Коментари - ЦСКА представи новия треньор с признание: Селекцията закъснява, нямаме отбор за титлата | Корнер.dir.bg

Коментари - ЦСКА представи новия треньор с признание: Селекцията закъснява, нямаме отбор за титлата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 7

Напълно непознати хора се водят с една цел - да бъдат послушни и да изпълняват стриктно заповедите на началството... доживотно !

Ами как да имате ,като такъв отбор няма.

Новите собственици са от половин година в клуба. включително и финансово. Не аз съм в лязъл в съблекалнята да се представям на футболистите, да им казвам, че няма да се разчита на тях ако не си намалят заплатите. И после чакам купа, титла евроучастие??? Подготовка в Банско? Селекция - Лясков, Тасев и Минчев? С тях ЦСКА няма да е в тройката дори. Треньорът е по-зле от Маестро като визитка, като му гледам приказките май и на мислене е по-зле. И кога най- накрая ще се яви собственика пред феновете да каже какво смята да прави, ами не да се крие зад клоуни, заплатаджии и националния фон?

Стипич: Надявам се да остана в клуба до живот И аз на това се надявам, също и Стипич да живее до 110г. А, цска колко изкара

Кой е собственик? Познайте.... Мафиота - Валтер Папазки

От мача с Пирин стана ясно,че ще сме за тотото на Папазки! Затова си слага анонимник за треньор! На практика няма и селекция! Ако някога някой иска да има отбор трябва да вземе Любо Пенев и да му даде пълната власт поне за 5 години!

Със Стоичков срещите били по напоителни.Тези чуват ли се какво говорят.