17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до скоро закъсала фирма, с милиони дългове към държавата, към други лица се прехвърляше по принцип на безимотни роми. Изпитана марка в средите на честните бизнесмени. Тук даже не си играят да търсят безимотни роми, прехвърлят я на някакви подставени лица, които са също толкова собственици, колкото и аз. В крайна сметка не става ясно кой от тях ще плаща разходите? Ментето Йовов ли? хаха

oooo сини богове

Какъв отбор на Левски, това е обора на Николета Лозанова.

А-у-у-у-у-у!А-у-у-у-у-у........................!!!

Истинският трус е, че над Левски и '' Георги Аспарухов" надвисна сянката на Николета Лозанова.

Трусове - добре дошли. Най- после нещо по- мъжкарско като изказ по отношение на Герена, че се беше превърнало на Гейарена.

Разни съмнителни олигархчета си ги мятат тези клубчета като пинг-понг. Пълно порно. А родният футбол през това време сериозно затъва.

Черпя ви с песента hps://www.youtube.com/watch?v=ixkoVwKQaJg

Това е най правилното решение което може да се вземе! Лицето на един отбор трябва да носят хората който са оставили нещо в него и могат да бъдат разпознати от феновете . Аз не се самозалъгвам че Йовов ,Боримиров и Иванков ще седнат да смятат бюджет или да проектират стадион. За всичко си има хора професионалисти и както се казва всяка жаба да си знае гьола. Дори и резултатите да не са това което всички Левскари очакваме , за мен този отбор започва отново да придобива облика на отбора на народа!

Пълни глупости! 99% от футболистите нямат акъл да разделят на 2 магарета слама. Трябват си хора с мениджърски опит и визия, както правят на запад. “Легендите” трябва да имат представителни функции, или най-много треньорски, а не да контролират финанси или маркетинг, щото от това нищо не отбират

А ти като имаш толкова акъл , къде са ти парите. Щом говориш за мениджърски опит значи си голям професионалист. Извади едни пари и тогава говори.

“Легендите” в този отбор всъщност са ... само една, Николета Лозанова.

Не съм чул Йовов да има доста вободни милиони за раздаване.

Поредната схема врътнаха, сега 25 мил задължения от които 20 сигурно са към фирми на Русев и компания...

Коз,коз...две яки пики и сме вътре

Явно се чака фалит и намериха жертви да отнесат дървото !

олелееееееее е.Йовов,Боримиров,Иванков .....акционери.Доньо Донев,лека ти пръст,ама на Подуене спретнаха по хубав филм от твоя"Тримата глупаци".

Явно ще си имат бушони за формални собственици. Кога ли журналистите ще открият кой/кои са реалните собственици

Явно подуенското отборче потъва необратимо! Щом съдбата е в нещастници като йовов и боримиров, значи следва ФАЛИТ ! Амин!

В първия момент си помислих, че има земетресения в гр. Левски. Ами малко си мерете заглавията. То бива журналистическа простотия, ама вие вече се оливате.

В Левски /както и в ЦСКА/ десетилетия се "купуваха" маймуни и се крадеше като за световно. Докараха я до там, че едни михлюзи да си прехвърлят "акции", които са по евтини от хартията на която е напечатана депозитарната разписка. Предстои фалит и В група. Вече видяно с ЦСКА.

Според мен Николета трябва да стане Президент! При създалата се ситуация тя е най запозната с възможностите на играчите!

Най после правилен ход.С изключение на Спас Русев всички остават.

Това е малко като акциите на Глупи. А в едно интервю от края на 90те Димитър Шаранков каза "ако не бях станал футболист щях да съм гангстер". Та този щял да получава акциите на клуба. Другият пък игра и в ЦСКА - онзи гърбавият. Смяхте се на чорбата, а сега е редно те на вас да се посмеят.

Запазете едно ръководно място и за Перуката, щото скоро че е безработен.

Very well!

Тъжно е ...хора, като знам , че Йовов е по - тъп от Благой Георгиев и Златка / заедно събрано Ай Кю / нищо добро не чака любимия ни футболен клуб... слава богу, че вече гледам и се интересувам от баскетбол, та се радвам на най-добрите от Ботевград !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Имало още вярващи в Дядо Коледа... къв Левски, аз го погребах (се отказах) още при Лафчис. Идея си нямаш, че оттогава съм направил много смислени неща!

Най-добрите са от БЕРОЕ!

Какъв баскетбол гледаш, бе тикво? бай хой и там ви удари едно рамо. Отнехте лукойл на Академик и го дадохте палячото тити! За Ганчев се изля злостна синя помия, но за кражбата и лъжата в уефски лукойл никой една дума не обели! Заради това българите ви мразят, нещастни милиционери. Не може винаги и всички да лъжете! ОТВРАТ!

Това с отнемането на Лукойл от Академик може да го роди тиквата на тъп, потомствен, червен фатмак-чорбар!

Абе верно ли си толкова тъп, да смяташ, че основния спонсор е самия отбор и че смяната на основен спонсор означава друг отбор?

По добре ужасен край отколкото ужас без край както е казал великия Спас Русев

Явно фалитът е неизбежен и утъпканата пътека от ЦСКА ще е пътят и за сините. Индулгенцията и алибито на сенчестите бизнесмени около Боримиров няма как да мине в европейска България

Ужасссс

Това е първата крачка към неизбежният фалит! Кой знае колко десетки милиони имат да плащат Подуенци, за които никой от феновете не подозира, че съществуват? А окръжна ги зове...