радвам за победата. Ако първенството ни е честно и съдиите не правят тенденциозни грешки ще имаме пак успехи във футбола.