17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е първата крачка към неизбежният фалит! Кой знае колко десетки милиони имат да плащат Подуенци, за които никой от феновете не подозира, че съществуват? А окръжна ги зове...

Ужасссс

Явно фалитът е неизбежен и утъпканата пътека от ЦСКА ще е пътят и за сините. Индулгенцията и алибито на сенчестите бизнесмени около Боримиров няма как да мине в европейска България

По добре ужасен край отколкото ужас без край както е казал великия Спас Русев

Тъжно е ...хора, като знам , че Йовов е по - тъп от Благой Георгиев и Златка / заедно събрано Ай Кю / нищо добро не чака любимия ни футболен клуб... слава богу, че вече гледам и се интересувам от баскетбол, та се радвам на най-добрите от Ботевград !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Имало още вярващи в Дядо Коледа... къв Левски, аз го погребах (се отказах) още при Лафчис. Идея си нямаш, че оттогава съм направил много смислени неща!

Very well!

Запазете едно ръководно място и за Перуката, щото скоро че е безработен.

Това е малко като акциите на Глупи. А в едно интервю от края на 90те Димитър Шаранков каза "ако не бях станал футболист щях да съм гангстер". Та този щял да получава акциите на клуба. Другият пък игра и в ЦСКА - онзи гърбавият. Смяхте се на чорбата, а сега е редно те на вас да се посмеят.

Най после правилен ход.С изключение на Спас Русев всички остават.

Според мен Николета трябва да стане Президент! При създалата се ситуация тя е най запозната с възможностите на играчите!

В Левски /както и в ЦСКА/ десетилетия се "купуваха" маймуни и се крадеше като за световно. Докараха я до там, че едни михлюзи да си прехвърлят "акции", които са по евтини от хартията на която е напечатана депозитарната разписка. Предстои фалит и В група. Вече видяно с ЦСКА.

В първия момент си помислих, че има земетресения в гр. Левски. Ами малко си мерете заглавията. То бива журналистическа простотия, ама вие вече се оливате.

Явно подуенското отборче потъва необратимо! Щом съдбата е в нещастници като йовов и боримиров, значи следва ФАЛИТ ! Амин!

Какъв баскетбол гледаш, бе тикво? бай хой и там ви удари едно рамо. Отнехте лукойл на Академик и го дадохте палячото тити! За Ганчев се изля злостна синя помия, но за кражбата и лъжата в уефски лукойл никой една дума не обели! Заради това българите ви мразят, нещастни милиционери. Не може винаги и всички да лъжете! ОТВРАТ!

Явно ще си имат бушони за формални собственици. Кога ли журналистите ще открият кой/кои са реалните собственици

олелееееееее е.Йовов,Боримиров,Иванков .....акционери.Доньо Донев,лека ти пръст,ама на Подуене спретнаха по хубав филм от твоя"Тримата глупаци".

Явно се чака фалит и намериха жертви да отнесат дървото !

Най-добрите са от БЕРОЕ!

Коз,коз...две яки пики и сме вътре

Поредната схема врътнаха, сега 25 мил задължения от които 20 сигурно са към фирми на Русев и компания...

Това с отнемането на Лукойл от Академик може да го роди тиквата на тъп, потомствен, червен фатмак-чорбар!

Това е най правилното решение което може да се вземе! Лицето на един отбор трябва да носят хората който са оставили нещо в него и могат да бъдат разпознати от феновете . Аз не се самозалъгвам че Йовов ,Боримиров и Иванков ще седнат да смятат бюджет или да проектират стадион. За всичко си има хора професионалисти и както се казва всяка жаба да си знае гьола. Дори и резултатите да не са това което всички Левскари очакваме , за мен този отбор започва отново да придобива облика на отбора на народа!

Абе верно ли си толкова тъп, да смяташ, че основния спонсор е самия отбор и че смяната на основен спонсор означава друг отбор?

Пълни глупости! 99% от футболистите нямат акъл да разделят на 2 магарета слама. Трябват си хора с мениджърски опит и визия, както правят на запад. “Легендите” трябва да имат представителни функции, или най-много треньорски, а не да контролират финанси или маркетинг, щото от това нищо не отбират

Черпя ви с песента hps://www.youtube.com/watch?v=ixkoVwKQaJg

Не съм чул Йовов да има доста вободни милиони за раздаване.

А ти като имаш толкова акъл , къде са ти парите. Щом говориш за мениджърски опит значи си голям професионалист. Извади едни пари и тогава говори.

Разни съмнителни олигархчета си ги мятат тези клубчета като пинг-понг. Пълно порно. А родният футбол през това време сериозно затъва.

Трусове - добре дошли. Най- после нещо по- мъжкарско като изказ по отношение на Герена, че се беше превърнало на Гейарена.

“Легендите” в този отбор всъщност са ... само една, Николета Лозанова.

Истинският трус е, че над Левски и '' Георги Аспарухов" надвисна сянката на Николета Лозанова.

А-у-у-у-у-у!А-у-у-у-у-у........................!!!

Какъв отбор на Левски, това е обора на Николета Лозанова.

до скоро закъсала фирма, с милиони дългове към държавата, към други лица се прехвърляше по принцип на безимотни роми. Изпитана марка в средите на честните бизнесмени. Тук даже не си играят да търсят безимотни роми, прехвърлят я на някакви подставени лица, които са също толкова собственици, колкото и аз. В крайна сметка не става ясно кой от тях ще плаща разходите? Ментето Йовов ли? хаха

oooo сини богове