17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това някаква шега ли е? Тези са доста нагли пичове....

- Литекс, сър.

Все ми е тая дали този уикенд ще играете или не. Ако обаче работниците от общинските фирми за чистота спрат да бачкат, дори за един ден, ще има сериозни последствия. Безполезни търтеи, искам да ви видя всички като чистачи в метрото!

Нагла работа! Поне да бяха нещо!

Мафиотски отбор , създадени от партия на престъпници, по образец на една държава която е заплаха за мира в целия свят !

Остава да поискат от държавата обещаното поемане на 60% от заплатите.

Гришката да ви плати заплатите и ви пусне в платена отпуска според закона може и в неплатена.

Чорбата се оплаква че губи пари. Ритат топка четири пъти в месеца и получават по 20 хиляди. Хирург прави 30 операции на месец и получава 2 хиляди, а сестрите много по малко. Безкрайна наглост.

Г-н Ганчев явно вече търси да си тръгне от "любимия" червен отбор. То и няма за какво повече да е там - вече го оправдаха и по двете дела.. Интересно ако си тръгне, червената пасмина дали ще събере повече от онези 57 лева за рейса или ще направи трети отбор с някакво тире или този път запетайка....

Да не би българският данъкоплатец да е виновен, че да ви плаща компенсации бе, наглеци безподобни.

150 х 1.50лв билета = 225лв х да кажем за 10 срещи = 2,250лв общо. Пращам им веднага.

Дира-а от статията не става ясно за кое ЦСкА иде реч

И на двете посещаемостта е 50-100 човека

ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ

Нема мачиве о прането на захарното ддс забуксува и джуджи изрева

Лицка иска пак да крънка пари

Само цесекарите ще ореват света.

Явно коментарите идват най-вече от виртуалните, но май техния закъсал обор ще намаже най-много от това! Или ще играете с лудогорец виртуално цяло лято?

Абе Господа Цесекари, тея пари нали пак трябва да дойдат от някъде? Пожелавам му на тоя отбор да фалира и изчезне, баах маамуу и наглите копе*нца!

И аз не работя заради вируса. Ще седя у дома и ще ям суджук и вино..искам си заплатата

Туй да не са ваште принудително доведени собственици, бе!

без да съм чорбар смятам, че тия са прави. обаче вината не е на БФС, а на държавата и затова трябва да искат компенсации от правителството. от друга страна това трябва да стори БФС, а не клубовете. в случая чорбата се бори за себе си, но, ако нещо излезе от това, то ще намажат всички останали. в този ред на мисли е редно всички клубове да си искат компенсациите, защото не може да се изплащат такива на туризма, а на спорта не.

Те сега се вижда колко безсмислени и ненужни занятия / професии има, които не генерират добавена стойност. Футбалерите с какво са по-важни от хората, които ще останат без средства? Да им дават по една минимална заплата. Те толкова и заслужават.

EIIII edin normalen rabotnik ako ostane bez rabota bat boyko li shte go hrani ? neshtastnici......

. ЛУПИ ли се е върнал на власт..

а един по-здрав коор не искат ли тяхната мамица чорбарска

Пичове, много сте прави. Ние сме много загрижени за вашата съдба. Решихме да ви подпомогнем като ви осигурим по една права лопата на човек. Вие сте здрави момчета и ако прекопаете терена и го засадите с домати, при това топло и влажно време ще изкарате добри пари, при това запазвайки спортна форма. Празните трибуни, както хубаво са терасирани, направо плачат да ги превърнете в лозе. Обещаваме да Ви помогнем за гроздобера. И така в магазина отпред вместо червени екипи ще продавате червени домати и червено вино. Успех!!!