17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който копае гроб другиму,сам пада в него !!! След 04.08.22г. Така наречената ,,Синя България ,, започна да копае ,,гроб,, за ЦСКА в ЕКТ ,а на 11.о8.22г. ПАДНА В НЕГО !!!!

Един бизнесмен от Дубай си търси парите със срок до края на годината. Знаете ли кой е отбора?

Лесни много бавно, но сигурно потъват. Лошото е , че след 2-3 години ще ги има само на хартия и няма да има с кой да се забавляваме!

ЦСКа се класира за плейофите, Левски не. ЦСКА взима 700000 евраки, Левски още заеми. Треньорът на едните бил слаб, ама мотивира някак си отбора. Треньорът на другите бил велик, ама от шуробаджанащина и сметки се прецака.

Аз знам само че Мъри Тамперето е голем тренер

винаги има първи път

ЦСКА умре на 09.9.2016,това е Литекс.Да припомня за забравилите.

Тя и Баба Цола унищожи Левски 1914. ФК '' Български пощи '', Динамо ,после Левски-Спартак, Витоша нямат нищо общо с ентусиастите от 1914-та. 90-те години Батков и Татяна Дончева на практика създават НОВ Левски , който дори нямаше права над старата емблема дълги години! Научи си историята, подуянски идиоте, с оБорче играещо в покрайнините на София :))))

Едно е Цола да те унищожи, друго е сам да загинеш, припоци, загубени..

Мачкай едрия рогат добитък!!!

Gugnelid

А УеФски е на командно дишане, защото БФС им дава лицензи "под условие", НАП не си търсят парите, а Борисов им държи чадър. Хайде да не припомням, че ЦСКА беше обявен в несъстоятелност за пъти по-малко задължения, които не бяха обслужвани за в пъти по-кратък период от този, в който УеФски не си плаща. Така че ти се гордееш с това, че за вас правилата не важат... е браво!

Те чорбарите забравят че всъщност 6 година вече са ЛИТЕКС!!! Ама то не е лесно да си малоумен, бавно стига информацията до тях!!! Но дано до към края на този век все пак стигне инфото до тях :D

Ега скоро и ти да последваш Тубата, щото и той се прави на поп на едно "погребебие"! АМИН!!!

Gugnelid

Браво на драскача, списал тази статийка - значи ЦСКА прави нещо, което досега български отбор не е правил, но основният акцент на този провиснал сопол е предишните загуби на ЦСКА. В статията на УеФски - извинения и оправдания. Срал съм му в устенцата на този псевдо-журналист. :)

Пак нещо не сте разбрали.Това е ИЗОБЩО първият български отбор,който продължава след загуба у дома в първия мач. Шматки или злоба?

И още нещо не са доразбрали, че Уефски е първият български отбор, спечелил първият си мач, като гост и след това отпаднал в реванша.