17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на ЦСКА много добър мач направиха! Реализирах добра печалба от този мач, защото се доверих на прогнозите на този сайт, който е много успешен и имат отлична успеваемост и високи коефициенти: http://prognozi.free.bg

"Пестеливо" означава да контролираш мача и без много зор да победиш с минимален резултат, щадейки силите на играчите. А не да контролираш съдията и с триста зора да изкопчиш 1:0.

"Аз тук маймуни не виждам каза бесният наставник на "червените" Аз пък виждам, таман 5-6.. Въобще оранжево-червените хибриди са си маймунарник. Що за хора са тия, които се срамуват от външният си вид? Защо се обиждат от това, което природата е отредила за външният им вид? И защо ще наказват хора, изрекли очевидното?

Абе чух че един от македонския отбор да вика на едно от моите чернилки негър . Най добре е да дойде Бойко Рашков и Манолова, да изчегъртат Лудогорец, той Насо приключва с Левски, Ганчев да ми вземе едни шест мача и сме шампион.

Тройчо, от тебе по голяма маймуна няма....наведе се и си подари ауспуха на Литекс- Микре, а твърдиш, че си армеец

ВИНОВНИ е Предателите- Боби Михайлов и Михаил Касабов. Тия двама мошенции взима ПОДКУПИ от маймуните за да ги пускат да КРАДАТ Работата и Парите на БЪлгарсктие футболисти и да ЗАВЗЕМАТ БЪлгария.. Някой тррябва да ЗАСТРЕЛЯ Боби Михайлов, а гнусната Африканска ДЯВОЛ маймуна- Амос Юга и всички други маймуни да бягат с РАЗПРАНИ гъззове към Африка, както бягаше Осман Ага през 1865г.... И Гриша Ганчев да бяга към Африка... Всеки българин трябва да убие един Предател или маймуняк- Митьо, Сисиньо, РОберта, Мечка, Дий Бост.. Васил Левски и Христо Ботев са убили над 1000 такива гнусни маймуни..

И тия гнусни маймуни, дори и да имат пари, САМО за да се разхождат из БЪлгария, трявба да НОСЯТ една торба на главата или 2-3 маски, НАВСЯКЪДЕ, на улицата, в ресторанти , магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с вируси... И да НЕ се налага ние, българите да носим маски..

Свири им дузпа на Литекс. Изгони един с червен картон от противника. Свири безобразно. Та не разбрах, съдията ли вкара победния гол, че другите неща не помогнаха? За един прЕятел питам.

На Стойчо не е работа да коментира какво е чул. Сега заради един черен анонимник, ще изяде хляба на един български футболист. Просто си му е мръсен характера на Стойчо. Расизъм има навсякъде по света. Да не се правиме е на повече Папи от Папата.

Питам само, ще доживея ли да видя подкупен корумпиран съдя вкаран в затвора??? Срам ме е да се маричам армеец!!!

Стойчо не знам какво учите на тренировките,но футболистите ти дори дузпи не могат да вкарат.Днес бяхте гола вода и с тази игра може даже да загубите от Пилзен.

Много слаб ЦСКА.