17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че аз ако не направя пари от залагания, как ще издържам тези пишман звезди. Е имам си и други специални източници, но този е най-лесен.

кат 'изтърва' Кешеру дуспатъ си помислих за тототу ма беше късно да ев. мам.му

Няма нищо по-хубаво от това да гледаш Лудогорец да страда.

Евтина руска пропаганда .

Любо Пенев не може да го подценяват безнаказано.

Браво на Царско село, а ние сме си на 1-во място! само Локо!

УЕФА прави филм заЦСКА - София за влизане в групите на ЕКТ. По тадиция това с прави за оотбоор , който за първи път влиза в групите, Така че за УЕфА това е нов отбор и по този сучай се пави фиилм за него

Царското си е царско!

Трябва да се обединим с Лудогорец. От тях парите, футболистите, и ръководството с треньорите, а от нас агитката, публиката и стадиона. Мосля че е равностойно. И ставаме шампиони. Само левски. Оле

Всеки отбор в А група има реални възможности да вземе точка или три на Лудогорец ако не са девет годишните съдийски подпирания. Днес вместо да даде на Десподов жълт картон за симулация, съдията има даде втора дузпа , но и това не ги спаси.

Какво ми пука за някакви отборчета без история, след като националите са за посмешище, а клубеве които половин век са създавали прекрасни футболисти ,не са имали успехи в ЕКТ от 1 поколение?

Пенев е научил момчетата да играят...не им достига класа,но с дружни усилия и желание се справят добре! Съдийте се престараха!!!

Ето който е гледал мача ще си даде отговорр защо в националният положението е такова! Лудогорец го подпират якои е грозно и безинтересно да гледаш такъв цирк!

Щяха ли да падат лудите при нормален съдия?

не е ясно...Лудогорец е по скъпият отбор! Но нека си вземат победите с игра!

Царско село ще се окаже май новата изненада в българския футбол а?

всеки що-годе приличен клуб може да се окаже "изненадата". Силите са ужасно изравнени.

По-скоро безсилието е ужасно изравнено!