17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оф, стига с тва сесека, стига викали на черното бяло, моля ве...

Литекс от Африка играе Фъкбол, негърчетата си изкарват лебеца у дивашката страна, където всеки знае всичко но не може нищо.

Комунягите от ЦКС да се обединят с каръците от Лефски и да ритат в "Ъ" селска аматьорска група.

за Божо Колев,Гошо Денев, а и за паро макар че е прехвърлил 75

Загорчич, по мои спомени, е върл фен на стратегията "паркиране на автобуса + контраатака". Ще е интересно как се справя, ако трябва да атакува. Все пак Славия е едно, а ЦСКА съвсем друго, без да засягам славистите !!! А в ЦСКА няма футболисти за подобна стратегия, защото в момента ЦСКА е силно небалансиран отбор !!! Трудничко ще е при „оранжевите“, защото им липсва най-важното за да са един голям отбор, НАРИЧА СЕ МАНТАЛИТЕТ !!!

Лайногорец повлече крак със смяната на треньора. "Баязид Подуяне" го последва, а сега и ЦСКА и то в рамките един кръг от шампионата, но едва ли може да се очаква подобрение в играта на тези отбори. Трудовите резерви от Африка, май тази година няма да стават шампиони, „Джингиби-Спартак“ май ще изпада от А група , ако до тогава не фалира, а ЦСКА ще бъде в златната среда, изпреварен от другия ЦСКА!!! И до кога ще се заблуждаваме, че в Булгаристан има футбол ?????

Винаги махат треньора при слаба игра. Как пък веднъж не смениха чистачката на съблекалнята.

Белчев е добър треньор,вкара чорбата в групите и отбора се пази тях.

Оф...айде стига с тая "чорба" за Бога...научете фактите...

Schilo

Колкото и да се преоядисват, колкото и да си сменят имената, "Литекс" не може да излезе от кожата си. Какво е виновен треньора, че футолисти, купувани на килограм нищо не правят?

Казах му да си стои в Арда?

в АРДА,а сега му биха шута-типично по микренски...

Дотук беще с ловешкото ЦСКА. Докато не направят 5 поредни победи съм от 1948.

По-добре да дойде Паро!!

Не по-добре, НАЙ-ДОБРЕ Е ДА ДОЙДЕ ПАРО !!!

Зааакриваййй

Обичам си моето ЦСКА , но това на което заприлича този отбор е една сбирщина от футболисти . Добри или не , без значение . НИКОЙ от тях не знае калво е ЦСКА , само Антов е израснал с тази идея . Това си е абсолютно безсрамие .

Да не говорим, че идеята вече не съществува...

Ами не е важно ЦСКА ли е Левски ли е никак така загорчич ли е Белчев ли е пародията е пълна . Загорчич го освободиха преди месец но сега друг клуб го назначава . С какво е по добър от Белчев . Не че Белчев е нещо . Футбола в Бг се състои от отбори - слаби , по- слаби и най - слаби . Вчера морето ( по - слаби ) победиха един от най - слабите .

И преди и сега ЦСКА е......... Абе вие си знаете, чорбарчета

Кое ЦСКА бе хора? Аааа, видях към края на статията. За "Литес" иде реч и неговото ЦСКА.

Викайте Томаш. Той е човекът. От нищо нещо прави. Има играчи, няма резултати. Трябва добър мотиватор, човек, който ще бъде уважаван.

съм доволн от смяната наа Стамен Белчев- единственият сведсен човек в тоз иотбор и добър треньор. Не ми беше приятно да гледам тирето срещу Клуж първото полувреме , играеха много добре . И не самоо този мач Сега за моя радост тръгват надолу

Иначе.....за Спорта...в частност Футбола ,Всеки,Всеки гледа изборите в Сащ,съответно и в Нашата Родина и всичките последствия .....избори/мизбори поръчки,Спонсорски договори и т.н....

АДАТЕЛ КАТО ТОЗИ АЛИЯТА НЕ Е ЗА ЦСКА!ТОЯ СЕ МОТА КО МУА БЕЗ ГЛАВА ПО ТЕРЕНА!СТАМЕН БЕЛЧЕВ НЕ Е ВИНОВЕН-МАТЕРИАЛА Е ЗА СМЯНА,ИМА МНОГО ДОБРИ БЪЛГАРИ ИГРАЧИ- ДА ИГРАЕМ С ТЯХ!НЕ ПИПАЙТЕ СТАМЕН!ИГРАЧИТЕ( НЕ ВСИЧКИТЕ)НЕ СТАВАТ!С ТАЗИ ИГТА ПРЕД НАШАТА ВРАТА СМЕ ЗА НИКАДЕ!ПАК КАЗВАМ-СТАМЕН НЕ Е ВИНОВЕН,ТИА НА ТЕРЕНА ТЕ СА ВИНОВНИ!

Добрите български играчи ги видяхме с националната фланелка. Благодаря

Нищо фатално няма,отиваме във Вечния Град и бием Рома.

Че сте лумпени сте го доказали нееднократно, ама ти верно ли.....???!!!

Това е НеСеРиознно!

Ако някой български отбор има амбиции за нещо и то след пет години, да спре да дава пари за измислени футболисти и да си назначи треньор, който: има квалификация по отношение на съвременните тенденции във футбола; показал е резултати, като ги е прилагал в отбор от водещо европейско първенство; даде му се пълна власт да прави селекция, предсезонна подготовка, определяне на състав и т.н.; не се закача 5 години, независимо от оперативните резултати. Най-добре да е немец, ама не измисленяк, като оня еблю Матеус, може и холандец. С такива като: Белчев; Загорчич; Дерменджиев; оня от Левски /даже не му знам името/; Балъков и т.н. неграмотници, нищо няма да се получи. Локо Пловдив намери човек, който разбира от футбол и ето, получава им се.

И защо? Новия треньор да не би ще е играещ и ще вкарва голове. Тия куци коне не може да вкарат. Точка. Край. Сменяйте играчите

Гришата се опитва с трици да лови маймуни, както всъщност винаги го е правел. Постигна някакви успехи с Литекс, но не успя да ги задържи, не че това не е Литекс де, ама айде... Няма топките да го направи като Домусчиев, не му се и чака, бодни пръчка, пий вино, ама не става. Няма как д астане със скъпо платени анонимници, дето нямат сърце и душа, а си чакат заплатките. На тия това ще им е върха в кариерите, никъде няма да им дават такива заплати. Може и да се повторя, но... трябват топки! Щом главата няма такива, какво да очакваш от подопечните му?

Щека маха Безделчев сменя го поредния провал:)))))))))))))

Тия оранжевите да не видят нещо . А тоя Белчев е ебаси жалкара , ГГ му го тура за втори път.

Този разбираш,и можеш тренер е само един...Стойчо,Тройчо и т.н.

То да е само треньора за махане....Трагедия просто

Ами връща се в Литекс!Какво се опитвате да ни заблудите!

Какъв Литекс бе, кавал.

Ами как какъв беселяндур.не виждаш ли ,че всичко е от Ловеч .нямате и никога сте нямали нищо общо с чететибиквието.срам ме е да ви напиша.

Крайно време е да си ходи Стаменчо, не че е лош треньор, просто не за ЦСКА. Този отбор има нужда от доста по разбиращ и способен треньор, който е наясно с футбола.

Оф, айде стига с тва сесека, стига викали на черното бяло, моля ве....