ЦСКА привлече внука на "синя" легенда

Георги Йомов донесе и Купата на България за Славия именно срещу Левски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Левски пък привлече сина на червена легенда.Дираджиите продължават да спестяват пълното име на казана.Продължават на облъчват хората с факта , че се скрива името и на другото ЦСКА 1948.Правят се , че все едно не съществува.Така се прави информацията в територията.Зависимостта е страшно нещо.Прилича на пропагандата по времето на третия райх.

Добре дошъл на Йомов. Желая му успехи с екипа на единственото и истинско ЦСКА СОФИЯ. Отборът на който мачовете му присъстват от няколко стотин до няколко хиляди фена. Това го казвам за онези, които се чудят кое ЦСКА е истинското.

"Синята"легенда Барзов каза,че от дете е фен на ЦСКА

Аз пък съм от ЦСКА. Ние също имаме талантливи юноши, които заслужават място в първия отбор. Това, обаче, не ми пречи да кажа"добре дошъл" на младото момче и ще му пожелая успех. И ще му ръкопляскам, нищо, че е тръгнал от Герена.

На 23 лета е много младо момчето, няма що. Такива вече имат по 2-3 европейски финала, а при нас са младоци.

Аз съм Левскар (умишлено с главна буква) и му желая успех. Трансфера му е в ЦСКА-София, а не в ЦСКА, но дано се превърне в следващия Ивелин Попов, а и дори да го надмине.

Ега ти пожеланието, да станел като оня некадърник с олигофренска мутра.

А кой излязъл през последните 15-20 години (след Бербатов) е повече от Попов? Това ни е нивото в момента, няма как да му пожелая да е новия Стоичков или Сираков, просто защото е невъзможно.

Не става ясно за кой от двата ЦСКА иде реч

zizus

Става, става. Размърдай сивото вещество

Той сиво си няма, горкия... само синьо... :)))

За цецка -ловеч защото истинското е ЦСКА 1948

И що реши, че е "истинско", припомнителю?

Като си смотан