"Ябълката на раздора" Соу бе заместен - дебютен гол зарадва ЦСКА

Жорди Кайседо започна по перфектния начин кариерата си на "Армията"

Обратно в новината

Коментари - "Ябълката на раздора" Соу бе заместен - дебютен гол зарадва ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изключително слаб двубой,въпреки това са важни 3-те точки...успех следващият кръг срещу Лудогорец! Само ЦСКА!

Купата е синя

Така се става шампион с патока на рон джереми, другата седмица ще го покаже и на манаф-истанбул транспорт

Всички се оказва вярно за умрелата лисица .

САМО Ц С К А!!

Утре вестниците първи, знаем.

А богатите и стабилни Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ - вечните к-урви на властта кога най-накрая ще престанат да бъдат на 20т. зад постоянно унищожавания ЦСКА?

Браво на армейските африканци! Африкански Юнаци!!!

Купата със супа ли?

гОвендърс, що бихме, бе, ливади прости? Нали Гришата провалял отбора? Що се издъни тоя път?

.І.

Много странни журналистически писания... Щяло да има директен сблъсък ЦеСиКА - Делиорман.... Ното дума, че днес Лудогорец падна от Локо Пловдив, и , че ще има сблъсък между комунистическия остатък ЦеСиКа Септемврийско (съдийско) знаме с днешния ШАМПИОНСКИ ПОБЕДИТЕЛ

ТЕЗИ ФАЛШИВИТЕ ЧОРБАРЕТА ЩЕ ИГРАЯТ ВСЕ НА ОСВЕТЛЕНИЕ ! ОБЪРКАН ПРОТИВНИК !! ОТ ТЪМНИЦАТА ИЗСКАЧАТ НЯКАКВИ !! Я ГИ ВИДИШ...Я НЕ ... БИЛИ ФУТБОЛИСТЧЕТА ?? СЛЕД ЯКА СЪДИЙСКА ПОДПИРАЧКА ПРЕВЗЕХА ДВУБОЯ !!

Болярите ще бият говедата!!! Въпреки намеците за съдийска тесла в полза на евроидиотите от Гейарена, победата ще е за Етър!!!

Успех на момчето...то е дошло да си изкарва прехраната! Аз лично виждам по друг начин любимият ми ЦСКА а и футболът ни като цяло. Искам да има само българи на терена...да играят сърцато и всеки мач да им е като финал....пък каквото ще да става!

Много хора отричат схемата на шампионата,но явно работи добре.Вижда се по представянето на българските отбори в Европа през последните две години. Да не говорим,че освен Лудогорец и ЦСКА има още 3-4 отбора,който играят на много високо ниво за стандартите на нашия шампионат-Локо Пл,Берое,Черно Море и Арда.А скоро се очаква включване и от Ботев Пловдив.

Ами и аз така виждам нещата, но какво да направим, че идва някакво ганайче и надбягва всичките ни таланти, бягайки назад. Точно на Ганчев да му дуднем за развиване на българчета - Недялков, Антов, Десподов, всичките ги е отгледал той. Ако погледнем цялата А група, навсякъде играчи минали през Литекс или ЦСКА. Дори на дълбоките резерви като Ахмедов, Лясков и Чорбаджийски им намира хубави отбори в чужбина. Така че нашите хлапета имат сериозна конкуренция в лицето на тия породисти зверове от Африка, които Стойчо изнамира, но това всъщност е хубаво. Защото Антов тренира срещу Соу, Смоленски гледа Пеняранда и така. Нека да заслужат нашите хлапета, а не на готово. И не забравяй, че ЦСКА трябва да се издържа, ние сме като Аякс, правим и продаваме играчи НОН СТОП и никой не бива да прави драми.

Да, съгласен съм, но това е ЦСКА. С тази тактика всеки изявил се играч да бъде продаван ще сме винаги втори. Предпочитам тактиката на Лудогорец, правиш стабилен отбор, не си продаваш звездите, правиш пробив в Европа и прибираш, приблизително 10 млн Евро. Дано дойдат група бизнесмени, които да следват такава тактика....

Черно море направиха всичко възможно да накъсат мача с многото нарушения за да не може ЦСКА да играе футбол,но отделно от това имаше много неточни пасове,но все пак ЦСКА си взе своето.

Тактиката на Лудогорец? Тяхната тактика е да притежават БФС. В даден момент могат да пуснат и стадо овце на терена и пак ще спечелят мача. Няма никакъв смисъл да говорим за Лудогорец, там няма финансов феърплей, държавата налива народна пара и така нататък. За 2020 година ЦСКА изработи над 30 милиона лева и започна да се вижда на хоризонт как клуба ще се САМОИЗДЪРЖА. ЦСКА е способен да си осигури бюджет + печалба от собствена дейност. На път сме. Но колелото трябва да се завърти няколко пъти.