17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.....е как така завърши за 2019 г. ??????

Всъщност Албон затвори Хамилтън и понеже беше от външната страна при лекия удар поднесе. Люис се опита да го избегне и натисна спирачката яко. Вината беше на Албон. Освен това Фетел като задмина Льоклер го натисна като 16 годишен келеш и въпреки че Льоклер се отклони задната гума на Фетел удари предната на Льоклер. Виновния тук беше Фетел. Журналиста поне да гледа състезанието. Освен това люис беше настигнал верстапен и само колата за сигурност спаси кожата на верстапен-ред бул се усети и влезе в бокса за меки гуми. Люис остана със старите медиуми. Това беше грешката на Мерцедес още повече че можеха да вкарат люис в бокса заедно с верстапен и тогава състезанието щеше да завърши по друг начин. Разбира се и Фетел допринесе също. Не разбрах защо изкараха кола за сигурност при отпадането на Ботас-колата му беше отстранена за кратко време, беше далече от пистата и от вътрешната страна на ляв завой.

100% обективен коментар.Браво, Станко!

Станкоо, много си зле! Хамилтън след състезанието , преди подиума в разговора с Баричело , призна че е изцяло негова грешка и Албън е бил в по-добра почиция ,и му се извини, но какво го топли Албън това? Албън беше пред него и ТОЙ си избира траекторията на движение!

Също така Хамилтън и да се беше спукал нямаше как да изпревари Верстапен. Нали направи пресичане със смяната на гуми и какво стана? Верстапен го издуха без много да го бави.

И понеже Албон е виновен Хамилтън е наказан с 5 сек?

Много си зле станко но така е с феновете на негърчето-той самият се изжини още преди да обявят наказанието му но за слепите му фенове явно не е важно