17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Църното Тире ева българскто число....Малеее все "армейци"... Ахахааа..

Цецка се самозадоволи! Честито на всички армейци! С тире или с число, ние сме миризливо Гмо!

Ти си гледай Лефски, че станахте абонати на Слабия!

Абонат на Слабия и Венци Стефанов

Напълно заслужено победихме жалкия сателит на турците от Разград! Победа в Латвия следващата седмица и напрежението ще изчезне! Феновете на Кенефски да си гледат техния отбор, че станаха абонати на Славия и да не коментират ЦСКА!

Благодаря на футболният цирк в България!!! Толкова много не съм се.смял! :-)))

Днес победи истинското ЦСКА!!! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!

Дo Цeкaтa и дeceттe му фирмeни cлужитeли, кoитo днec нa cтaдиoнa ce крихa зaд жeнитe cи: ЦEКA, ЗAЩO НИКOЙ НE ВИ ПРИЗНAВA ЗA ЦCКA? Eтo ви aктуaлни нoвини! Наблегнeтe на ОКОНЧАТЕЛНО, нa CЪЩИЯ КЛУБ и на НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБЖАЛВАНЕ: Окончателно: ЦСКА е ЦСКА. 07.06.2021 19:25 И КАС потвърди: ЦСКА си е ЦСКА. Спортният арбитражен съд в Лозана (КАС) окончателно потвърди решението на ФИФА от миналата година и призна ЦСКА. КАС добавя, че ЦСКА трябва да се счита за същия клуб като първоначалния длъжник (а не друг). Спортният арбитражен съд в Лозана завършва с "Решението на арбитража в Швейцария е окончателно и не подлежи на обжалване". Дeбютaнтът в eлитa ЦCКA 1948 cъщo прeтeндирaшe зa нacлeдник, нo cлeд oфициaлнoтo рeшeниe нa КAC трябвa дa признae пoрaжeниeтo cи.

Бих искал да видя в коя твоя дупка ще изчезне напрежението , другата седмица.

Тоя па, много се косиш, нито си от ЦСКА, нито те интересува футбола в България! Просто платен евтин трол!

Къде е Стойкас? Техните го търсят да го бият.

Шизофренията е тежка болест. Не се лекува.

Заложих за цска, че ще.бие, а сега не ми изплащат печалбата... Бахмааму

Не го търсят вече, те го хванаха и набиха!

По-малко омраза, повече положителни емоции!

Знаете ли кое е най-лошото? Това, че човешкият живот е един футболен мач, но ние упорито искаме един обикновен мач да завърши, както ние искаме, а не както се получи. Тоест- няма нищо лошо да гледаш футбол, да обичаш един отбор, това е нещо велико. Но да искаш да става винаги по твоята е наглост. Не се делете, драги, а си дискутирайте нормално като големи хора. Живи и здрави!

Не пропускай да кажеш, че тези от ЦСКА - София там са твърдели, че са наследник на Литекс.

Днес победи Литекс само да ти кажа

Предателите- Любо Пенев и Гриша Ганчев да бягат ЗАЕДНО с маймуите към Африка.. Или трябва да ги застрелят, за да имаме БЪЛГАРИ - футболисти и да я има България още 1400 години..

Кви неща пишеш бе ненормалник? Ти добре ли си?

Да твърдиш, че истинския литекс есесека си е чиста шизофрения! Но да викаш "Българи юнаци" ... е те за т`ва нема диагноза... Они 10 черни негърчета, ама били българчета... :)))))))

Браво на ЦСКА! Много добър мач направиха! И финансово спечелих от този мач, защото се доверих на прогнозите на този сайт, който е много успешен: http://prognozi.free.bg

Централния Спортен Клуб на Африка, трябва да се изнесе от България и да върви в Африка

Е говедо ако те хвана така ще те еба

Цека ти ли си бе ненормалник