17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали бяха диамантени, Раеваа??? Бронзови, диамантени или платени?!?

Да сте Живи и Здрави и все така да ни радвате!

Лошо! Веднага да се намалят пенсиите на тенекиените момичета!

Гимнастичките НИ не си ...