17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Литекс , момчета, Литекс!!!! Цска го нема вече!

Някой може ли да покаже един добър играч от ЦСКА.

Не е невъзможна победата,но е обидно,че се стигна дл този абсурд в София. Защото в ЦСЛА има един враг номер едно и това е левскарският род на Ганчеви. Ганпеви са пимаци,а помаците са турци. Докога залогаджии ще управляват Българският Армейски ЦСКА? Пожелавам успех и на сините и на ЦСКА днес.И дано не бъдем предадени от идиото,които са в клуба,за да правят шибани залози против славата на ЦСКА.

В този мач, за разлика от първия, топката трябва да се свали на земята, очевадно е. Падне ли щастлив ранен гол преди 15-тата минута, ирландците отиват на тройка. Не падне ли - мъка.

ДОЛУ оранжевите чорбари!! ЛЕВСКИ ФОРЕВЪР

Пий си хапчетата, слабоумен нещастник рогат!

Победа, мечтииии.

отива да се нашора на тънката от извора

Тези алкохолици като чуха Ирландия и светнаха.

Георги Велинов е от онзи най успял наш тим - полуфиналист за КЕШ -1982! Това значи сред първите четири клуба на шампионския турнир в Европа! Тогава ,както и сега хегемоните на европейския футбол бяха БАЙРЕН ,ЛИВЕРПУЛ ,РЕАЛ ,БАРСА ,АЯКС и т.н. . ЦСКА се нареди сред тях,както преди това и през 1967! Другите наши отбори и играчи също са виждали полуфинали -но само по ТВ!

Ако показваме тази игра, която показвахме тук, нищо добро не ни чака в Ирландия. Ирландците си играят типично в британски стил. Рогата напред и рушиш. Изнесена защитна линия и на бързи контри. Това е истината срещу тия хамали.