17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радев , кажи нещо! Министърът е твой!

Тоя министър може и да е идиот, но такова писмо е писано също от идиоти

Че "великия" ЦСКА е пред фалит и че в момента клуба и отбора не стават и за чеп за зеле???

Та каквито политиците, таквиз и спортните корифеи

Бурен смях в министерството.... Латекса.... и ИСТОРИЯ? От 96-та до днес - 72 години? Купиха чуждо име, за история не съм чувал да са плащали....

Дори и да са прави за министъра, начинът, по който ЦСКА са изразили мнението си, обръща ситуацията срещу тях.

В тази връзка, имаше една мисъл мисля на Марк Твен - Ако спориш с идиот, вероятността той да прави същото е голяма. Та сега чакам, дали министъра ще отговори :-)

СРАМ, СРАМ. Първо уби ЦСКА, а сега всички други са му виновни. Истински цесекар съм, откакто се помня, но джуджето ме лиши от отбор и открадна базата му, пък и сега не иска ида плаща, защото така е свикнал. Боже, прибери си вересиите....

Такава глупост и аз не мога да измисля на 7-8 ракии посреднощ във Фейсбук. Що за професионалисти работят в клуба, който е професионален? Това е най-великия клуб на България! ЦСКА ме е място за пубертети, пишещи глупости на стената на гаджето от 8 А клас.

Интересно, ако някой от ръководството на ЦСКА си даде апартамент под наем и наемателят почне да го обновява и спира да плаща наем заради разходите си дали ще му хареса? Защото те точно това искат. Има договор в който са включени инвестиции и наем. Ама те били направили повече инвестиции. Ами защо не поискаха първо анекс към договора за това?

Днес министър, утре - несретник, а ЦСКА ще ПРЕБЪДЕ.

Ха ха. Джендърската идеология е присъща на Аналките от Г-ей сектор. Припознавай отново.

Видяхме колко пребъдоха. Справка до 2016 година. Оттогава насам такива като теб-джендър последователи си викат за ловешкото ГМО.

Всички на амбразурата! Да защитават толупа и неговата шайка. Вчера Лечков- доказан престъпник, днес чорбата,или каквото е останало от нея. Защо реагирате с политически изказвания, на обикновено криминално деяние? И само да уточним - когато "пишеш" до министър - без значение какъв е той, се изисква възпитание и добър тон. Иначе, си оставаш обикновен драскач - или прост , прост чорбар.

Борисов, стягай се за прозореца на квадратчета!

Тоя министър ще си го отстранят съвсем скоро хората с подаръчните торбички. Нещо се е объркал да рита срещу Гришата. А ти си се объркал че това има нещо общо с Борисов.

Като цяло тоя пасквил не знам кой го е писал .. предполагам под ЦСКА се разбира фен клуб някакъв, а не управителния съвет на клуба. Много слаба статия ... дава се публичност на простотията .... какво общо има истанбулската конвенция и джендърите ... помия и мозъчни пръдни.

Нема по леви и обратни от подуенските клошари АречаЛ, клоун

Статията е голяма простотия ! Бих ги помолил да обяснят защо в ЦСКА играе ЕДИН, максимум двама българи. Къде са нашите деца? За кого даваме данъците си? Защо коментаторите наричат тези легионери армейци? Считам, че е най-добре да фалира целия футбол и почнем от начало. Ако е възможно без експертизата на Боби, Данчо и др.

Чорба. И повече не ги обиждай.

Вън всички частни "наши" фирмички от държавните имоти, още повече, ако не плащат и без това смешните наеми. Измисленото частно отборче да си купят земя и да си строят каквото искат и да изчезват от Борисовата градина, важи и за другите подобни.

Цялата им фенска маса са като тоя налъм Стойчо. Припознали, припознали и пак не познали.

не си прав - стойчо е 10 пъти по- интелигентен от феновете