Циципас: Съдиите са ме нарочили, баща ми не го слушам

"Не съм сигурен, че Медведев ще издържи дълго с тази тактика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе "маляк", защо баща ти не сяда по далеч от корта, та да няма съмнение?? Ама, това е на всеки мач бе руски грък!

Това при теб е редовно, да поглеждаш напътствията на татко си !

Цицко, добър си, спор няма. Ама е недостатъчно, че добрите сте много. Първият ти проблем е, че се хвърляш урболешката да решаваш мачовете си. И като попаднеш та някой, който има стратегия и добра тактическа подготовка, изгаряш. Този ти проблем е следствие на по-големия - огромно самочувствие, присъщо на всяко просто гръцко парче, пък ти си и ашладисан с ген, заразен с имперски претенции. Но най-големият ти проблем е, че като всеки грък си си чист "турчин" и слушаш "баба" безпрекословно. Пък твоят не е за слушане.

Тоя ватник върви по пътя на смешника, започва да се прави на велик /всъщност е смръдлива кокилеста ватенка/ и само трябва да се намери някой печен съдия да го нарита и изгони извън корта!

Всеки мач баща му е на трибуните и говори. Като не иска да го слуша (и не го слуша), за какво му е там? Да гопраща в съблекалнята да гледа мача и само когато отива да се освежи да си поговори с него.

Като изгониха Джокович, тоя смотаняк и анаболния Надал се скъса ха да го плюят, с това ми паднаха в очите, всеки спортсмен би подал ръка на съперник, като е паднал, а не да гобуташ и ти

прочетох коментарите и разбрах-след дъртите пичове,спорът за първото място ще е само между руско говорящи :)))

Като човек не знам и не ме интересува Циципас, обаче като спортист заслужава поне малко уважение за това, което е постигнал.

Добър е,но страшно противен

И аз ЦиЦи пипам ама тениз не бутвам

И цици и тенис са до време,така,че бутай докато е време:)))Това за циците ти го казвам,явно си далече от тениса:))))

Когато пожелаят да се оттеглят старите кучета Федерер,Надал и Джокович! Това са новите пичове на тениса-,Медведев,Зверев,Циципас,,Рубльов,Шаповалов,Карацев,Хачанов-момчета все в двадесетицата,хора състезаващи се под флаговете на различни страни!Кое е общото между тях,и защо други от техните страни не го правят???Запитвал ли се е някой защо те преуспяват??

Над страною шумят как знамена Двадцать семь героических лет. Солнцем славных боёв озарённым Весь твой путь в наших песнях воспет. Несокрушимая и легендарная, В боях познавшая радость побед - Тебе любимая, родная армия Шлет наша Родина песню - привет. Родилась ты под знаменем алым В восемнадцатом грозном году. Всех врагов ты всегда сокрушала, Победишь и фашистов орду. Ленинград мы в боях отстояли, Отстояли родной Сталинград. Нас ведет в наступление Сталин, Наши танки фашистов громят! Победим, наша сила несметна, Гений Сталина в бой нас ведет. Наша армия в битвах бессмертна, Как бессмертен Советский Народ. Несокрушимая и легендарная, В боях познавшая радость побед - Тебе любимая, родная армия Шлет наша Родина песню - привет.

Цици-пас! Прост грък от руски произход. Казват им "Бляд".

Баща му е давал указания на Медведев. Затова Стефчо не го е чул, а само съперника му.

Да кажеш "скапан руснак", а чайка ти да е блядка... не знам, не знам... този и грък не е. Мелез, подчинен изцяло на баща си...

Малък урок по български: Казва се или "Баща ми не ме слуша.", или "Аз не слушам баща си.".

Скапано гърче, айде отивай да сереш 15 минути между геймоветр

Много талантлив, можеше да е любимец на супер много хора, но като почне да се прави на ударен, става антипатичен.

Не, изобщо не го слушаш! Тръгна към корта и се върна да дочуеш! Очеизбодно е, че баща ти ти диктува как да играеш всяка точка. Медведев беше прав за избухването и го знаеш много добре. Добър си, но баща ти ще те провали. И не бери грижа кой колко точно докога ще издържи. Време ти е да пораснеш и да спреш да се надуваш като паун.

Типично е за балканците - и този, и Джокович слушат семействата си, които търсят само възможност да се “покажат по телевизора”. Някой да е виждал или още по малко чувал бащата на Надал или Федерер? Това ни е черта, за добро или лошо. Все пак внася колорит.

Ти ,колко мача си гледал на тия двамата ,които цитираш? На единият чичо му е изел функцийте на баща ,мениджър ,финансист и т. Н. А другия жена му я показват по време на мач повече как му говори и ги обижда отколкото как той играе. Тъпаци само пишете глупости без да сте компетентни.

Ти Иванов, сигурно си от Париж? Е значи си или Мохамед или Али? А за бащите , какво да ти кажа? Да си чувал за бащата на Меси?

А, те еле пък бащите на Неймар и особено бащата на Бритни Спиърс са чисти балканци. Ма много им личи, нали?