17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ФК Ефпет отново с тотаджийски резултат. Каква изненада...

И защо ви трябваше да се хвърляте срещу Левски като за световно! Спечелихте ли нещо, ами не. Сега с изморен състав загубихте. А можеше обратно - да съхраните състава за този мач и да се класирате по-нататък. За мен това са две ваши загуби. Да ви имам стратегията..........

шибани турско негърски фирми. Тряя да ги запалят тия фирми и всякакви турски- негри и предатели- мутри, които се навъртат около тия стадиони да бягат с разпрани гъззове като Осман Ага през 1865 г.

Защо на единия ЦСКА може да му пишете пълното име ЦСКА 1948, а на другия ЦСКА не може да му пишете пълното име ЦСКА-София? Забелязах, че пишете ЦСКА-София само когато цитирате или показвате някакви документи, но когато пишете обикновени статии си пишете само ЦСКА.

Хвърляме се яко на Левски, полягаме кротко на тире София, другото е тото!

Момко, миналата година, когато Левски се бореше като прасе с тиква за място в първата шестица, взе, че победи Берое насред Стара Загора с 4:0. Коментирай и този учудващ резултат, моля.

Браво! Това е отборът, защото това беше честният начин ЦСКА да се завърне.

Да бе, честен начин, Гриша Ганчев им изплаща дълговете.

На кого плаща дълговете!? Той даде пари за емблемата, но и за недвижими имоти и движими вещи, които влизаха в закупената маса на несъстоятелността! Тоест, Гриша Ганчев нищо няма намерение да изплаща, а единствено да купи за цена, равна на 1/3 от дълговете, АКТИВИ, включващи движими, недвижими имоти и емблема! Парите от покупката му отиват за погасяване на малка част от дълговете. Ако искаше да плаща дълговете - да беше продължил с истинското дружество ЦСКА, а не да си преобразува дружеството "Литекс", а и "Етрополе" ли беше, както и да пребоядисва оранжевото в червено. Не говорете смешни неща - очевидно е, че просто измамиха повечето кредитори! За затвора са, но, явно, не и в България!

Защо ли не ме очудва този резултат...

Е, няма как да те Очуди, защото евентуално само може да те Учуди... Понимаеш (май последното повече ще го разбереш)?!

май се пишеше" учудва"

На Берое не му е сефте да губи от всичките ЦАКА , дори от третодивизионния !!!

ЦСКА или ЦАКА, щом така ти харесва, е един и това е този, който би Берое днес. Останалото са бръщолевения на болни мозъци.

Дир много сте тъпи. ТОЗИ ЦСК е печелил тази купа!

ЦСКА

Не, ЦСКА на Ганчев, после той се върна към политиката си в Литекс, чужденци, които да продава и да издържа отбора, изхвърлените създадоха ЦСКА 1948.

ЦСКА-Летекс, (шо ли?) на Ганчев!!!

Виж сега, привържениците на ЦСКА скандираха на всеки мач против премиера, тогава беше привикан Ганчев и се създаде схемата на обединението Литекс- ЦСКА, а също и професионалната лига, за да влезе там ЦСКА на мястото на Литекс, адвокатите на Ганчев трябваше да уредят въпроса юридически, феновете вече не скандират против премиера, на в ЦСКА играят наемници, които не им пука за отбора, дори малкото български футболисти там.

Кой ли ти помни,какво е викано и какво е направено... Важното е, че Гришата уби Цура панчаревска и настани отбора си в Борисовата градина! Факт и изпълнено обещание от негова страна.

Българите срещу чуждоземците.