17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ръка извън тялото... Вероятно си е дузпа

Дуспа 100%.

Никой съдия по света няма да отсъди такава дузпа! Топката случайно се отклони и удари ръката на състезателя. Той не е посягал към нея, даже започва да я изтегля към тялото си, отделно няма голова ситуация и топката не влизаше във вратата и беше далеч от нея. Правилно решение на съдиите!

Не се пише Дуспа, неграмотнико, а Дузпа! Толкова разбираш и от футбол. Гледай повече и английското първенство. Никога няма да ти дадат такава дузпа!

Ръката е до тялото и това е нормалното и положения , а не отзад . Няма и посягане към топката .

В гъмза ли трябва да бъде ръката ?

Игра с ръка в наказателното. Най-обикновена 1000%-ова дузпа. Трудно се свири обаче срещу шефчето в БФС.

На говедата това им е вече 5-та подмината дузпа след тези с Ботев Враца, Селото, Ботев Пловдиви Доко-доко.

Тъпите говеда са изключително нагли, виждат че има 100% дузпа, но от хиляда кладенеца вода носят. Ако това беше в другото наказателно поле, щяха да мучат на умряло цяла седмица. Нещастници, по едно време ми беше станало жал, че сте пълна дупка и всеки, който ви хване ви опъва. Обаче не заслужавате никакво съжаление а още по-малко и уважение, то даже и място в А група нямате.

Топката отиваше в играч в червено,който стои точно зад играча на Левски,който спира топката с ръка.В наказателното поле,потенциално голова заплаха,ръката не е до тялото,чиста дузпа.Навсякъде се свири,особено с ВАР

Жалки чорбарчета. Дузпа няма. Четете правилата. Кабаков не случайно е топ рефер. Топката първо удря бедрото и после ръката. Освен това ръката не е далеч от тялото. it is not an offence if the ball touches a player’s hand/arm: • directly from the player’s own head or body (including the foot) • directly from the head or body (including the foot) of another player who is close • if the hand/arm is close to the body and does not make the body unnaturally bigger Който е неграмотен и не знае английски, да си пусне гугъл.

Не се пише дузпа бе неграмотник, казва се наказателен удар.