17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мучете клети пощенци от ливадата! Особено след "силно рисковия" мач в с. бистрица! Не се разбра защо е рисков. Да не са очаквали на терена да навлязат селски бикове?

вие се шегувате - цска показа мощ????каква ????добре че съдията ги подпре!!! тия цигане в отбора за нищо не стават !!! а любко па ептен!!!!

Като прочетох заглавието си помислих , че чорбата са били 5-0

Герена са №1,"прославили" БГ.в последните години така,че .....станахме за смях в цяла Европа! Само Етър,който лишихте от участие!

Аз магьосник съм с емблема и факир съм гл'ей сега, от "Чавдар" и "Литекс" правя, "автентично" Цесека.

Каква класа и какъв опит на тоя оранжев сбирщайн

уле, уле Левски шампион.

Не уле, а у лево за левсикто. То за това е познато и като Уевски.

Нещата просто си стават такива, каквито са били преди 1944 г. Има Славия има и Левски, няма комунизъм - няма Цска.

"Всеки може да се увери сам какъв клуб е Цска-Сф (София), достатъчно е да отвори тези две страници - едната на Франкенщайн, а другата на умрелия комунистически клуб uefa.com/uefaeuropaleague/history/clubs/club=2608297/ uefa.com/uefaeuropaleague/history/clubs/club=50076/"

Важното е, че Цска не съществува. Литекс каквото и да правят, те са до време. Отиде ли си Гришата отиват си и те.

Великата публика на ЦСКА от реши, че вече не иска да сме Литекс и от утре ставаме Барселона.

На непредубедения запалянко е достатъчно да знае, че БФС създаде специална лига, в която ловешкият клуб влезе служебно, а държавата спаси Литекс от това да бъде изхвърлен с една среща между Бойко Борисов и босовете на клубове.

Ние сме ЦСКА, защото когато автентничния ЦСКА и ловешкия Цска се сблъскаха на Армията, маските паднаха. Няма по-голямо падение и доказателство, че си избрал друг клуб, докато твоят е все още жив. Това беше сблъсък между истината и лъжата. Случи се в началото на юли месец, през 2016 година на Армията и бе видяно от цяла България.

Баси мощната атака. Цели 3 вкарала

Само Арда Кърджали.

Не дразнете косъма.