17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Същото направи и Етър у нос. Шампион от 1991 г. с 5 играчи тогава и в основния национален отбор. Етър стана шампион с 5 точки повече от втория, а в последния мач победи говедата на Гейарена с 1:0. Болярите бяха най-честно спечелилия шампионски отбор. Без никакви съдийски подпори и въпреки БФС.

... това и за това е приказка - иначе е истина че английската висша лига като конкурения е аналог на чистия капитализъм на Фридман, до който най-са близо в САЩ и за това и са най-мощната икономика в света...!!!!!! Това е истината българи и не вярвайте на червените дебили от партията мафия БСП/БКП водена от лъжливата и крадлива Нинова и с водач на Евролистата още по наглата крадла МИЛИ-Йончева "спестила" с далавери за 6 апартамента и за 3 къща за гости...!!!!!! Не виждат гредите в очите си червените дебили, а вадят "компромати" - но народа вижда че при Борисов и ГЕРБ нема лабаво - виновните вън...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ех Цацаров, Цацаров, защо не го запреш този червен дженк начело с Нинова, МИЛИ-Йончева и цялата кохорта червени крадци, а само с фризьорката Иванчева и подлогата и в броенето на пари се занимавате...?!?!?!

Много объркана глава имате май...

Може би чистия капитализъм на Запад означава: - Частна фирма да печата долари без обезпечение и после да ги налива в икономиката. На туй отгоре да иска и лихва за напечатаните долари. - Всеки, който не иска да взима пари назаем и не е удобен се обявява за диктатор, налага се ембарго и му се пращат военни самолети за полезните ресурси. - Ако някой случайно, започне да ни изпреварва икономически му се правят санкции, търговски войни и всякакви задушаващи политики на икономиката му. Сещай се, покрай колониалния лицемерен капитализъм, който се налага, какво означава чист капитализъм!

И ДВЕТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПАРТИИ(БСП/ГЕРБ) СТЕ ЗА ИЗГОНВАНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!