17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А аз не разбирам защо точките да са 15 - 30 - 40, като може да са 1 - 2 - 3?

Айде гейовете в тениса се обадиха, че им било горещо ..... Е, то за тези десетки и стотици хиляди долара пари от наградни фондове, вие педалите да не се уморите и случайно да изпотите фланелката, ама сте навити ей така да ви ги дават парите заради меките ви китки ли, без да се потрудите да ги заработите и заслужите ......????????!!!!!!!! Да са се оплакали през годините най-големите в тениса .... да не ги изброявам десетки години назад тенисистите .....

Тъй, тъй, тъй - жените искат да се преобличат по корта като мъже, мъжете пък станали нежни, горещо им било. Ми не играйте бе! Ама паричките са хубави, а? Сериозно - фен съм на тениса, донякъде и защото остана един от малкото спортове, където победата зависи от играча (е, поне в по-голяма степен, отколкото във футбола напоследък). Но с тия глупости напоследък и тенис не искам да гледам. То не бяха мъжеподобни тенисистки еманципирани, не бяха глезльовци като нашия Григор, метросексуални, дето им е по-важно да са красиви пред камерите, а не да играят за спорта и за публиката. Опорочава се и тенисът, и при него се измества акцента от майсторството на спортиста към неговия пол, размер на бюста, дължина на краката, цвят на облеклото и пр.

Тази игра е с архаични правила и според мен трябват промени... Играе се 2, 3, че и 4 часа, а понякога се доиграва на следващия ден

Никой не иска от Вас да мрете на котрта.Като не ви се мре недейте да играете за толкова много пари

В България най-голямата гордост е да си селянин, да косиш, да копаеш, жена ти да е с напукани пети и вечер да пиеш домашна ракия.

200 грама ракия, гроздова, двойно препечена, 10 годишна, всяка вечер и литър вино! А в Америка е гордост, да си дебела , плод на хамбургерите! Гледаш я симпатична, тялото върви добре и изведнъж един задник, ама задник да видиш!

Няма лошо да си селянин. И в САЩ на ранчото жената ще е с напукани пети. Селяндур е важно да не си. Много мениджъри станахте, та летите из облаците...

Защо мъжете играят 3 от 5 а жените 2 от 3? Нали говорим за равенство, за запазени директорски места, за квоти в листите?

Питай жените къде са тръгнали да се гонят с мъжете и да търсят равенство ... Жените, ако играят 3 от 5 сета ще измират буквално на корта, не могат да издържат на такива натоварвания, но искат да са наравно с мъжете по суми от наградни фондове ...... Едвам издържат мач в три сета ...

Най-добре е да играят 2от 3 сета, до 4 гейма във сет, като се правят 5 минутни рекламни паузи между геймовете. Така ще сме сигурни, че никой няма да умре нито от топлинен удар, нито от глад, тъй като парите за всеки турнир ще скочат до 20-ина милиона. Само се притеснявам, че единственото конкурентно предимство на нашия баш майстор - неговата световноизвестна бързина - ще загуби относителната си тежест в един такъв съкратен формат.

Да се премахне втория сервиз

Сервизът за чай ли е, за кафе или за автомобили?

Сервизът за чай ли е, за кафе или за автомобили?

Някой да е вързал цилкаджийте за корта..., чуди се Американо

Мърльовци. Искат да прибират десетки хиляди от разни турнири, но им е жега, да отиват да стават даскали по физическо тогава.

Мисля че бъркате играта тенис с работата тенис. Тениса е работа за вас...за това ви плащат. Така че няма хър мър! Кво да кажат работниците по пътищата и строежите тогава дето бачкат всеки ден без значение какво е времето. Не стига че е грехота да се дават пари за една игра която реално не произвежда нищо - освен някакво удоволствие на една малка група запалянковци - ами на всичкото отгоре искат работни условия по добри от хората които реално правят нещо необходимо за всички нас (строители например).

На всеки два гейма седят на сянка и се охлаждат с течности и изстудени кърпи, не знам какво е това мрънкане. Как някой от топ играчите не каза дума, а все разни посредствености се оплакват. При положение, че наградните фондове скачат всяка година, сега да им намалим и натоварването...

трябва един треньор да ги напсува и ще се стегнат

Бах тия нежни души бее... Тук при 40 градуса хората косят по нивите...

Ама хората по нивите не тичат като подгонени и могат да спрат и да си починат по всяко време. Тук това няма кяк да стане. Моля те, пробвай да поиграеш Елениното половин час на слънце и 40 градуса?!

Бах тия нежни души бее... Тук при 40 градуса хората косят по нивите...

Аз на 40 градуса и други неща съм правил, ама не можеш да сравняваш натоварването, пич. Нищо де, прати няколко косача да им покажат на тия смотаните как се играе тенис. :))